Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Opa napokon nešto dobro 🙂 znači uskoro možda i official servis i 5g ? 🙂
Samo da ubace i pro u ponudu
I po mogućstvu još neke funkcije za koje smo uskraćeni, tipa quick share - airdrop hahaha

Samo da preslikaju kod nas ovaj asortiman i to je to 🙂
Čak imaju i org rezervne delove.. 🙂

Poslednja izmena:
Ma de bre druže, sa tim cenama ne moraju ni da dolaze realno... Pixel 9 pro xl 1200e; koliko bi 10 pro onda bio 1500?! Kupim dva nova na oglasima za te novce.

Prilozi

• Screenshot_20260219_182343_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20260219_182343_Samsung Internet.jpg
    66.1 KB · Pregleda: 48
Ne valja ako ih nema zvanično, nema delova i toga. Ne valja kada dolaze, ma šra će nam po toj ceni. 😂 😂

Bilo je reči ranije u temi ali sam zaboravio kako ide. Ako se poruči u Nemačkoj na Google Store, da li šalju račun i telefon iz Irske ili Nemačke?

Poslednja izmena:
Koliko će ljudi u Srbiji da kupi pixel telefon za 1200-1500€? 😂

Zakačio sam screenshot ali mi je post obrisan, Pixel 4 je 2693 eur. Možda kao antikvitet. Šalu na stranu, ako su ovo cene u SLO kod nas mogu biti samo više, kao za sve ostalo

Hoce jedino ako ga bude kod operatera.
Mada, prodaja Pixela na globalnom nivou je u domenu statisticke greske, tako da svakako ni kod nas nece biti bolja situacija.

Koliko će ljudi u Srbiji da kupi pixel telefon za 1200-1500€? 😂
U Srbiji imaš novu džibersku klasu koja ni ne zna šta koliko košta, ni ne mari.

Meni su parfemi hobi, i verovao ili ne neke parfeme kojima je objektivna cena 9000 din u inostranstvu, ovde placaju i po 26000. Tačnije, kada sam bio u Belodoreu, skoro svi iz te linije su im bili rasprodati, kažu da ne mogu da nabave koliko se brzo prodaju.

Ta "klasa" kupuje nesto drugo, za Pixel nikada nisu ni culi. A i bolje.
Sve u svemu, zvanicna prisutnost Pixel modela samo moze biti plus. Ukoliko cene budu nenormalne kao recimo u Sloveniji, sa linka par postova iznad, svakako je tu KP i dalje kao opcija.

Pa dobro, cene standardne kao Galaxy serija u Gigatronu. Pa opet neko kupi.
Bitno je da dođe, lako će se onda nalaziti sa legit garancijom na oglasima za 800,900e
Kao što reče Joxy iznad, možda ako bude kod operatera, drugačije nema šansi. Na stranu što ni 2% kupaca u Srbiji nije čulo dalje od Samsunga i jabuke, eventualno šijomi i Honor koji kod nas imaju baš agresivni marketing.

U Srbiji imaš novu džibersku klasu koja ni ne zna šta koliko košta, ni ne mari.

Oni kupuju isključivo narandžasti 17 pro max, kakav crni Pixel ili ne daj Bože nešto egzotičnije. 😂

Apsolutno. Kod nas pored Samsunga i Apple-a, jedino jos Xiaomi i Honor/Huawei posluju. Sve ostalo je nivo statisticke greske. A tesko da je prosecan kupac uopste i cuo za bilo sta drugo.

Pa između ostalog ljudi kojima telefoni nisu hobi hoće da uđu u prodavnicu, pogledaju, pipnu i uzmu telefon, možda plate karticom na rate ili ugovornu obavezu. Ne žele i ne mare za nešto što ne poznaju, ili ga nema u prodavnici, bez garancije je i delova/dodatne opreme. Većina starijeg stanovništva uđe kod operatera i kupiu telefon za dinar uz paket jer im nije bitno koliko megapixela ima kamera i neće slikati penu na kapućinu i pauka na mreži. Ajfon odavno nije statusni simbol (tuga za sebe), pogotovo od kad su i Samsung, Šaomi, Honor i ko sve ne dogurali do 200-300k dinara. Nas 30 na forumu teško da smo reprezentativan primerak, većina neće da poručuje sa kineskih sajtova ili se vitla po parkinzima grada da bi došla do "egzotike".

Ali na zapadu, pogotovo SAD, Pixel je sve popularniji. Sad na Australian Open svaki put kad sam gledao Đokovića obavezno sam po nekoliko puta primetio da neko u publici snima Pixelom. Fudbal u Evropi takođe. Zvuči malo bolesno ali pre 2-3 godine to nikako nije bio slučaj, baš je bio egzotika. Mislim da će se preliti sa zapada na nas, kao i sve što dolazi.

@Detonate pozdrav za hobi 😄

Iskreno ja na ulicama po Beogradu viđam baš dosta Pixela, maltene svakodnevno, do dolaska Rusa bili su prava egzotika, fazon, vidim nekoga sa Pixelom, odmah znam da je sigurno neko sa Bencha, danas već i nije tako...

Ta "klasa" kupuje nesto drugo, za Pixel nikada nisu ni culi. A i bolje.
Sve u svemu, zvanicna prisutnost Pixel modela samo moze biti plus. Ukoliko cene budu nenormalne kao recimo u Sloveniji, sa linka par postova iznad, svakako je tu KP i dalje kao opcija.
Pa ja ne verujem ni da su čuli za Acqua di Parma parfemsku kuću. Sve je stvar trenda. Odavno vise nije Pixel neki tech geek telefon, sad je glavna konkurencija iPhone-u u SAD pored Samsunga.

Ja i dalje ne verujem u to. Slazem se sto se cena tice generalno, odavno Apple vise nije najskuplji ali je i dalje glavni u toj nekoj prici "statusnog simbola", koliko god to nenormalno zvucalo. Primera radi, starlete/skorojevici/kompleksasi te materijalne vrste ce i dalje po izlasku pre kupiti iPhone, nego "neki tamo Pixel", bez obzira na cenu. Nemam nista ni protiv koga, svako sa svojim novcem neka raspolaze kako mu volja. Samo sam se nadovezao na tu pricu.
Malo da skrenem sa teme, izvinjavam se unapred. Treba biti realan pa reci da Apple u poslednje vreme nudi vise inovacija od konkretno Samsunga koji vec godinama reciklira jedne te iste modele, pa zasto ne reci i Pixela. Taj iP17 (vec proslogodisnji model) u osnovnoj verziji sada ima 256GB, sto jos uvek nisu uradili ni Samsung ni Google, konacno ima i 120Hz ekran... Ne branim ih, meni Pixel i generalno Android mnogo vise odgovaraju, ali to su cinjenice.

Mogao bi neko da Google-u pusti mail sa imenima, kome da poklone.
Za par meseci bice povoljno na prodaju na KP kad se Baka izjasni da je ipak IPhone bolji

Genijalno, Google prešao igricu 😀 Sorry ako je već kačen video.

Pisah o tom p10a u s26 temi gde je unapredjenje kamera zapravo galaxy AI tako da ako svi krenu tim putem da reklamiraju sw update uz reciklirani hw kao novi model tel onda stvarno treba neka ozbiljnija pobuna potrosaca da se desi… malo postaju i smesni sa ovim najavama telefona svake godina kad objektivno ne nudi niko nista epohalno🤷‍♂️

Pisah o tom p10a u s26 temi gde je unapredjenje kamera zapravo galaxy AI tako da ako svi krenu tim putem da reklamiraju sw update uz reciklirani hw kao novi model tel onda stvarno treba neka ozbiljnija pobuna potrosaca da se desi… malo postaju i smesni sa ovim najavama telefona svake godina kad objektivno ne nudi niko nista epohalno🤷‍♂️
Vivo, Oppo, Xiaomi, Huawei... oni nude.

Šta koristite od stakala? Izgleda da ću uzeti ženi i sebi pro i xl, pa da se kompletiramo. Da li ima smisla uzimati neka "brendirana" stakla, ili da uzmem nešto jeftino, pa vise komada? Jedno vreme je žena menjala stakla na po par meseci, zato ću i uzeti nekih jeftinih sigurno, ali je zanima i da li ova skuplja stakla vrede razlike u ceni?

Nazad
Vrh Dno