Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Spigen staklo, lako se namešta i dobar kvalitet.

Šta znam.. ja sam uvek uzimao spigen jer se najlakše nameštaju a u pakovanju svakako ima 2 komada. Pa kada se jedno izgrebe ili kada rikne oleo samo staviš drugo.

Čudno. Pre 20dana sam naručio staklo i stiglo je na adresu u BG. Možda su batalili slanje za Srbiju u međuvremenu, što me ne čudi ni najmanje.

Poslednja izmena:
Mozda im je bilo skupo slanje pa su tebe ispoštovala i ukinuli odmah. Meni se to desilo sa gimbalom preko AE.
Prvi put me koštao 90 evra dok je kod nas bio oko 150. Sledeći put platio DHL i carinu i još me nisu obavestili sa se plaća postarine jer je pisalo FREE

Ma ima i na kp spigen stvari po povoljnim cenama

Uzeh sa kp spigen ultra hybrid magsafe case. Čisto da malo bacim boju fona na sunce haha
Iskreno mislim da ni sa jednom Spigen maskicom nema promašaja, a evo ljudi kažu ni sa staklom.

Mislim naručiti 10 Pro XL iz Nemacke u Hrvatsku na POSTE RESTANTE, odnosno da stigne u postu u Hrvatskoj, a da ja to onda preuzmem (živim 30-ak minuta od hrvatske pošte sa druge strane granice).

Da li iko ima iskustva sa takvim načinom dostave?
da li si na kraju postupio ovako? ako da, moze li iskustvo u poruci ili novoj temi?

Pixel 10 Pro Xl nov na oglasima 800 eura,sto je mislim dobra cena.
Imao sam ranije 7 Pro i bio zadovoljan baterijom i kamerom,jedino sporo punjenje me nerviralo preko 2 sata.Ali polomio se ekran.
Kako ste zadovoljni sa 10 Pro Xl po pitanju baterije i kamere?

Baterija standard.. izgura jedan dan mix korišćenja ali računaj da ja nemam fb, Instagram i slične app. Mada opet ovo je zimski period, videćemo šta će biti leti.
Ali za sada možeš računati na 5-7h SOT na 18h up.

Kamera je kao i uvek brutalna.

Za oko 800e, polako postaje Best buy u premium segmentu 🤣

Meni je bio best buy i kad sam ga uzeo pre nove godine za 900 haha

Ja sam baterijom bas prezadovoljan, evo svaki dan mi ostaje po 50% kad legnem da spavam oko 23-00:00 a skidam ga sa punjaca u 6:30 ujutru.
Ja se doduse ne opterecujem koliki je sot i sta ko gde kako trosi, meni je bitno da on meni dan ceo izgura bez da ga stedim.
Uvek mi je potrosnja podeljena na oko 60% wifi na poslu i kod kuce ili kad radim od kuce, a ostatak mobilni podaci.
Takodje uvek mi je povezan smart watch, trcim, pesacim i slicno (sat nema gps pa koristi od telefona kada ukljucis neki mod za vezbanje i slicno).
Slusalice pixel buds pro isto dosta koristim.

Jedino kada sam morao da ga dopunim je bilo dok sam putovao, pa je bio na 35-40% oko 18 uvece, ali sam koristio ceo dan kameru za slikanje, snimanje i mape za snalazenje, uz malo drustvenih mreza i klasika whatsapp i browser za kupovinu karata i raznog istrazivanja za taj grad i to sve naravno na mobilnim podacima. Ali iskreno mislim da nema telefona koji ce ceo takav heavy dan da izgura da ne bude na 30-40ak% posle 18-19 uvece ako ga skines oko 7 sa punajca i krenes da obilazis neki novi grad.

Kakva je baterija na običnom pro? Po GSM areni, pro ima manju bateriju a duže trajanje baterije od XL

Poslednja izmena:
Imam ja manji pro, zadovoljan sam baterijom, pisao sam vec par puta u temi. Cini mi se po komentarima za pro XL da je jako slicna autonomija
Pa ni razlika u kapacitetu baterije nije nešto posebno velika. 5200mah naspram 4870mah. To je 6-7%, ništa drastično, a XL ima nešto veći ekran, tako da verovatno bude slično.

Ne mogu da gledam XL odvikao sam se od velikih telefona
Ni ja isključivo nisam hteo XL a mogao sam čak i jeftinije da prođem sa XL. Sad jedva čekam da stigne, strah me da nije mali 🤣
Pre 2-3 nedelje sam uzeo Honor 400 kao drugi telefon i ono mi je idealna veličina.
PS malo je reći da sam prezadovoljan tim telefonom za taj novac

Evo ja sam juce bas bacio pogled, imao sam 2 ipo sata sot-a i krenuo sam oko 23:30 da spavam, bio sam na 70% baterije a skinut je klasika u 6:30 ujutru sa punjaca.

Hvala 😄
I meni je bio top OG. Osećaj u ruci takođe.

Za sad mi nešto kamere ne deluju toliko dobro na 10. Videću kroz par dana

Nazad
Vrh Dno