To "imaju u planu" već godinama.Možeš da se registruješ preko vpn, a Premium licencu da kupiš na eBay (ili nađeš narodnu verziju i opet koristiš vpn za registraciju). Mada, čini mi se da sam negde pročitao, imaju u planu da dodaju i našu zemlju za svoje usluge.
Pa da, onda gubim u kvalitetu zvuka zato mi je primarno i zapao CC za oko kao nakpraktičnije rešenje. Samo sam mislila da ima više mogućnosti za cast, prilično je ograničen izbor aplikacija ako se ne koristi Pixel i sl. Neshvatljivo mi je da nijedna Samsung aplikacija nema cast...Ja imam i CC i LG soundbar koji nije baš idealno rešenje za kvalitet zvuka što se tiče muzike, ali je po meni sasvim ok i prilično komforno rešenje... mada sam ga ja uzeo zbog filmova i serija pošto u sobi nisam mogao zbog prostora da razvučem kablove za 5.1
Opet zavisi i koji soundbar planiraš...
^ odlicna stvar. imas li neki malo blizi info oko povezivanja, tj. koju aplikaciju koristis i da li je potrebna?
prvi put nesto povezujem sa TV-om a nisam nikada koristio chromecast niti gledanje tv-a na mobu...
imamo net u vikendici pored ovog sbb unifi neta.
ok, znaci povezani su mob i cc na istom netu, sta treba dalje da se radi? hoce li cc portovati sliku sa same sbb eon aplikacije ili je potrebna neka treca koja ce da radi taj miroring (ovo me najvise i zanima)?
Cak i za cast necega iz tel, sto nema opciju cast mozes iskoristiti Mirror device iz Google Home app.Instaliraš samo Home aplikaciju od Googla, na telefonu i samo prati podešavanja. Vrlo jednostavno. Kada to odradiš u samoj eon app na telefonu, kada pustiš neki kanal, pojaviće ti se ikonica za cast. Kada se prebaci slika na TV, slobodno možeš da izađeš iz eon app i da telefon koristiš za druge svrhe.
Trojka podržava i 1080p na 60 fps, dvojka samo 720p ako je taj frame rate.Džabe si uzimao 3, praktično nema razlike između 2 i 3 ako ne koristiš 4k
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Bubble Upnp, samo skini pro apk, castuje sveKod mene pušta autoplay,
Od pre par dana vlasnik CC2, uzet kod nas u WinWin-u iz radoznalosti i najviše zbog YouTube i muzike. Koliko vidim, muziku sa telefona strimuje samo Google Play Music koji traži upload library preko kompjutera što me užasno smara. Jel' postoji neka aplikacija koja može da kastuje muziku iz memorije telefona, S9 je u pitanju, pošto vidim da Samsung Music nema opciju cast na CC što je baš smor i već razmišljam da ga šaljem na oglase [emoji849]
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
I AllShare radi posao.Bubble Upnp, samo skini pro apk, castuje sve
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari