Detonate
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.09.2023
- Poena
- 225
Nisam imao i ne planiram da ga imam dok god ne počnu da koriste neki kršteni SoC ali imam kolegu koji ima pxl 8 pro i jedino što znam jeste da telefon troši mnogo baterije u standby, pa mi zato ovi rezultati baterije deluju nerealno.
Inače, žena ima Samsung s21u koji je kupljen 2021 i kome baterija drži bez problema ceo dan iako na kraju dana ostane na 8-10%, ali njen dan je od 6h ujutru do ponoći. Tako je bilo i sa mojim s23u koji je imao 2+ god kad sam ga prodao i koji nikad nije pao ispod 25% na kraju dana, tako da iskreno, 3 god telefon ne bi trebalo da ima nekih ozbiljnijih problema što se tiče veka baterije. Moram samo da napomenem da ne punim telefon brzim punjačima već klasičnim i uvek ono adaptivno preko noći. Čak i sada, uz vivo x100u imam njegov 80W punjač koji nikad nisam koristio.
Meni je to uvek bio problem sa 6 Pro, baterija curi cak i kada ga ne diram. Uvek sam morao da ga stavljam na punjac pred spavanje. X100U sa druge strane, ako ga ne koristim, baterija skoro da ne mrda, ako legnem sa 10% baterije, probudice me alarm ujutru. Sa Pixelom je to bio rizik.