Šta je novo?

Google Chrome

Ja instalirah maloprije x64 koja je izasla. Trenutno mi izgleda da je sve sporije dosta. Dacu mu sansu danas i eventualno sjutra. Ako ostane ovako, vracam se na x32.

Pustio sam 64-bitni Chrome da odradi Peacekeeper benchmark i dobio manji rezultat od prošle 32-bitne verzije:

Prilozi

• Chrome.png
    Chrome.png
    40.5 KB · Pregleda: 110
  • Chrome 37 x64 Windows.png
    Chrome 37 x64 Windows.png
    38 KB · Pregleda: 105
A ima i glitch-eva. Ne otvara sve kako treba. Možda je do adblockera, doduše. Možda se on ne miriše sa 64bit verzijom.

Renderovanje fonta je ocaj zivi

Moze da se iskljuci

1. Navigate to "chrome://flags" using the address bar
2. Find the section titled "Disable DirectWrite"
3. Click "Enable" within that section
4. Click the "Relaunch Now" button at the bottom of the screen

Imam problem sa Chromom od verzije 37..
Desava mi se da cim kliknem da otvori novi Tab ili da promenim Tab, browser se sam zamrzne na 3-4 sekundi dok to uradi, nije do kompa, nije do interneta i nije do addonova proverio sam. Probao sam 32 i 64 bit verziju i na obe isti problem?

Moze da se iskljuci

Hvala na pomoci. Svasta sam probao da bih resio ovaj raspad i ovo mi je resilo problem

Ima li neko problema sa Chrome-om?
Ne radi mi back-foward uopšte... Samo stane kad kliknem na strelice...

Evo radi sad, vratio sve na default i proradilo...
Malopre sam instalirao 64bit preko ovog 32 bitnog, pa je tu nešto zakočilo :)

Kako ja da pređem na 64 bit najbezbolnije? :D

Mozda tripujem, al ovo radi mnogo brze :D

Woa woa woa, šta se dešava sa prikazom fontova u Chrome-u sad, sitnija su slova, razdvojenija i nepregledna su, ne sviđa mi se. Kako da vratim?

Chrome:

fontovichrome.jpg

Firefox:

fontovifirefox.jpg

Ima li nacina da u Chrome aktiviram search engine shortcutove koji su odavno deo Opere? Ono da mi u adress baru "w" bude poziv za wikipediju i sl.

Malo sam gledao extenzije za Chrome i nisam nasao nista.

Nevermind, nasao sam. Rightclick na URL bar daje link do opcije "Edit Search Engines". Reseno.

Na mašini iz potpisa YT mi ponekad radi OČAJNO na 64bit verziji Chrome-a. Ponekad se snimak skroz zamrzne, a nekad secka. Jel ima još neko ovaj problem?
Inače, imam najnovije drajvere za grafičku i ostalo.

Ma raspada se chrome, ja sam sve pokušao i ne vredi...
Malo radi i onda opet sve pobrljavi...

Da i YouTube...

Hahaha. Zato ga ja ne koristim. Opera all the way. Fale joj opcije u odnosu na staru, ali je bolja od Chrome.

Au, tek je sad poceo da me zeza YT na google chrome. Samo sto mene zeza na svim broswerima.

Poslednja izmena:
Ja sam danas popio BSOD kad sam hteo da pustim neki embedovani YouTube video, ne znam da li je povezano ili random slučaj.

Youtube zahteva kao prosecna igrica... Na kompovima starijim od 3 god moras da se molis bogu da ti ne secka kad gledas klip.

Tražim neki način da mi se ne zatvara chrome kada zatvorim zadnji tab, ali nijedan od onih dodataka koji su radili ranije ne radi kako treba. Ima li neko rešenje, dodatak koji radi?

Nazad
Vrh Dno