Šta je novo?

Google Nexus 7 - model 2013.

Gde da posaljem tablet na popravku? Nece da se upali. Ovi lokalni majstori ne znaju sta mu je.

Ostavi ga malo duže na punjaču.

Jel kupovao skoro neko foliju za ekran za nexus 2013 ...ako zna gde ima da se nadje bio bi zahvalan

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Da gledao sam tu opciju kao za kraj jedino zbog cekanja

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Uzeh pre neki dan klincima, cisto da imam da puštam crtane dok su u kolima i slično. 75 eur za 32GB wi-fi model, malo izlupan, ali u sasvim korektnom stanju. Odusevih se koliko i dalje dobro radi...

Sent from E6533

Da...i update softvera redovno dobija

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Odlicna cena stvarno. Radi sjajno ali je na 5.1.1 fluidniji nego na 6.0.1

Xperia Z2

Meni Chroma 5.1.1 + Glitch lepse radi od 6.0.1 (probao stock, Pure Nexus, a od kernela stock, ElementalX i Glitch). 6.0.1 ima neke povremene lagove, skroz random.

Xperia Z2

Baterija mi je bitnija od random lagova, a deluje da je skroz korektna, tipa 7-8h SOTa

Sent from E6533

Upravo, daleko najbolji uredjaj. Vec 2 godine skoro ga posedujem a narednih dana uzimam jedan i za devojku.

Xperia Z2

Evo sad opet probao MM, ovoga puta BadBoyz stock rooted i glitch kernel i dosta je tromiji od Chroma 5.1.1 ali je baterija osetno bolja.

Sent from my Nexus 7

moze mala pomoc , dali ima velike razlike u radu i brzini izmedju nexus 7 2012 i nexus 7 2013 , i dali je dobra kupovina ili nesto drugo , hvala na pomoci

Ne razmatraj uopste 2012 verziju, a 2013 po meni i dalje vredi - radi besprekorno.

Ali, ne više od 120 eur i to perfektno očuvan...

Sent from E6533

ok , a dali ima nacina dase koristi viber, whatsapp na nexus 2013 , pomocu neke kartice i moba zbog coda ,

Viber moze, stigne ti kod na mobilni koji upises na tabletu, wa ne moze.

Sent from my Nexus 5X

Moze i WA da se koristi. Isto stigne poruka na mob i aktiviras na tabu.

Xperia Z2

Jedino da je sideloaduje jer ne moze sa playstorea da se instalira.

Sent from my Nexus 5X

I meni je impresivno koliko 3 god star tablet lepo radi...i jos dobija update redovno.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno