Ne, u Srbiji ne radiI još jedno pitanje, jel vama radi airdrop na iPhone/mac?
Ne, u Srbiji ne radiI još jedno pitanje, jel vama radi airdrop na iPhone/mac?
Sad sam proveravao, kod mene nema. Možda su i to ograničili po regionima hahaI jos jedno pitanje, negde pise da ima,negde da nema - vibrate on answer?
Ne, za neke stvari poput termometra na ljudima da, ali za većinu ne.Jel moze region da se fejkuje kako bi sve radilo?
Dosta dobro. Ja ne mogu toliko, možeš da pogledaš ove primere koje sam okačioBaterija je top, 7h SOT za dan ipo, doduše sve na wifi osim ove vožnje, 3h android auto. I sad sam na 13%.
Meni je to bilo dugo isključeno na 7 Pro, doduše drugačije je izgledao meni.. Sad sam uključio na 10 Pro xl, tačnije samo bilo uključeno, no nebitno@vulex8 isključi wifi i bluetooth skeniranje u uslugama lokacije ako nisi.. za adaptive connectivity su podeljenja mišljenja.. "testirano" u par navrata, isti đavo..
Ne verujem šta čitam, zamišljam sebe da odem u neku zemlju i ono sletim na aerodrom i ne rade mi neke bitne stvari samo zato što sam prešao granicu, pa tačno bih ga razbio o pod.Ne, za neke stvari poput termometra na ljudima da, ali za većinu ne.
Jer koliko sam skontao kad ti se nakači fon na baznu stanicu u toj i toj zemlji on tako zna gde si pa ti pušta određene servise.
Pa dobro, meni te opcije npr nisu zafalile ovde, jedino što mi je smor što bez ikakvog razloga ne radi ad/qs ali dobro...Amor. A bio sam na klackalici da kupim 10 Pro. Mozda kad prorade te opcije u Srbije, na 17.modelu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari