Šta je novo?

Google One pretplata

Treba mi informacija ko koristi iPhone.Da li može Google photos da se koristi ili ne?Koleginica kaže da ne može i da samim tim ne vredi Google One apk.Je l to istina?

Treba mi informacija ko koristi iPhone.Da li može Google photos da se koristi ili ne?Koleginica kaže da ne može i da samim tim ne vredi Google One apk.Je l to istina?
IMG_5949.png

Može. Ali ne može se aplikacija skinuti ako je region Apple ID-ja podešen na RS. Može HR, US, UK i skoro sve druge zemlje. Nama su zaboravili dodati app na Store 😅

@S03 ,a kaži mi još,kad se deli nalog sa još petoro jer mora i kod ostalih da Google nalog bude turski?

Hajde ko zna i ko je delio sa još 4 naloga,da me uputi je l mora Google nalog da bude turski ili ne mora?

Moraju da budu na istoj turskoj adresi kao i ti.
Ja delim sa suprugom i njenom sestrom i nije htelo da prodje nikako dok im nisam izmenio adrese.
Samo kazi osobama kojima budes menjao adresu da im se menja i Play prodavnica pa nece imati neke nase aplikacije (Maxi, Lidl itd) bar meni nisu radile na Androidu, bile su region lock, a cene aplikacija i igrica ce biti u turskim lirama 😅

Znači,u prevodu svih 5 Google naloga mora biti turskih i da bude ista adresa.

Koleginica i ja smo nekako na njenom iPhone-u aktivirali ali nije još skinulo 600 TL,je l to skida od sledećeg meseca?I ne znam kako sam uspeo da se povezem na mojim Google nalogom koji je na Srbiji?Našli smo da posle prvog meseca će skinuti sa Apple naloga a na njemu je tih 600TL što smo ubacili preko kodova.Nadam se da će to proći.

Poslednja izmena:
Odjavili smo ipak paket pa ćemo videti kad prodje mesec dana.Jer ne može sad da se prebaci na turski nalog.Tek kad prodje mesec dana.

Problem je što je ona za primarni Apple ID imala srpski Google nalog a ne turski.Sutra ću napraviti sekundarni ID i prijaviti se ponovo.

Apple ID preko kojeg se plaća pretplata po turskim cenama za Google One mora da bude turski (sa turskom billing adresom), ali sam Google nalog za koji se plaća pretplata ne mora da bude turski. Ja plaćam 2 TB Google One preko turskog Apple ID-a, ali Google nalog koji koristim za Google One nije turski niti je ikada bio. Takođe taj Google nalog je u porodici sa 5 srpskih naloga i sa njima deli tu Google One pretplatu i to sve funkcioniše bez ikakvih problema.

Pored toga, drugi moj Google nalog koji je u istoj porodici plaća već duže vreme porodični YT Premium preko Indije i takođe ga deli sa svim članovima bez ikakvih problema.

E pa super onda,opet ćemo uraditi isto.Bilo mi čudno da mi je prihvatilo srpski Google nalog al eto očigledno da može.😉

E ovo su neki novi momenti :D
Ja placam “regularno” preko Visa kartice i preko turske adrese podesene uz pomoc VPN-a i kod mene nazalost ne moze drugacije al dobro je znati da mogu i nasi nalozi da se dodaju preko apple-a :D

E ovo su neki novi momenti :D
Ja placam “regularno” preko Visa kartice i preko turske adrese podesene uz pomoc VPN-a i kod mene nazalost ne moze drugacije al dobro je znati da mogu i nasi nalozi da se dodaju preko apple-a :D
mozes li mi pojasniti gde menjam tursku adresu ? hvala

promijenio adresu na tursku, ukljucim vpn na tursku, opet cijene u USD ovdasnje...gdje grijesim...koristim windows, ne apple

ee ok, hvala, imam ipad pa cu pokusati, moram li novi gmail nalog otvarati ili mogu stari

@galebsjuga ,možeš stari ali promeni Apple ID na Tursku i kupi gift kartice na Turgame za 600TL i uzmi pretplatu na godinu dana.Prvi mesec ti je gratis.

Koliko je sad pretplata preko Turske i ima li najava o nekoj blokadi i vezi promena ID?
Ovo su mesečne cene, a godišnje su mesecna cena puta 10 meseci (2 besplatna meseca).
Pa ne mogu oni ništa blokirati preko Applea, jedino da ukinu u potpunosti plaćanje preko Applea, ali ne verujem da će.

IMG-6014.jpg

Hvala za info.
Nešto ja ne razumem ili je jeftino mnogo.
Ako su lire u pitanju, to je oko 61din za mesec dana za 100GB?
Ispada da je godišnje 600din.
Nadam se da ne grešim?

Ipak nisam pogrešio.
Ozbiljno razmatram.
Jos nesto me interesuje. Moze li Apple ID posle kupovine da se vrati na Srbiju ili mora sve vreme dok traje pretplata mora da bude na Tursku? Pitam jer bih sa supruginog Iphona plaćao.
Ako se vratim na Srbiju... razumeće me samo ozenjeni 😁

Ipak nisam pogrešio.
Ozbiljno razmatram.
Jos nesto me interesuje. Moze li Apple ID posle kupovine da se vrati na Srbiju ili mora sve vreme dok traje pretplata mora da bude na Tursku? Pitam jer bih sa supruginog Iphona plaćao.
Ako se vratim na Srbiju... razumeće me samo ozenjeni 😁
Možeš se odmah izlogovat iz tog apple id-ja nakon kupovine pretplate

i btw neće ti trebati vpn za ovaj proces

Oprosti, nisam vičan za IOS.
Na postojeće nalogu promenim nalog na Turski region, kao na androidu?
Onda kupim i posle u podešavanju vratim na region Srbiju?
Zbunilo me ono sa "izloguješ"?

Oprosti, nisam vičan za IOS.
Na postojeće nalogu promenim nalog na Turski region, kao na androidu?
Onda kupim i posle u podešavanju vratim na region Srbiju?
Zbunilo me ono sa "izloguješ"?
Mislio sam da ćeš da napraviš odvojen apple id samo za pretplate
možeš ti i tako na postojećem apple id-ju promeniti regionu, ali se posle nećeš moći da vratiš na srbiju bez kontaktiranja podrške da ti obrišu preostali balans (čak 0.01 TL :) )

Nazad
Vrh Dno