Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

fkloznica

Znamenit
Učlanjen(a)
23.09.2010
Poena
1,135

Sa malo zakašnjenja evo i tačnog izgleda i dimenzija pixel 10 :) ( što verovatno znači da će ga pustiti u prodaju nešto kasnije u odnosu na liniju 9.. )

Pohvale što su ostavili isti dizajn.. možda su mogli da istanje dodatno bezele, ali očigledno da će novi chip biti zvezda ove serije :)

Sada čitam u komentarima i lepo su ljudi primetili :) mesto za sim karticu su prebacili gore i sada ima 2 otvora za zvučnik dole :)
Bilo bi dobro da oba budu zvučnici.

Edit: mislim da isti dizajn znači i ubacivanje novih boja u liniju, možda vrate plavu i zelenu boju :)

Poslednja izmena:
Bolje gore nego kao kod Samsunga dole - i sam sam par puta slučajno ubacio iglicu u mikrofon umesto u sim :)

TrKFtUYEHJS1UOwE.huge

Moguće moj sledeći telefon, samo da bude sve ok sada kada je TSMC.

Nije mi ni Samsung savršen, svestan sam da se savršen telefon neće pojaviti. :D

Da li je to konacno red da sa 7 Pro sa kojim sam bas zadovoljan i koji je prvi telefon koji ce kod mene biti 3 godine predjem na 10 pro xl... Izgleda da jeste.

Pravo razmišljanje :) još kada bi Pro modeli imali 256gb u startu, gde bi nam kraj bio :)
Moramo da budemo realni haha

Ali da, sećam se kad sam uzeo OnePlus 7T Pro kad je izašao, osnovni model 256gb bio još tad.

Jos da dodaju saturation slider za ekran,onda ce biti savrsen.

Odlično. Taman da se zameni sedmica. Dosta je i bilo već joj je baterija do večeri prazna. Al ni jedan telefon nije kod mene bio 3 god. Opet ću gledati predprodaju prošli put su davali sluške džabe pa kad ih prodaš izadje mob baš povoljno. Samo procesor kad bi sredili i modem ništa više ne treba nek ostane sve isto i kamere i OS.

Još uvek imam Pixel XL i koristim ga za backup. Probao sam da koristim Pixel 7a, ali je signal pucao, pa sam odustao. Mnogo volim pixel telefone, pa se nadam da će sa ovim rešiti osnovne probleme koje su imali do sad, da mogu konačno da se vratim na isti :)

Nazad
Vrh Dno