Šta je novo?

Google Pay/Wallet Srbija

Niko ne kaze da ne radi dobro, cak sta vise radi odlicno i sem tog jednog puta u apoteci nikakav problem.
I ovde je POS terminal u pitanju verovatno to pokusavam da shvatim nije mi jasno da mi samo tu ne radi taj put a da sam jedini ima ih jos a mozda je to sve samo slucajnost, otad nisam bio u apoteci ni toj ni drugoj da bih mogao da tvrdim do terminala je ili banke ili sta god.
Kad odem tamo sl put videcu sta ce se desiti.
Al zanimljivo da nisam jedini kome bas u apoteci ne radi a svugde drugde 100% radi.

Iz nekog razloga u 3 apoteke sam imao po prvo neuspesno placanje pa posle radi. Ne bih rekao da je 100% na drugim mestima, desava mi se ponekad u maxiju da ne uradi iz prve, ali nakon sto sam lagano poceo da prinosim, bez onog da udaram u citac, od tada se ne secam da je bio fail. I dalje testiram da vidim da li ima veze metoda prislanjanja.

Takodje, isto kao kod kolege @DeonTuck , samo polako primičem telefon (otključan naravno) prema POS aparatu i nisam imao neuspešno plaćanje, a testa radi sam isprobao i u više apoteka, benzinskih stanica, maxi-ju, kafeterijama itd.

To je sve do POS terminala, svi ovi novi rade bez greske, a po nekim zabitim prodavnicama ima starih terminala.

Ne mora nista polako da se priblizava, samo ne treba naslanjati telefon na terminal

Ali ja nisam ni mislio na tebe vec na @dexx01 on je rekao da u apoteci Benu imao problem pri placanju identican kao moj.
Odkud se ti nadje u toj prici i prozvanim ja ne znam.
Napisao si da i Unicredit onda ima isti problem, te sam mislio da si pogrešno shvatio, i napisao si samo nas dvojica, bez konkretnog pominjanja neke osobe. Uglavnom sada je sve ok

Napisao si da i Unicredit onda ima isti problem, te sam mislio da si pogrešno shvatio, i napisao si samo nas dvojica, bez konkretnog pominjanja neke osobe. Uglavnom sada je sve ok
Isti problem kao PS da negde nece tj odbija da da prodje.
Nas dvojica, pa ako nismo imali isti problem kako si se onda nasao prozvanim nisam ni pomislio na tebe vec na @dexx01 koji ima isti problem.
Uglavno, ako kazes da je sve sad ok, da ti verujemo da je tako i da si shvatio da nisi ni pominjan ni prozvan niti iko pomislio na tebe.😉

Sad mi stiže sms od mts. Potrebno je 15 google pay transakcija u oktobru da bi dobio arena cloud besplatno u novembru.

Stiglo meni. Nije lose. Interesuje me samo kako planiraju da gledamo AC....

Pa da, poslaće ti parametre naloga na broj na koji ti je stiglo i ovo obaveštenje i onda je na tebi dal ćeš da gledaš na web, aplikaciji ili na smart tv.

Prosvijetlite me molim vas, sta je ovdje benfit za ljude koji su vec npr. na nekom od mts Box paketa sa njihovim TV kanalima (ukljucujuci sve Arene)?

Meni je skroz po meri. I onako nemam gde da gledam normalan fudbal. Pitanje, da li ce ovo biti samo za novembar ili za svaki naredni mesec...

Jel radi Lidl Plus QR kod regularno, kad se doda u Wallet?

Ma učinilo mi se da je u Lidl aplikaciji stalno drugačiji QR kod, poput NIS-ove kartice, koja uvek generiše drugi kod, ali srećom to nije znači slučaj.

Meni se ovo ne sviđa

Prilozi

• Screenshot_20221028-052916_Google Play services.jpg
    Screenshot_20221028-052916_Google Play services.jpg
    52.6 KB · Pregleda: 119
Onda, u cilju kompenzacije, izbrišeš GoogleWallet i držiš telefon otključan.

Koristi RaiPay i gotova stvar.

Dosta njih kukalo da nisu dobili pare nazad, ali svakako ne gubi covek nista da proba.

A zanima me, ako imam mastercard koji je povezan na devizni račun, da li bih dobio cah-back?

A zanima me, ako imam mastercard koji je povezan na devizni račun, da li bih dobio cah-back?
Mislim da se ovo odnosi samo na dinarska placanja, ne dinarsku protivvrednost ako se plati u devizama.

Ovu poruku za cash back sam dobio i od UniCredit preko čije master kartice koristim Google Pay, i od RFB čiju master karticu uopšte i nemam. A pritom RFB i ne podržava GP, pa po tome ispada da mastercard gura ovu stvar.

Cashback važi i za mobilne novčanike samih banaka poput RaiPay, Wave2Pay i sl. ne saml za GP/AP

Ovu poruku za cash back sam dobio i od UniCredit preko čije master kartice koristim Google Pay, i od RFB čiju master karticu uopšte i nemam. A pritom RFB i ne podržava GP, pa po tome ispada da mastercard gura ovu stvar.

Ja imam RF mastercard i pise u poruci da vazi za raipay/apple pay. Nisam povezao master na AP pa ne znam da li je podrzan.

Nazad
Vrh Dno