Šta je novo?

Google Chromecast / Streamer

vidi,moja zena ima neki 'Prestigio Muze D3 PSP3530DUO'..i ima opciju 'CastScreen'..i vrhunski radi sa Chromecast,tako da nije potreban ni jedan program..a moj telefon podrzava Miracast,ali trazi Android koji to prima,i moj telefon ne vidi ChromeCast...proveri u opcijama za Display,da nemas slucajno stavku CastScreen'

Ako nemaš native podršku instaliraj Google-ovu Google Cast (do skora se zvala Chromecast) aplikaciju, u okviru nje možeš da mirror-uješ ekran telefona/tableta.

Poslednja izmena:
Instalirao, ali nigde ne vidim opciju da mirorujem ekran

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Gornji levi ugao, one tri horizontalne crtice na plavoj traci levo od natpisa Google Cast pa opcija Cast screen/audio.

***... Ja to nemam... Da nije mozda sto sam na 4.3uploadfromtaptalk1463000305647.jpg

jeste....nemam ni ja...mada mozda zavisi i od modela telefona....

Moguće, ja imam opciju na oba telefona (Nexus 5 i 5X, mada je tu podržano native), kao i na tabletu (Samsung GT S8.4) koji nema native podršku za mirror ekrana na CC.

A tablet je na ll ili kk?

Sada je na 5.0.2. ali koliko se sećam to je radilo i na KK.

Da nije bio na 4.4? Kad stignem flesnucu na ll pa da vidim

Tablet mi je inicijalno došao sa 4.4.2, ako ti to nešto znači.

Ok. Hvala, samo jos vremena da uhvatim

niko zvanicno..samo na KP..ili da ti neko kupi preko

i aplikacija OrionTV,dobila podrsku za CC....stim da ne dozvoljava da idu svi kanali na CC....kanal koji ispod sebe dobije malu zelenu CC ikonicu,moze...

Poslednja izmena:
Ideja je da iz Firefox-a pustim SBB-ov D3 i to gledam na TV-u.
Kad napravim mirror desktopa slika secka, ima li tu nekog resenja?

Zapravo mirror uvek secka nije bitno kog tipa je video. Pustim film preko VLC-a, mirror na TV i opet secka. Ima li tu pomoci?

Imam Chromecast1 i nisam ga koristio neko vreme, ali on je bio ukljucen da se pali isto kada i TV, napajanje je dobijao preko usb-a od TV.
Juce sam hteo klincima da stavim nesto sa Youtube i kad ono ne radi chromecast. Izvadio sam ga i gori pink boja na ledu, ne reaguje uopste, probao sam i onaj reset i nista.
Nakon googlanja saznao sam da ta boja led-a znaci da ima neki boot problem.
Da li postoji neki nacin da mu ubacim firmware preko usb kabla ili kako drugacije da ga ozivim?

Ne vidim ga nigde jer on ne bootuje. Jedino preko USB kabla ako postoji neki nacin da ga ozivim.

Možeš da ga obrišeš.

meni se cini da ga je sam Chrome pregazio,jer ja nisam brisao

meni se cini da ga je sam Chrome pregazio,jer ja nisam brisao
Стоји горе са додатном опцијом да шерује десктоп, то пре није било, и другачије је дизајниран.. Ваљда га је хром сам прегазио.. Нека га..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Nervira me samo što nije moguće Cast-ovati bez Chromecast-a, što bih ja kupovao Chromecast ako imam Smart TV, to im je loša odluka, valjda je poenta Chromecast-a da "glupe" TV pretvori u "pametne".

Nazad
Vrh Dno