Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Ja sam uzeo Spigen Rugged Armour, jer taj model nosim na svim telefonima do sada i prezadovoljan sam. Mislio sam da uzmem dbrand ghost, ali je baš skup. Pa reko kad sam već ovde možda da vidim neku original Google da probam.
Vidim da je ovde sad 30€ na nekom sniženju, to mi je ok.

Kakvo vam je mišljenje o original Google Pixel maskicama?
Da li da uzmem neku dok sam u Rimu?
Meni Mous bolji izbor dosta. Msm da sam uz svaki Pixel kupovao i original case i sta mi se nije svidjalo na njima je da posle dva meseca nosenja izgledaju kao da imaju 2 god. koriscenja,brzo se isprljaju,non stop sam ih brisao alkoholom. Ako hoces Google case ja bi samo obsidian boju gledao.

Meni Mous bolji izbor dosta. Msm da sam uz svaki Pixel kupovao i original case i sta mi se nije svidjalo na njima je da posle dva meseca nosenja izgledaju kao da imaju 2 god. koriscenja,brzo se isprljaju,non stop sam ih brisao alkoholom. Ako hoces Google case ja bi samo obsidian boju gledao.
Taj mous mi je izlazio kad sam tražio, to samo online ili imaju negde ovako?

Ništa, baciću oko na Google case-ove ako mi budu usput ovde, a te ću da naručim, deluju mi fino i vidim da su official supported od njih, tako da najs.
Hvala puno na savetima

Ja koristim original Google maskicu na Pixel 9a, Iris boja skoro godinu dana i i dalje se odlično drži, nije se isprljala. Samo je prilično debela tako da kad sam kod kuće, skidam je sa telefona.

Mislim da ću ako naiđem sad u radnji uzeti svakako jade boju da ide uz telefon, jer je na sniženju i 30€ nije puno za official maskicu.
A mous sam video neku koja mi se sviđa, koja je isto na sniženju nekom, pa ću kad dođem u Srbiju za par dana da je poručim verovatno.
Iskreno, nije kao da mi treba pored stvarno odlične spigen maske koja baš lepo leži u ruci i dobra je zaštita a nije predebela, ali eto iz dosade malo da promenim.

Inače, airdrop / quickshare radi bez ikakvih problema u Italiji, tako da je do Srbije problem haha
Kao da to nismo očekivali

Prilozi

• PXL_20260209_082000109~2.jpg
    PXL_20260209_082000109~2.jpg
    121.1 KB · Pregleda: 111
Meni je uvek Nillkin bila prva maskica dok se ne odlučim za nešto bolje, ne retko se i vraćam na nju i kada imam neku bolju.

Uzgred da se upisem u temu, uzet 10 pro xl moonstone, vratih se na pixel posle godinu dana na s24ultra.
Za sad me baterija iznenađuje dal je ovako samo na početku ili će ostati videcemo.
Poslednji pixel mi je bio 8 pro pa mi je 10 osveženje sa novim sistemom.

Nisam ispratio jel moguće menjati jacinu osvetljenja lampe, ili se to čeka u nekom budućem ažuriranju?

Koja tačno Nillkin?
Ja do sada sam bukvalno uzimao samo spigen rugged armour i ostajao na njoj, 7 pro sam koristio preko dve ipo, skoro tri godine samo sa tom maskom. Posle toliko vremena ništa joj nije falilo

A za airdrop, mene samo zanima kakve veze ima to sa državom... Baš bezveze.
Za sve ostalo ajde i shvatam, al za ovo mi baš nije jasno

@The PunisheR
Ovakva Nillkin, sve su im iste, možda su bile ranije malo više otvorene u delu gde su dugmići, tako neku sam imao još na nexusu 4.

102890.jpg

Od spigena sam koristio Liquid Air na Samsungu i bila mi je ok.
Gledam sad za pixel spigen parallax deluje zanimljivo.

Koji je to model Nillkin futrole?
Ima li je za Honor Magic 8 Pro negde u Srbiji?
Na KP je nema.

Ja mogu samo da potvrdim da je Rugged armour odlična, ne udeblja mnogo telefon, ima podignute ivice preko ekrana i kamere, lepa je za ruku, tempered glass friendly i dobra je zaštita.
I Pixel snap ima u sebi.
A nije skupa.
Ja sam na kp uzeo dva stakla u pakovanju i nju za 5700.

@marinko98
Model je Super Frosted Shield Pro Case.
Ne znam dal ima negde kod nas za honor, ja sam ih obično naručivao sam AliExpressa ako ne mogu da nađem negde bliže.

Da li uzimate u obzir da case ima i jak magnet? Ja sam recimo uzeo neku koja nema magsafe na poleđini i dodaci kao powerbank, stalak u autu, prsten su jako slabo držali. Posle sam uzeo neku Ringke onix magnetic case i još jednu sličnu. Odlični magneti.

Spigen ima magnete, naravno ako izabereš tu verziju maske. Piše pixel snap ako ima magnete

@The PunisheR
Ovakva Nillkin, sve su im iste, možda su bile ranije malo više otvorene u delu gde su dugmići, tako neku sam imao još na nexusu 4.

Pogledajte prilog 527474

Od spigena sam koristio Liquid Air na Samsungu i bila mi je ok.
Gledam sad za pixel spigen parallax deluje zanimljivo.
Ja sam ovu masku imao na svim modelima telefona, ubedljivo najbolji i najjači magnet koji sam koristio. Sećam se da sam telefon tako kačio na frižider da klinac gleda crtani a da ne može da dohvati i čačka

Poslednja izmena:
Ja koristim od pixel 7 pro pa na dalje Spigen Liquid Air i bas sam zadovoljan, izdrzljive su maske. Za 10 pro ima verzija i sa magnetima, tu sam uzeo, poprilicno jak magnet.

Desio mi se bug.
Prvo juče sam stavio 4k/60fps snimanje, sad vidim da je vratio na 30fps.
Drugo snimam nešto kad zaustavi snimanje posle 20ak sekundi i piše nešto u fazonu da se desila greška i da možda nešto nije snimljeno..
Zaustavim kamera app, clear cache i force stop i sad ne izbacuje grešku. Hm čudno, nikad mi se to nije desilo pre..

Nisam znao da postoji ova opcija kada se skenira kod na kutiji spigena.. za sada deluje da bolje radi otisak. Ali možda je i placebo🙂

Prilozi

• Screenshot_20260213-205040.png
    Screenshot_20260213-205040.png
    77.7 KB · Pregleda: 76
Jel probao iko ovaj motion cam pro i dcg da koristi za video...po ovome baš pravi razliku (mada košta i iziskuje post edit)!?

Pustili su A17..

Imam P9 od maja i od starta sam na beti, nisam imao nikakvih problema, ovde nema nekih znacajnih promena.

Jel bolje menja kamere kada snimaš video? Nema onog skoka/laga? Kažu da je to poboljšano?

Nazad
Vrh Dno