Hvala. Iskreno, oduševljen sam telefonom.Neka je sa srećom kupovina
Hvala. Iskreno, oduševljen sam telefonom.Neka je sa srećom kupovina
Hvala.@sasa3342 Sa srećom! Sa čega si prešao na P10P?
Ne. Samo fp.Jel koristite vi face unlock?
Force stop svaki put posle korišćenja?Ja od kad ubijam Instagram jer je đubre, imam daleko bolju bateriju
Da, ali meni je biometrija na Pixelu brutalna i 10x bolja od Ajfona. Prvo fp mi je nezamenjiv a drugo face otključava odmah i iz svih uglova a ne kao sa Ajfonom. Na Ajfonu moraš da nišaniš i gađaš određenu ravan, gubiš vreme i živce i svi vide kad otključavaš telefon. Svi koje znam da imaju Ajfon se povremeno muče sa otključavanjem.Istekao edit.
Sa naočarima za sunce je beskorisno, *** za očekivati je bilo.
Face ID na ajfonu radi sa njima pa sam bio u fazonu, ček šta bi i onda vidim da piše da su naočare detektovane da mora da se vidi celo lice.
Ali dobro, svakako sam pre toga već prst stavio i sve odradio kao i do sada.
Da, radim force stop svaki put kad završim korišćenje, svakako sam smanjio na minimum.Force stop svaki put posle korišćenja?
Da, ali meni je biometrija na Pixelu brutalna i 10x bolja od Ajfona. Prvo fp mi je nezamenjiv a drugo face otključava odmah i iz svih uglova a ne kao sa Ajfonom. Na Ajfonu moraš da nišaniš i gađaš određenu ravan, gubiš vreme i živce i svi vide kad otključavaš telefon. Svi koje znam da imaju Ajfon se povremeno muče sa otključavanjem.
Jest da bi bilo bolje da je neki 3d skener, ali meni je top i ovako. Ako ubacuju neki 3d, samo neka ne diraju fp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari