nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Gde je najpovoljnije uzeti cc2?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Gde je najpovoljnije uzeti cc2?
Ja sam imao CC1 koji je prestao da radi i sada imam CC2, ne primecujem neku razliku.Kod kopija je suština što oni screenuju ceo ekran sa telefona samo, kod cc ti pritisneš da castuje ceo film npr, i isključiš ekran.
GCC ne pušta samo yt sa telefona, on, u stvari, samo sa telefona dobije signal "što treba da pušta" a ostalo radi on sam, tj. fon onda možeš da koristiš normalno, tj. da telefoniraš i sl. a na tv ide yt. Znači gcc nije "bukvalno" mirror telefona na tv.
GCC ne pušta samo yt sa telefona, on, u stvari, samo sa telefona dobije signal "što treba da pušta" a ostalo radi on sam, tj. fon onda možeš da koristiš normalno, tj. da telefoniraš i sl. a na tv ide yt. Znači gcc nije "bukvalno" mirror telefona na tv.
Da li na GCC može da se pošalje cela lista spotova ili šta je već na njoj sa YT i da on pušta redom?
Možda ovo...
http://airflowapp.com/
Cepaj....![]()
Meni je spojen 3.5mm to RCA na Marantz PM5005 i radi kao blesav. Bilo koji source da pustim, sve se cuje kako treba.
Stigao mi je CC audio i blago sam razočaran kvalitetom muzike.Da li ima nekih podešavanja u CC a da ja to nisam uradio,format je flac,koristim VLC Music Player.Da li je do playera,da li možete da preporučite ako ima neki bolji?Hvala
Pustio u podesavanjima HiRes audio ili kako vec i plug and play.Jesi radio neka podešavanja ili samo priključio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari