De te lepo služi 🙂
Kada vidim taj pixel OG na slici.. koliko su bili bolji full alu telefoni 😍, zlatni period ove industrije
Evo pisem sa 9ProXL a pored mi je OG XL. Ne da je premijum u odnosu na seriju 7, 8 i 9 nego nema razgovora. Ne samo full alu body, nago ni ekran ne kaska.Kad smo se već dotakli OG Pixela. Da li je po vama bio premium uređaj ili ne? Po meni apsolutno da, osim ogromnih bezela, iako većina kaže da nijedan Pixel nije bio premium uređaj do 6 Pro, a neki čak kažu do 9 Pro.
Valjda nije previše off
Svaka čast za ovu kolekciju! Lepo je videti Nexus 🙂Stigao. Fali mi Nexus 4 na slici, ne znam gde sam ga zaturio 😄
Da, to je i meni ostalo u sećanju da ekran ne kaska, jedino naravno u osvetljenju. Današnji svetle baš jako. Top telefon. Mislim da sam tim telefonom bio najzadovoljniji od svih. Jedino baterija nije bila vična i što su te godine ostali već počeli da smanjuju bezele, pa ovaj izgleda bezveze spreda.Evo pisem sa 9ProXL a pored mi je OG XL. Ne da je premijum u odnosu na seriju 7, 8 i 9 nego nema razgovora. Ne samo full alu body, nago ni ekran ne kaska.
Hvala! Nexus naravno ne radi 🤣 Krivo mi je što ne mogu da nađem Nexus 4 od kog sam i krenuo aktivno sa Google-om. To je bila prava zver u to vremeSvaka čast za ovu kolekciju! Lepo je videti Nexus 🙂
A šta fali kameri?Hvala 😄
I meni je bio top OG. Osećaj u ruci takođe.
Za sad mi nešto kamere ne deluju toliko dobro na 10. Videću kroz par dana
Imao sam i ja Nexus 4, ali mi nije ostao. Nexus 5 čuvam i dalje, u fioci ispravan. 🙂Da, to je i meni ostalo u sećanju da ekran ne kaska, jedino naravno u osvetljenju. Današnji svetle baš jako. Top telefon. Mislim da sam tim telefonom bio najzadovoljniji od svih. Jedino baterija nije bila vična i što su te godine ostali već počeli da smanjuju bezele, pa ovaj izgleda bezveze spreda.
Hvala! Nexus naravno ne radi 🤣 Krivo mi je što ne mogu da nađem Nexus 4 od kog sam i krenuo aktivno sa Google-om. To je bila prava zver u to vreme
Ne mogu da tvrdim još uvek jer je tek prvi dan kod mene, a i nisam stručan za fotografiju. Mora da prođe još par dana da bih mogao da kažem nešto više. Ali ovako na prvu crne (kontrast) su prejake, dosta crvenog tona svuda a sve ostale boje - žuta, plava, zelena, su nekako prigušene, tako da deluju malo mrtvo. Takođe, kao da radi uglačavanje - smoothening fotografija ponekad, kako glavnim tako i tele senzorom.A šta fali kameri?
Piši i ostale utiske. Baš me zanima poređenje sa S25UJa prelazim sa S25 Ultra na 10 Pro XL. Iznenadilo me je da je displej bolji nego na S25U. Ajde što je ekran svetliji, nego ima više detalja. Uživo je još više izraženo. 🙂
Setih se našeg "razgovora", jeste off topic, ali možda nekome posluži pri odabiru telefona zbog privatnosti.GrapheneOS se stavlja iz nekih drugih razloga. 🙂
Evo par fotki da vidite jedan do drugog.Piši i ostale utiske. Baš me zanima poređenje sa S25U

Znači čekanje do juna i narednog feature dropa za potencijalni 5G support😂Ne, naravno. 🙂
Napokon su ubrzali download i install updejta čini mi se.. sve sam odradio za 5min.
Na prvu loptu deluje da su možda malo izmenili i animacije ? Možda je placebo.
Edit:
Izgleda da su ponovo *****ali skrolovanje na redditu.. 😂 verovatno su drndali nešto oko GPU
Definitivno je dosta brži proces apdejtaNe, naravno. 🙂
Napokon su ubrzali download i install updejta čini mi se.. sve sam odradio za 5min.
Na prvu loptu deluje da su možda malo izmenili i animacije ? Možda je placebo.
Edit:
Izgleda da su ponovo *****ali skrolovanje na redditu.. 😂 verovatno su drndali nešto oko GPU
Ladno ponovo isti problem, čak i na 8 Pro. Ubi seckanje.Izgleda da su ponovo *****ali skrolovanje na redditu.. 😂 verovatno su drndali nešto oko GPU
Ma jok, prezadovoljan sam sa spigenom i to oba modela koja imam. Rugged Armour i ultra hybrid magfitRekoh ti da uzmeš originalni Google kejs 🙂
Baš sam hteo da kažem da meni super leži u ruci i nije toliko klizav, baš zbog sjajnih ivica. Ne bih ih menjao za mat. Ovo je subjektivno ali čak mi lepše i više premium izgleda nego mat ivice. Jedina mana je što skuplja otiske ko koristi bez maske.pixel bez maske bolje leži u ruci i lepi se ako su vam dlanovi malo vlažni, inače klizi kao i titanijum na S25U.
Takođe i meni je dosta bolje uživo nego na recenzijama. Mislio sam da će bezeli biti preveliki ali okej je. Bitno je da su uniformni, tj identični na svim krajevima. Na nekim telefonima su u ćoškovima tanji, baš me nervira to.Bezeli su veći na pixelu(kao i prednja kamera), ali ne upada u oči koliko sam mislio da će dok sam gledao recenzije.
Meni baš u portret modu nije nešto Pixel, a za S25U kažu da je odličan. Baci neki primer portreta ako možešPIxel ima bolju kameru, posebno vidljivo u portret i noćnom modu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari