Šta je novo?

Google Chromecast / Streamer

Mobdro moze, a sto se tice d3go ne znAm. Znam da hbo go moze. Ali i kolega iz predhodnog posta je lepo odgovorio

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sad sam probao, d3go jedino cast celog ekrana pa full screen u App.

Jel nekom radi hbo go na chromecastu? Meni aplikacija puca kad god probam da se nakačim na chromecast

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ja probam sutra pa ti javim :)

Nema dugme za prosledjivanje al mi znaci ova informacija da moze cijeli ekran da se posalje jer time to dobijam sta zelim, hvala...

Jel nekom radi hbo go na chromecastu? Meni aplikacija puca kad god probam da se nakačim na chromecast

Nakon poslednjeg update-a je prestalo da radi. I ranije je bilo problema povremeno, ali sad nakon svakog pokušaja pukne app.

A kako da kupim tj da znam da je original posto vidim da ima i kineskih proizvoda a izgledaju indeticno

Obicno pod "brand" na ebay ne stoji google ako nije original.

Moje pitanje je da li na carini ovo prolazi bez troskova ili?

Ako neko ima apk sa starijom verzijom hbo go na kojoj je radio chromecast.. Probao sam da nađem na netu, al džaba

Jel ima neko link dje je narucivao chromcast 2 da bi mi potvrdio da je sve u redu pa da narucim

Ima li neka varijanta strimovanja sa laptopa? Ne znam da li je moglo preko widi-ja posto koliko sam malo video ukinuli su podrsku za win7.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Program za pc ili neka app za chrome browser?

Za PC je AirFlow.

Ne podrška chrome cast-a već widi-ja

Aha ok onda, izvini. Mislio sam da govoris za chromecast.

Uporedjujem cc1 vs cc2 pre kupovine pa sam zato pitao. Inače ako neko zna još neke bitnije prednosti za cc2 u odnosu na cc1 osim ove koje navedem neka napiše ako nije prob.

- manje vreme cekanja prilikom ucitavanja videa/stream-a
- nešto jači signal mreže
-bolja podrška aplikacija?

Da li vredi dati par hiljada više za cc2 na kraju?

očekujem uskoro chromecast audio, ajd mi pomozite sa povezivanjem da znam kako da se pripremim...postavka je sledeća, toshiba netbook trenutno služi kao audio plejer, ide dalje u cambridge audio dacmagic 100 i dalje u pojačalo...tu jednostavno više nemam strujnih mesta i mislio sam da struju za chromecast audio vučem preko nekog usb-a, znam da na toshibi neki usb radi i kad je ugašena ali mislim da sam tu opciju deinstalirao, i sad ne znam kako to da vratim (model je nb-100)...to bi mi bilo bolje nego da i ona stoji stalno upaljena...da li chromecast audio moram da povežem direktno u pojačalo (yamaha as-500), ili mogu nekako i dac da ubacim u igru? problem je što toshiba zauzima usb a nju bih ipak ostavio i dalje jer je fleksibilno rešenje za slušanje svih formata...dac osim usb ima 2x spdf i 1xoptiku...šta mi sve treba od kablova?

Poslednja izmena:
Vidi da li u biosu imas opciju Sleep and Charge USB (ili nesto slicno)

@adamche

instalirao sam ponovo usb sleep and charge utility, našao port i mod koji radi...s te strane sam spreman:)

sad ostaje pitanje daljeg povezivanja?

Meni Airflow (64-bit) ne prikazuje titlove već neko vreme, niti ih sam učita, niti kada ih izaberem ručno. Odradio i nadogradnju na poslednju verziju 2.0.0 beta 9, isto. Neki predlog kako da rešim? Ili neka bolja alternativa?

Ajd baš ću da probam kakva je situacija kod mene pa javim....
Nisam dugo to probao

Umi Super

Meni radi uredno, probaj da promenis u opcijama za subtitles da bude hard, tako nesto ima.

sad gledam ,ova nova verzija nije vise free....

Imaš da klikneš na beta i nastaviš da koristiš.

nisam video,vratio sam staru verziju(za Mac OSX)i sve mi radi normalno....

Hvala.

Airflow strimuje sa računara na Chromecast samo filmove sa titlovima ili i fotografije?

samo Video.....za slike kolko se sacam ima neka extenzija za Google Chrome....za Telefon ima vise programa..

Nazad
Vrh Dno