Šta je novo?

Google Chromecast / Streamer

Gde je najpovoljnije uzeti cc2?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Gde je najpovoljnije uzeti cc2?

Ja uzeo u Švici preko teče za 40e pre malo više od pola godine.. Ako nemaš nikog preko traži na kp, ima za oko 6000..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kod kopija je suština što oni screenuju ceo ekran sa telefona samo, kod cc ti pritisneš da castuje ceo film npr, i isključiš ekran.

Ja sam imao CC1 koji je prestao da radi i sada imam CC2, ne primecujem neku razliku.
Hteo sam da kupim i neku kinesku kopiju ali isto me muci to sto sam cuo da radi samo streaming i ne moze kao CC da pustis nesto na YouTube i posle sam CC pusta direktno sa YT, ne koristi stream sa telefona.
Da li postoji neka kopija koja radi slicno kao CC?

Koliko ja znam samo standalone uređaji poput android boxova, Apple TV, Amazon TV ili kako li se već zove.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

GCC ne pušta samo yt sa telefona, on, u stvari, samo sa telefona dobije signal "što treba da pušta" a ostalo radi on sam, tj. fon onda možeš da koristiš normalno, tj. da telefoniraš i sl. a na tv ide yt. Znači gcc nije "bukvalno" mirror telefona na tv.

GCC ne pušta samo yt sa telefona, on, u stvari, samo sa telefona dobije signal "što treba da pušta" a ostalo radi on sam, tj. fon onda možeš da koristiš normalno, tj. da telefoniraš i sl. a na tv ide yt. Znači gcc nije "bukvalno" mirror telefona na tv.

Nije al može da bude. Što je super.

Naravno, ali ako hoćeš yt ili zako nešto, tel ti nije "zarobljen" kao kod veze kablom ili nekim jeftini(ji)m klonom.

Isto tako i drugi ukucani mogu da se nakace i da pustaju, kao i da dodaju npr. u slucaju youtube-a videos u playlist.

Da li na GCC može da se pošalje cela lista spotova ili šta je već na njoj sa YT i da on pušta redom?

Kako se bese zove program za pustanje filmova sa kompa na cc?

Popcorn time je jedan od njih (mislim da ima vise). To naravno ako mislis sa kompa da preko neta pusta na tv.

Ovaj pušta lokalne fajlove: getvideostream.com

Ima i aplikacije za iOS i Android koje služe kao daljinski.

Da li mogu CC audio da povežem na soundbar,da li će raditi?Ima ulaz 3,5 i Hdmi ulaze.

Mislim da može bukvalno na sve što ima 3.5 mm zato što šalje signal kroz njega i ne gleda u šta je uključen...

Na taj ulaz pustam signal sa PS,ipak sam zeleo da proverim.Hvala

Stigao mi je CC audio i blago sam razočaran kvalitetom muzike.Da li ima nekih podešavanja u CC a da ja to nisam uradio,format je flac,koristim VLC Music Player.Da li je do playera,da li možete da preporučite ako ima neki bolji?Hvala

Pa slušaj kvalitetniju muziku ;)

Na šta je priključen CC? Jedino što u opcijama postoji je ako CC šalje audio signal na HiFi pojačalo da se podesi da pušta ceo frekventni opseg.

ubr, nhf

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Prikljucen je na soundbar,znam da nije najsrecnije resenje ali sa drugih izvora mnogo lepse zvuci.

Kojim kablom?
Analogno ili digitalno?
Možeš li da probaš nečem drugom osim soundbara?

Možda ima neko podešavanje u samom soundbaru da se prilagodi izvoru. Nisam imao kontak sa SB pa nagađam.

Poslednja izmena:
Spojio sam sa onim malim žutim,nemam ništa drugo sem SB.Mada nije on u pitanju,pustim YT preko CC i piči ko lud.A zna se koji je kvalitet muzike na YT,mislim da je do izbora muzike.Ili ja ne znam kako da koristim CC audio:sceptic:

Hvala ti za ovaj link,biće potrebno vremena da savladam ovo.Nije Google ovo napravio da ne radi dobro,biće da je zapelo do korisnika:d

Meni je spojen 3.5mm to RCA na Marantz PM5005 i radi kao blesav. Bilo koji source da pustim, sve se cuje kako treba.

Stigao mi je CC audio i blago sam razočaran kvalitetom muzike.Da li ima nekih podešavanja u CC a da ja to nisam uradio,format je flac,koristim VLC Music Player.Da li je do playera,da li možete da preporučite ako ima neki bolji?Hvala

sad si me bacio u bedak, a ja se već nameračio da ga uzmem...doduše, ja bih ga povezao na hifi sistem, soundbar mi nije ni pao na pamet:)

Vrh Dno