Šta je novo?

Google One pretplata

To sa skrinšota je američka cena (koja je prikazana bez poreza pre kupovine) a Google naplaćuja regionalne odn srpske, pa zato vidiš razliku.

^ to je klasicna/obicna ponuda, mi pricamo o
AI Pro 2tb
Btw preko turske je i ova obicna ponuda jeftinija, 2tb je 40e (2050 lira)

Važi se. TNTColatteral je pitao za Google One sa AI opcijom

Poslednja izmena:
Ove cene već ulaze područje isplativosti da kupiš svoj NAS uređaj ako imaš potrebu za deljenjem i pristup fajlovima preko interneta.

I jos da je to toliko jednostavno da "samo kupis NAS" i ne moras vise da mislis, sigurni su fajlovi zauvek i sve ostalo...

Drustvo,je l neko raspolozen da napravimo familiju za Google One Premium?Uzeo bih godisnju pretplatu,izaslo bi oko 8700 za godinu i podelimo na nas 6-oro.Da se ne cimam vise sa stranim zemljama i da razmisljam kad ce mi ukinuti.Ako je neko za,pisite. 😉

Drustvo,je l neko raspolozen da napravimo familiju za Google One Premium?Uzeo bih godisnju pretplatu,izaslo bi oko 8700 za godinu i podelimo na nas 6-oro.Da se ne cimam vise sa stranim zemljama i da razmisljam kad ce mi ukinuti.Ako je neko za,pisite. 😉
Koliko memorije?
I kako se ta memorija deli?
Mislim da li svako dobija na primer 500gb ili zajednicko je 2tr pa dok se ne popuni

Uzeo bih godisnju pretplatu,izaslo bi oko 8700 za godinu i podelimo na nas 6-oro.
Google One AI Pro pretplata u Srbiji košta 26.000 RSD godišnje. Mislim da je najpovoljnija varijanta za tu vrstu pretplate Turska godišnja preko Apple-a koja je 7200 lira, što je 140 € ili nešto manje od 12 € mesečno. Nju ja koristim već neko vreme. Prostor od 2 TB deli svih 6 članova porodice po principu ko više popuni, kao što je kolega i rekao.

Ja sam video cenu što je postavio @jimmytza par postova iznad.Je l 8000 i nešto onda izadje po osobi za godinu?😲

To sto je on postavio je non-AI verzija od 2tb 😀
@Burgija i da, 2tb ide na sve clanove porodice pa ko koliko popuni

Prilozi

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    44.8 KB · Pregleda: 65
To sto je on postavio je non-AI verzija od 2tb 😀
@Burgija i da, 2tb ide na sve clanove porodice pa ko koliko popuni
Tebi cak i nudi popust, ja planiram da uzmem 2tb na godinu, ali nikako da daju popust, verovatno zato sto vec placam 200gb

Sigurno, ovo je meni drugi nalog koji ni ne koristim 😀
Na svom imam 2tb preko turske

@Manda94 ,zbunilo me ovo ispod jer piše da se uz Premium dobija i Gemini i šta još.😄
Jel imaš mesta onda u familiji?

Evo na turskom imam sve isto sto i AI paketi, a na ovom srpskom mi to ne nudi 😀
Razlika je koliko vidim samo u AI kreditima za Gemini...
Nazalost nemam mesta, popunjeno to jos pre 3 godine 😀

Prilozi

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    68 KB · Pregleda: 65
@Manda94 ,kod mene nudi isto kao i na Turskom.Ništa,ko hoće da delimo,javite se.
@Hector Ruiz ,jedino da izadješ iz te grupe i udješ u moju.🤣
Koliko vidim,prva godina je 8700 a posle je 10500 godišnje

Znaci,ko hoce Google One + ovo nesto vezano za Gemini javite mi se na pp.1450 godisnje.

Osim prostora, delicete verovatno i kredite. Jedan da napravi 10-20 videa, odose krediti.

Ko hoće da se cima preko Vijetnamci ima i ovu mogućnost, ne pitajte me kako sam došao do tutorijala...

Nekako mnogo tih pretplata da se dogovori da deliš sa strancima mogu da zamislim. Ali skladište a pogotovo 5 ljudi da se dogovori da podeli ovih 200 kredita za AI teško. A ovo sa 1000 kredita 26000 je stvarno za privatne svrhe je prevelika cena čak i da podeliš troškove sa nekim.

Meni je bitan Cloud tako da se ovaj paket od 2 TB najvise isplati.

Daj samo da se skupimo, inače ću morati ovaj plan 55rsd 2 meseca, posle 200 i nesto 100gb. To zadovoljava moje potrebe...

Nazad
Vrh Dno