odeš na drive (ne može iz opštih google podešavanja), settings, manage apps. viber.Odčekirao sam medija fajlove i uradio backup ali i dalje stoji 12.7GB. Na žalost, ne vidim gde mogu da nadjem listu backup fajlova. Po viber/account/backup nema liste nigde.
Rešeno, hvala ti puno još jednom.odeš na drive (ne može iz opštih google podešavanja), settings, manage apps. viber.
za viber nema detaljnih opcija. moraš da izbrišeš sve zajedno pa onda da unutar vibera napraviš novu kopiju. verovatno čuva par zadnjih kopija iako ne možeš da upravljaš
Jel si siguran da nisi ti pokusao da se ulogujes? Meni je tako stizalo jednom, a nisam odmah provalio da je to Bluestacks koji sam pokrenuo na kompu, a koji ima pristup mom google nalogu.Danas mi je 10-ak puta stigao mail od Googla...
Security alert sig-in attempt Windows nt-6 Near Serbia. Do you recognize... etc
I totalno mi je bilo nepoznato...Odgovorio sam na pitanje iz mejla (proverio sam da li je od Google-a) sa - don't recognize. Posle sam stavio 2FA na logovanje na Google Account..za svaki slucaj..
Jeste li imali slicna iskustva skorije?
Zasto je sad tesko povezati karticu na turski nalog?Nije valjda da vise ne moze?Kad sam ubacio karticu i neku random adresu u Turskoj,pise da sam na cekanju za proveru.Mada mi je stigla poruka od Intese da mi je skinulo 1TL pa odmah druga poruka za storno.Nista mi nije jasno.A da,probao i da ubacim gift kod sa upaljenim VPNom ali pise da ima problem sa nalogom.
Cekam da vidim radi li renew za postojece pretplate pa da ostane to na nalogu tako da radi dok vazi kartica.Zasto je sad tesko povezati karticu na turski nalog?Nije valjda da vise ne moze?Kad sam ubacio karticu i neku random adresu u Turskoj,pise da sam na cekanju za proveru.Mada mi je stigla poruka od Intese da mi je skinulo 1TL pa odmah druga poruka za storno.Nista mi nije jasno.A da,probao i da ubacim gift kod sa upaljenim VPNom ali pise da ima problem sa nalogom.
Gugl nalog imam odavno.
Ne znam kad i kako i zasto sam stavio da mi je maticna zemlja Norveska
Sada mi je to veliki problem jer vecina aplikacija mi nije dostupna zbog izbora Drzave, jer sam navodno u Norveskoj.
Posto koristim platnu karticu i gugl novcanik tek sad je problem, sve cene mi nudi u nok odnosno u morveskoj kruni.
Iako sam dodao nalog za placanje, i sve sto je potrebno oko toga i to radi.Ali to je samo kao da sam privremeno van maticne zemlje Norveske u Srbiji.
Nisam uspeo da nadjem resenje kako ispraviti to oko maticne zemlje, ali koliko sam citao, izgleda i da ne moze vise da se promeni maticna zemlja.
Navodno jedino resenje je otvoriti novi nalog ali to i nije nikakvo resenje.
Da li je neko imao ovakvu situaciju i da li postoji resenje.
Hvala puno, uspeo sam.Сазнајте како да промените земљу за Google Play - Google Play Помоћ
Ðажно: ÐемÑÑ Ð¸Ð»Ð¸ Ñегион за Google Play можеÑе да пÑомениÑе Ñамо Ñедном годиÑÑе. Ðада пÑви пÑÑ Ð¿Ð¾Ð´ÐµÑиÑе или пÑомениÑе земÑÑ Ð¸Ð»Ð¸ Ñегион за Google Play, моÑаÑе да ÑаÑекаÑе 12 меÑеÑи да биÑÑе...support.google.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari