Šta je novo?

google nalog

Odčekirao sam medija fajlove i uradio backup ali i dalje stoji 12.7GB. Na žalost, ne vidim gde mogu da nadjem listu backup fajlova. Po viber/account/backup nema liste nigde.

Odčekirao sam medija fajlove i uradio backup ali i dalje stoji 12.7GB. Na žalost, ne vidim gde mogu da nadjem listu backup fajlova. Po viber/account/backup nema liste nigde.
odeš na drive (ne može iz opštih google podešavanja), settings, manage apps. viber.
za viber nema detaljnih opcija. moraš da izbrišeš sve zajedno pa onda da unutar vibera napraviš novu kopiju. verovatno čuva par zadnjih kopija iako ne možeš da upravljaš

odeš na drive (ne može iz opštih google podešavanja), settings, manage apps. viber.
za viber nema detaljnih opcija. moraš da izbrišeš sve zajedno pa onda da unutar vibera napraviš novu kopiju. verovatno čuva par zadnjih kopija iako ne možeš da upravljaš
Rešeno, hvala ti puno još jednom.

Hvala svima najljubaznije na konkretnim odgovorima i poslušaću vas! 👍🏼😁
Platim Google 100gb i miran san. Nisam ni znao da je to 2.000 RSD već sam mislio da je mnogo više.

Danas mi je 10-ak puta stigao mail od Googla...

Security alert sig-in attempt Windows nt-6 Near Serbia. Do you recognize... etc

I totalno mi je bilo nepoznato...Odgovorio sam na pitanje iz mejla (proverio sam da li je od Google-a) sa - don't recognize. Posle sam stavio 2FA na logovanje na Google Account..za svaki slucaj..

Jeste li imali slicna iskustva skorije?

Danas mi je 10-ak puta stigao mail od Googla...

Security alert sig-in attempt Windows nt-6 Near Serbia. Do you recognize... etc

I totalno mi je bilo nepoznato...Odgovorio sam na pitanje iz mejla (proverio sam da li je od Google-a) sa - don't recognize. Posle sam stavio 2FA na logovanje na Google Account..za svaki slucaj..

Jeste li imali slicna iskustva skorije?
Jel si siguran da nisi ti pokusao da se ulogujes? Meni je tako stizalo jednom, a nisam odmah provalio da je to Bluestacks koji sam pokrenuo na kompu, a koji ima pristup mom google nalogu.
Ako si siguran da nisi ti sa nekog uredjaja ili programa, onda obavezno promeni password. Mozda je neki sajt leakova korisnicka imena i passworde, pa neko pokusava da ti preuzme nalog.
A mozda neko ima slicno korisnicko ime pa je greskom ukucao tvoje i pokusava da se uloguje.

Zasto je sad tesko povezati karticu na turski nalog?Nije valjda da vise ne moze?Kad sam ubacio karticu i neku random adresu u Turskoj,pise da sam na cekanju za proveru.Mada mi je stigla poruka od Intese da mi je skinulo 1TL pa odmah druga poruka za storno.Nista mi nije jasno.A da,probao i da ubacim gift kod sa upaljenim VPNom ali pise da ima problem sa nalogom.

Zasto je sad tesko povezati karticu na turski nalog?Nije valjda da vise ne moze?Kad sam ubacio karticu i neku random adresu u Turskoj,pise da sam na cekanju za proveru.Mada mi je stigla poruka od Intese da mi je skinulo 1TL pa odmah druga poruka za storno.Nista mi nije jasno.A da,probao i da ubacim gift kod sa upaljenim VPNom ali pise da ima problem sa nalogom.
Cekam da vidim radi li renew za postojece pretplate pa da ostane to na nalogu tako da radi dok vazi kartica.

Meni nije uspelo.Vratio sam Spotify na srpski a YT ko j.be,i ne treba mi.Instaliracu Smart tube.

@simmke
Za spotify probaj konverziju sa egipatskim gift karticama, trebalo bi da bude jeftinije nego da placas srpsku pretplatu.
Pisao sam u temi spotify o tome, vidi tamo ili me kontaktiraj na PP ako te mrzi da trazis tamo 😀

Za Egipat moze samo individualni plan a meni treba family,pisao mi @S03 o tome.😔

Individualni plan moze da se konvertuje u family premium sa nasom karticom i ispadne jeftinije nego da se uzme odmah family premium kod nas.
Uzmi maksimalnih 18 meseci (12+6) i onda konvertuj jer ces dobiti manje kad se izvrsi konverzija.

Ja sam imao turski nalog.
Od skoro nemam mogućnost kupovine na Playstore.
Provjerio sam adresu na pay.google.com i stoji u dalje Turska.

Kartica neće da prođe kaže da nije dobra zemlja. Gift kartica kupljena u Turskoj neće da se dopuni jer nije dobra zemlja.

Upaljen VPN, ugašen sim, napravljen Fake GPs(mook location) ali i dalje ne radi.

Gugl nalog imam odavno.
Ne znam kad i kako i zasto sam stavio da mi je maticna zemlja Norveska
Sada mi je to veliki problem jer vecina aplikacija mi nije dostupna zbog izbora Drzave, jer sam navodno u Norveskoj.
Posto koristim platnu karticu i gugl novcanik tek sad je problem, sve cene mi nudi u nok odnosno u morveskoj kruni.
Iako sam dodao nalog za placanje, i sve sto je potrebno oko toga i to radi.Ali to je samo kao da sam privremeno van maticne zemlje Norveske u Srbiji.
Nisam uspeo da nadjem resenje kako ispraviti to oko maticne zemlje, ali koliko sam citao, izgleda i da ne moze vise da se promeni maticna zemlja.
Navodno jedino resenje je otvoriti novi nalog ali to i nije nikakvo resenje.
Da li je neko imao ovakvu situaciju i da li postoji resenje.

Gugl nalog imam odavno.
Ne znam kad i kako i zasto sam stavio da mi je maticna zemlja Norveska
Sada mi je to veliki problem jer vecina aplikacija mi nije dostupna zbog izbora Drzave, jer sam navodno u Norveskoj.
Posto koristim platnu karticu i gugl novcanik tek sad je problem, sve cene mi nudi u nok odnosno u morveskoj kruni.
Iako sam dodao nalog za placanje, i sve sto je potrebno oko toga i to radi.Ali to je samo kao da sam privremeno van maticne zemlje Norveske u Srbiji.
Nisam uspeo da nadjem resenje kako ispraviti to oko maticne zemlje, ali koliko sam citao, izgleda i da ne moze vise da se promeni maticna zemlja.
Navodno jedino resenje je otvoriti novi nalog ali to i nije nikakvo resenje.
Da li je neko imao ovakvu situaciju i da li postoji resenje.

u Google Pay (https://pay.googke.com) se menja. dodaš nov način plaćanja koji je na R. Srbija a taj norveški izbrišeš
makar je meni tako uspelo. doduše, ja nisam imao norveški nego CS (Srbija i Crna gora, pisalo Srbija) koji Google nije sam prebacio u RS (Srbija)

Hvala puno, uspeo sam.

Vrh Dno