Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Ja imam jade boju, prelepa, kad mi drugarica reče, nisam znala da je ajfon izbacio tu boju, slošilo mi se hahaha

Ja sam dobio dosta komentara da je prelep telefon i uglavnom pitaju da li je to Pixel i je li istina da kamera kida 😄 P10P Moonstone, nosim u providnoj maskici
I da, rekli su da podseća na Ajfon, što nije netačno, ali da je lepši, što je subjektivno 🙂

Ako mi se nešto sviđa to je Google pixel zadnja strana telefona i to što nikako ne podseća na iPhone 🙂

Bukvalno 2015 godina: Google Nexus 6P i kako je tada ajfon izgledao:

85

Ajfon je tada još imao drške oko ekrana i ponavljala se mantra o idealnoj veličini telefona, načinu držanja i obaveznom dugmetu na prednjoj strani "bez koga se ne može" 😀

iphone-6s-plus-rose-gold.jpg

Tako da nije baš da samo ajfon kopiraju, ali marketing čini svoje 🙂

Poslednja izmena:
Ti imaš "naprednije" društvo čim ti prepoznaju pixel 😃 I kod mene su većinom pozitivni komentari što se tiče samog izgleda telefona.
Hahaha u zadnje vreme dosta ljudi prepoznaje Pixel, bar iz mog iskustva.
Skoro sam bio na svadbi i u jednom trenutku sam čuo da se za stolom povela priča o Pixelu nakon što je neko rekao da mnogo dobro izgleda.
I od 10 ljudi za stolom, bilo je 3-4 iPhone 17 Pro i na kraju su čak tražili Pixel da se slikaju 🤣

Kakav bje telefon posle skoro godinu dana od kad je izasao?
Da li je istina da je video u nocnim uslovima za kantu?
Koliko vam drzi baterija?

Kakav bje telefon posle skoro godinu dana od kad je izasao?
Da li je istina da je video u nocnim uslovima za kantu?
Koliko vam drzi baterija?
Imam snimke sa koncerta ako ti nesto znaci.. Meni su dobri

Nazad
Vrh Dno