Moze sa karticom ako neko ima svih 16 cifara sa prednje i cvv brojeve sa zadnje strane karticeLjudi jel moze da radi bez kontakta plaćanje na telefonu i na kartici.
Sada bio u radnji preko Master debit nisam uspeo a prošlo preko telefona plaćanje.
Mobi Banka u pitanju.
Inače imam izraženu paranoju , gasim NFC posle plaćanja 🤣
Ja sam plaćao u BiH putem Gpay bez problema.Zbog čega u Bosni nigde ne radi Gpay?
Ja sam mojim srpskim Visa karticama plaća normalnom iste te u telefonu ne rade.
Isto ortak iz USA American express Ne radi Sa Gpay
Apple Pay radi bez problema....
Jel radi Gpay u CG, Grčkoj?
Koju karticu koristiš i u kojim radnjama ako se sećaš?Ja sam plaćao u BiH putem Gpay bez problema.
Master od MTS banke. Na više mesta sam koristio, Bingo, Kort, Robot, pumpe..... Prošle nedelje sam bio u Turskoj i tamo je radila bez problema.Koju karticu koristiš i u kojim radnjama ako se sećaš?
Bingo, Mercator i još neke nije mi radilo
Sad sam našao uzrok problemaMaster od MTS banke. Na više mesta sam koristio, Bingo, Kort, Robot, pumpe.....
Definisi nigdje ne radi! Ja koristim GPay vec 4 godine i iz Bijeljine sam i gdje god sam pokusao radilo je. U svakom gradu na svakom POS terminalu. Kartice koje su prolazile su poljske banke, revolut i evo zadnjih godinu dana otp banke. POS terminali u BiH ne podrzavaju Americam Express, mozda rijetko koji ali ka ne znam da ima takvih. BiH banke ne izdaju te kartice, bar one u Republici Srpskoj sto ja znam.Zbog čega u Bosni nigde ne radi Gpay?
Podržavaju POS terminali Intesa Sanpaolo Banke, Intesa Sanpaolo takođe i izdaje American Express kartice u BiH (a ta banka i ako je popularnija u federaciji, ima svoje ekspoziture i nudi svoje usluge i u Republici Srpskoj)POS terminali u BiH ne podrzavaju Americam Express, mozda rijetko koji ali ka ne znam da ima takvih. BiH banke ne izdaju te kartice, bar one u Republici Srpskoj sto ja znam.
Mozda, ja iskren da budrm ne znam nikoga ko ima tu karticu a i evo sad prvi put cujem da je neko izdaje a radio sam 7g u jednoj banciPodržavaju POS terminali Intesa Sanpaolo Banke, Intesa Sanpaolo takođe i izdaje American Express kartice u BiH (a ta banka i ako je popularnija u federaciji, ima svoje ekspoziture i nudi svoje usluge i u Republici Srpskoj)![]()
Kako ne radi, meni pre 15 dana u Bosni radio Gpay na pumpi bez problema iz prve.Zbog čega u Bosni nigde ne radi Gpay?
Nisu isto obične Mastercard i ove Mastercard prepaid što ja uzimamKako ne radi, meni pre 15 dana u Bosni radio Gpay na pumpi bez problema iz prve.
Nesto ti nisi dobro odradio, ja koristim MC.
To je drugo, nije da GPay ne radi vec kartice nisu podrzaneNisu isto obične Mastercard i ove Mastercard prepaid što ja uzimam
Na sajtu gde radim redeem kartice piše da BiH nije podržana
Ne mora kroz njihovu aplikaciju, ja sam dodao kao i svaku drugu karticu.Kroz njihovu aplikaciju se dodaje u Google Wallet
Možda ti je telefon predugo bio otključan, najbolja praksa je da telefon otključavaš neposredno (par sekundi) pred plaćanje.Jel ima neko problem sa koriscenjem Gpay aplikacije, u poslednje vreme mi sve cesce prilikom ocitavanja na POS telefon zavibrira i trazi da verifikujem da sam to ja iako je telefon uredno otkljucan pre placanja. Na POS ispise pogledajte uputstva na telefonu a tu mogu samo opet da vidim da je mobilni otkljucan.
Da i ja sam to primjetio da brze radi poslije nekog update-a aplikacije od prije mjesec-dvaRadi perfektno,
cak bi se zakleo da je Gpay primetno ubrzan, kod placanja
ali mozda je to samo moj subjektivni utisak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari