Šta je novo?

Google Nexus 7 - model 2013.

Каква предност кад ја кући морам до даске да појачам кад гледам филм или слушам музику. У метроу до посла могу да заборавим на аудио и неки филмић колико је слабо. Да се разумемо бољи је од кеца али за нијансу.
Au bre, kao stereo zvucnici ovo ono a ni jacinu nemaju. Ocekivao sam makar nesto kao na nexusu 10.

Boooooom батерија:thumbup:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1377748287414.jpg
    uploadfromtaptalk1377748287414.jpg
    50.2 KB · Pregleda: 372
  • uploadfromtaptalk1377748298986.jpg
    uploadfromtaptalk1377748298986.jpg
    29.8 KB · Pregleda: 359
@thierry to je u rangu prethodnog jer si imao ukupno vreme 17h, tj, malo standby time-a, ali daleko od toga da kudim, odlično, uz custom kernel ide to na 9 opušteno

Mislim da cu sa skoro kupljenog N7 preci na ovaj model. Samo ne znam da li da uzimam u prvim serijama zbog felera...

Ne nego su birali iz tuce od trideset komada i uzeli baš taj koji je savršen. Ti i tvoje teorije zavere.

Samo i jedino zbog loseg iskustva sa Asusom.
Nije nikakva teorija zavere vec na Asus gledam malo drugim ocima nakon svih problema koje sam imao sa njihovim tabletima i sa njihovom garancijom u jednom slucaju.
Dakle to sto si ti dobio kako kazes savrsen tablet ne menja cinjenicu da mnogi treba da ga vracaju 3-4 puta da bi dobili tablet bez problema.

I naravno da tebi nece dati tablet sa hardverskim problemima ti kao neko ko se bavi time treba to da znas.
Ja nemam teorije zavere.

@thierry to je u rangu prethodnog jer si imao ukupno vreme 17h, tj, malo standby time-a, ali daleko od toga da kudim, odlično, uz custom kernel ide to na 9 opušteno

Могуће, мени доста. Цео дан плус brightness на макс. Ипак је мања батерија него на кецу тако да овај резултат добија значају.

Uf bre, kako 8 sati... Jeste da mi je blejao baš dosta netaknut uveče i tokom noći dok sam spavao, ali ne bi trebalo toliko baterije da je potrošio u idle. Sa maksimalnim osvetljenjem sam dobio samo ovoliko. Moraću danas da ga pritisnem malo jače u kontinuitetu pa da vidim, ovako uopšte nisam zadovoljan baterijom...

Prilozi

• Screenshot_2013-08-29-16-48-41.png
    Screenshot_2013-08-29-16-48-41.png
    266 KB · Pregleda: 227
  • Screenshot_2013-08-29-16-48-49.png
    Screenshot_2013-08-29-16-48-49.png
    137.7 KB · Pregleda: 225
  • Screenshot_2013-08-29-16-49-05.png
    Screenshot_2013-08-29-16-49-05.png
    113.9 KB · Pregleda: 231
Pa bez igara i sa osvetljenjem na 50% (ili manje) uopšte nije nemoguće da izvuče duplo više screen on od tebe.

Pa Thierry je na maks osvetljenje izvukao 8 sati. Znači na 50% može i 10 sati...

Ne vidim uopšte potrebu da neko drži tablet na 100% osvetljenju. Nije ni čudo što jede bateriju, najbolje bi bilo sa 100% da izvuče 6-7 sati :)

Nisam video gde je napisao da mu je osvetljenje na max...
Svejedno, baterija mnogo zavisi od upotrebe. Ako igraš igre konstantno na max osvetljenju, verovatno će mu baterija otići za 3-4h, dok sa prigušenim svetlom i čitanjem knjige sigurno moguće ostvariti 12+h.

Код мене је јако светло на послу плус прозор иза. Такође у метроу преферирам фул. Гизмо имаш дуже stand by време и то утиче рекао бих. Зависи и шта се ради. Јуче сам углавном читао, сурф, office, филм мало и то.

Pa da, mora da je baš bila lagana upotreba i manji standby. Ja ne vidim Chrome nigde na listi, mora da si baš malo surfovao :)

Ма на делфину сам ту је он негде испод. Под сурфом мислим и тапаталк. Мислим да је батерија доста добра иако је само читање, едитовање докумената у питању. Јуче сам га пунио целу ноћ преко компа и уутрос у 6 је имао само 80%. То је баш споро.

Могуће, мени доста. Цео дан плус brightness на макс. Ипак је мања батерија него на кецу тако да овај резултат добија значају.

Neverovatno ako si ovo uspeo sa 100% brightness, više bih očekivao oko 5h...

Uf bre, kako 8 sati... Jeste da mi je blejao baš dosta netaknut uveče i tokom noći dok sam spavao, ali ne bi trebalo toliko baterije da je potrošio u idle. Sa maksimalnim osvetljenjem sam dobio samo ovoliko. Moraću danas da ga pritisnem malo jače u kontinuitetu pa da vidim, ovako uopšte nisam zadovoljan baterijom...

Ovo mi je realniji, i u skladu sa kecom, rezultat...

Pa tamo kod njega preko bare je drugacije sunce, drugaciji vazduh, normalno da ce mu baterija duze trajati :)

Jel moze neko od vas dvojice privilegovanih da testira sledece :
Upalite u nekom browseru koji podrzava flash youtube desktop verziju. Onda pustite neki 1080p video i kazite jel ima makar 20fps :) Meni na Quad core @1.4GHz ima oko 10fps. Ne morate da skidate bilo kakve programe, neku svoju procenu uradite, jel uopste moze da se gleda ili zastaje na svakih 5 sekundi.

На Делфину ради одлично без икаквог сецкања.

Jel moze neko od vas dvojice privilegovanih da testira sledece :
Upalite u nekom browseru koji podrzava flash youtube desktop verziju. Onda pustite neki 1080p video i kazite jel ima makar 20fps :) Meni na Quad core @1.4GHz ima oko 10fps. Ne morate da skidate bilo kakve programe, neku svoju procenu uradite, jel uopste moze da se gleda ili zastaje na svakih 5 sekundi.

Pa nekad i na desktopu secka youtube u full hd. To ti je do neta. Pustio bi normalno da mu stizu frejmovi.

Pa nekad i na desktopu secka youtube u full hd. To ti je do neta. Pustio bi normalno da mu stizu frejmovi.

Znam, ali na tabletima je situacija drugacija. Imam jako brz net i ucitava mi fullhd za polovinu vremena koliko video traje ali opet secka.
Hvala na odgovoru, znaci dobar je taj S4Pro :)

Skini taj video i pusti ga u nekom plejeru. Tako ces eliminisati hardver.
Pusti taj yt klip na kompu da vidis da li je do neta.
I na kraju pusti yt klip preko drugih browsera i na kompu i tabletu da vidis da li je do browsera i da li android ima problema sa flashom/html5/sta-god koristio yt, ili ovim njihovim novim "naprednim" opcijama (ne ucitava se ceo klip nego sekvencijalno, nema stop download opcije...)

@Gizmo
Da li si kacio tablet na 5GHz wifi?

zasto je u skoro svakoj radnji kod nas sad nexus 35.000 a 31.490 za ver od 32 gb moze da se dobije samo za kes...pa zar se nisu vec ugradili od toga ako u americi kosta 22.000...

Šta očekuješ u Srbiji? Znači nije onako kako je ovde Asus pričao i još jedan kolega iz Asusa.

Ah ta Srbija, koga bi pljuvali da nema nje ;) JESTE onako kako je ovde ASUS pricao. Od nedelje cete moci da odete u prodavnicu i kupite Nexus 7 sa 32 GB za 31.490 dinara, a to sto neki stave vecu cenu pa automatski nude popust je stvar njihove interne politike i shvatanja marketinga. Bitno je da uredjaj kosta onoliko koliko je najavljeno.
Evo jos jedne zanimljive vesti. Od danas popodne se Nexus 7 moze isprobati u Gigatronu i Comtrade Shopu u Uscu, a nadam se da ce od sutra moci da se vidi i proba i u Comtrade Shopu u Delta City-ju.

ma jeste tako..tablet kosta 31.490 za verziju od 32 gb..ako se da kes...
ako neko zeli da uzima na rate onda je 35.000

svaka budala koja je ikad pokušala srbima da ponudi nešto dobro, povoljno, kvalitetno, u isto vreme kad i svuda u svetu ... spaljen je na lomači, stavljen je na kolac, proklet je pravo kod svetog petra itd....

treba dići ruke od pokušaja svakog, jer su sile bezumlja, konspiracije, "znanosti", "progresa" itd isuviše jake...

kupite nexus u zemljama gde vam odgovara. aj uzdravlje.

svaka budala koja je ikad pokušala srbima da ponudi nešto dobro, povoljno, kvalitetno, u isto vreme kad i svuda u svetu ... spaljen je na lomači, stavljen je na kolac, proklet je pravo kod svetog petra itd....

treba dići ruke od pokušaja svakog, jer su sile bezumlja, konspiracije, "znanosti", "progresa" itd isuviše jake...

kupite nexus u zemljama gde vam odgovara. aj uzdravlje.

+1

Nazad
Vrh Dno