Gde ih nabavljate, preko zvaničnog sajta, AliExpress-a ili KP prodavaca?Spigen staklo, lako se namešta i dobar kvalitet.
Kod mene nema Srbije medju zemljama za slanje.^ spigen poljski sajt. Dođe za oko 20ak dana.
![]()
SPIGEN Case Cover Glass - SPIGEN.pl Shop
Original Case Spigen ✅ Cover Spigen ✅ Glass Spigen ✅ Screen Protector Spigen ✅ Cables and Chargers Spigen ✅ Holders. Store SPIGEN.pl Shopwww.spigen.pl
Nema Srbije ni kod mene...Čudno. Pre 20dana sam naručio staklo i stiglo je na adresu u BG. Možda su batalili slanje za Srbiju u međuvremenu, što me ne čudi ni najmanje.
da li si na kraju postupio ovako? ako da, moze li iskustvo u poruci ili novoj temi?Mislim naručiti 10 Pro XL iz Nemacke u Hrvatsku na POSTE RESTANTE, odnosno da stigne u postu u Hrvatskoj, a da ja to onda preuzmem (živim 30-ak minuta od hrvatske pošte sa druge strane granice).
Da li iko ima iskustva sa takvim načinom dostave?
Čekam da mi stigne pa javljam za par dana.Kakva je baterija na običnom pro? Po GSM areni, pro ima manju bateriju a duže trajanje baterije od XL
Imam ja manji pro, zadovoljan sam baterijom, pisao sam vec par puta u temi. Cini mi se po komentarima za pro XL da je jako slicna autonomijaKakva je baterija na običnom pro? Po GSM areni, pro ima manju bateriju a duže trajanje baterije od XL
Pa ni razlika u kapacitetu baterije nije nešto posebno velika. 5200mah naspram 4870mah. To je 6-7%, ništa drastično, a XL ima nešto veći ekran, tako da verovatno bude slično.Imam ja manji pro, zadovoljan sam baterijom, pisao sam vec par puta u temi. Cini mi se po komentarima za pro XL da je jako slicna autonomija
Ni ja isključivo nisam hteo XL a mogao sam čak i jeftinije da prođem sa XL. Sad jedva čekam da stigne, strah me da nije mali 🤣Ne mogu da gledam XL odvikao sam se od velikih telefona
Dobar Pixel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari