strahinjas
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2005
- Poena
- 665
To sa skrinšota je američka cena (koja je prikazana bez poreza pre kupovine) a Google naplaćuja regionalne odn srpske, pa zato vidiš razliku.
Koliko memorije?Drustvo,je l neko raspolozen da napravimo familiju za Google One Premium?Uzeo bih godisnju pretplatu,izaslo bi oko 8700 za godinu i podelimo na nas 6-oro.Da se ne cimam vise sa stranim zemljama i da razmisljam kad ce mi ukinuti.Ako je neko za,pisite. 😉
Google One AI Pro pretplata u Srbiji košta 26.000 RSD godišnje. Mislim da je najpovoljnija varijanta za tu vrstu pretplate Turska godišnja preko Apple-a koja je 7200 lira, što je 140 € ili nešto manje od 12 € mesečno. Nju ja koristim već neko vreme. Prostor od 2 TB deli svih 6 članova porodice po principu ko više popuni, kao što je kolega i rekao.Uzeo bih godisnju pretplatu,izaslo bi oko 8700 za godinu i podelimo na nas 6-oro.
Tebi cak i nudi popust, ja planiram da uzmem 2tb na godinu, ali nikako da daju popust, verovatno zato sto vec placam 200gbTo sto je on postavio je non-AI verzija od 2tb 😀
@Burgija i da, 2tb ide na sve clanove porodice pa ko koliko popuni
Ocigledno su te nize cene na nalozima koji nemaju aktivnu pretplatuKako mi koji plaćamo 200GB da dobijemo ponudu od 8700rsd za 2TB?
Zakljucak, sve ti je bitno 🙂 .@Burgija , Mislim da je zajednicko pa ko vise popuni.A meni vise treba ovaj Gemini 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari