Stigao mi Google Streamer 4K prošli mjesec. Za sada još uvijek istražujem
ako sam dobro razumeo, ti imaš ovaj novi Google Streamer uređaj. u tom slučaju bih zamolio za utiske iz prve ruke
I ja sam uzeo prije nekih mjesec dana Streamer 4K. Uz neki google popust tipa 112eur.
Koristio sam Chromecast 3, koji sam proljetos poklonio starcima.
Na Chromecast 3 sam imao EON i radio je stvarno dobro.
Trenutno sada imam Sony KD-50X81J na kom imam EON i sve dole navedene apps, i radi sve savršeno.
Streamer 4k sam uzeo zbog starog LG tva koji imamo u Banjaluci, pa mi je bilo jeftinije da uzmem google streamer 4k nego da uzimam neki pametni android tv.
E sada nakog malo dužeg uvoda da pređemo na utiske.
Na Streameru 4k koristio sam sledeće apps:
- Netflix UHD
- Disney+
- YT
- Razne igrice što su klinici instalirali + džojstik koji super radi
- tvtogo (mtel republika srpska) i ako je loše integrisan i nije za tv nego za mobilni, solidno radi.
Gledao sam filmove sa netflixa, diznija, jutuba, sve u UHD rezoluciji i stvarno je vidno brži u odnosu na Sony KD-50X81J.
Možda mi se čini, ali je i slika nekako više življa, više boja na streamer 4k nego na Sony tvu? Ili sam samo umislio???
Lično meni najbolja stvar od svega je to što na streameru imam još 57gb slobodnog prostora za instalaciju tone aplikacija i igrica.
Nisam ograničen kao na Sony tvu!!!
Koristio sam google streamer 4k na Sony KD-50X81J a i na starom LG 4K tvu, model iz 2016. godine.
Pošto imam EON nalog koji dijelim sa nekim likovima i limitiran sam sa uređajima, moram prvo da uzmem ponovo pretplatu da mogao EON da testiram na Streamer 4k.
Ako je neko voljan, vrlo rado bi mu dao jedan od tvtogo naloga u zamjenu za EON.
Ovaj tvtogo je full paket, sa HBO kanalima, svim arenama i brdo kanala.