Šta je novo?

Google logoi

ivan90BG

Cenjen
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poena
199
Mislim da je krajnje vreme da se napravi ova tema. 😀 Ovde postujte svaki novi Google logo koji vidite (po mogućstvu istog dana kad se pojavi 🙂).

Danas je 65 rođendan Freddy-a Mercury-a. Logo je zapravo video klip i mislim da je najbolji do sada. 🙂

mercury11-hp.jpg

modovi: ako mislite da je tema za pre za bench clubbing nego za ovde znate već... 🙂

Poslednja izmena:
Врх лого! Није што сам његов луди обожавалац,мислим на мкзику, остале сфере његовог живота- *** нико није савршен😉 зато је и отишао пре времена,али заиста је био без премца.

WOW! Video sam malopre logo, ali tek sada video animaciju. Fantasticno! 😀

Prava remek dela, nema sumnje. Debelo placena 🙂
Ovde su svi regionalni i globalni G logoi. Animirani logoi su linkovi na animaciju, ostali su slike.

WPost ima svoju selekciju, a meni se od skorasnjih svideo logo povodom rodjendana Les Paul-a.

Да ли постоји могућност да се ова анимација скине?
@lazabd, хвала за линкове!

Primetih sad da žena sa usisivačem ima brkove. :zgran:

Google sabani nisu menjali logo za 155god od rodjenja N.Tesle.

Znamo da posoje, ali ko ikad otvara google.com/logos da ih gleda. 🙂

Albert_Szent_Gyorgyi-2011-hp.jpg

Na današnji dan je rođen Albert von Szent-Györgyi de Nagyrápolt (Алберт Сент Ђерђи фон Нађраполт) dobitnik Nobelove nagrade 1937. godine za opis Vitamina C i otkriće da se kiseonik vezuje sa vodonikom u ćelijskoj respiraciji. :rtfm:

A ja pomislih da G ulazi na trziste osvezavajucih pica ...

Stvarno izgleda kao nalepnica za Google sok od narandže :d

i ovako volim retro dizajn, još kad google odradi ... ekstra...

Kreativni su nema sta 🙂

Poslednja izmena:
attachment.php

Danas je 75. rođendan Džima Hensona. On je kreator Mapeta (Muppets)

Ovaj logo je interaktivan ali nije Flash, već samo JavaScript, ali nije zvučan.

Prilozi

• Google-Jim-Henson.png
    Google-Jim-Henson.png
    134.5 KB · Pregleda: 122
Poslednja izmena:
pupin11-hp.jpg

Na današnji datum je rođen Mihajlo Pupin. RTS je javio o ovoj sličici na Google-u u Dnevniku.

Poslednja izmena:
Pupin se pojavljuje samo onima koji pristupaju iz Srbije. Lokalizovali su i logo. Znaci, odsad, svaki put kad Tesli, Djokovicu ili kome vec bude rodjendan, sve novine ce da trube kakav smo slavan nebeski narod. Zamisli, ceo svet dobija da cita o nama na cirilici. :wall:

attachment.php

90 godina od rođenja Arta Klokija (Art Clockey), pionira animacije glinom (stop motion clay animation). Logo je interaktivni JavaScript.

Prilozi

• Screen shot 2011-10-12 at 09.19.54.png
    Screen shot 2011-10-12 at 09.19.54.png
    63 KB · Pregleda: 53
Nazad
Vrh Dno