Treba mi informacija ko koristi iPhone.Da li može Google photos da se koristi ili ne?Koleginica kaže da ne može i da samim tim ne vredi Google One apk.Je l to istina?
To ne znam stvarno.@S03 ,a kaži mi još,kad se deli nalog sa još petoro jer mora i kod ostalih da Google nalog bude turski?
Da li ima neki workaround za ovo da i kod nas radi google photos?Pogledajte prilog 464306
Može. Ali ne može se aplikacija skinuti ako je region Apple ID-ja podešen na RS. Može HR, US, UK i skoro sve druge zemlje. Nama su zaboravili dodati app na Store 😅
Tako jeZnači,u prevodu svih 5 Google naloga mora biti turskih i da bude ista adresa.
Radi sasvim normalno i app i update kad se vrati region na SrbijuDa li ima neki workaround za ovo da i kod nas radi google photos?
mozes li mi pojasniti gde menjam tursku adresu ? hvalaE ovo su neki novi momenti
Ja placam “regularno” preko Visa kartice i preko turske adrese podesene uz pomoc VPN-a i kod mene nazalost ne moze drugacije al dobro je znati da mogu i nasi nalozi da se dodaju preko apple-a![]()
38 din za mesec, 380 din za godinuHvala za info.
Nešto ja ne razumem ili je jeftino mnogo.
Ako su lire u pitanju, to je oko 61din za mesec dana za 100GB?
Ispada da je godišnje 600din.
Nadam se da ne grešim?
Možeš se odmah izlogovat iz tog apple id-ja nakon kupovine pretplateIpak nisam pogrešio.
Ozbiljno razmatram.
Jos nesto me interesuje. Moze li Apple ID posle kupovine da se vrati na Srbiju ili mora sve vreme dok traje pretplata mora da bude na Tursku? Pitam jer bih sa supruginog Iphona plaćao.
Ako se vratim na Srbiju... razumeće me samo ozenjeni 😁
Mislio sam da ćeš da napraviš odvojen apple id samo za pretplateOprosti, nisam vičan za IOS.
Na postojeće nalogu promenim nalog na Turski region, kao na androidu?
Onda kupim i posle u podešavanju vratim na region Srbiju?
Zbunilo me ono sa "izloguješ"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari