Šta je novo?

Google Chrome

Zašto što neki sajtovi zahtevaju da browser ne pamti šifre.

Kao fb? Ne bih rekao ;)
Nekad hoce da ga popuni nekad nece. A sa ovom ekstenzijom popuni bez problema. Naravno nece ni ona da popuni sajtove koji su to zabranili, a to ni necu da radim jer nije bez razloga tako.

Za fb nemam pojma. Znam da neće da zapamti password za npr. hotmail-live-kako-li-se-sada-zove.

Za fb nemam pojma. Znam da neće da zapamti password za npr. hotmail-live-kako-li-se-sada-zove.

Nemam hotmail. Nego npr nece za intesa online bankarstvo ili kako se vec zove za online upravljanje racunima i to :D

Pa i ne treba da pamti za te servise. Neće ni kod mene.

Chrome je poceo da mi izbacuje opasnost od malvera, na npr Mondu, Polovni aut. itd... sta se desava, nije moguce da je svaki sajt zarazen?

Ma nešto se gubi, ja sad pokušao da prijavim ispite pa isto izbacuje neke nebuloze :D

Pošto se ekstenzija ''Magic Actions for YouTube'' počela redovno tripovati, nađoh joj zamenu. Problem je u tome da kada kliknem da otvorim neki klip, nemam play dugme, već moram časkom da odem na bilo koju drugu web stranicu, pa odma' nazad na YT, da bi' se dugme ''play'' videlo.

YouTube center - https://github.com/YePpHa/YouTubeCenter/wiki

Ima sve što i Magic Actions (osim kontrole jačine zvuka na scroll-u). Radi lepo, nema zabadanja i tripovanja, tako da ću je narednih dana isprobati.

Inače, ovaj problem sa neprikazivanjem play dugmeta ima i jedan drugar, tako da se nisam mnogo trudio da nađem rešenje.

Meni magic radi odlicno duzi period.

Nesto cudno mi se desava u poslednje vreme kad otvorim nekoliko stranica. Odjednom mi se sve izbrise sa stranice i ostane potpuno belo i kada odem na druge sto sam otvorio isti slucaj. Pomaze samo restart browsera?!

Nesto cudno mi se desava u poslednje vreme kad otvorim nekoliko stranica. Odjednom mi se sve izbrise sa stranice i ostane potpuno belo i kada odem na druge sto sam otvorio isti slucaj. Pomaze samo restart browsera?!

To i meni pocelo pre neki dan da se desava .

I meni se dešava na poslu i mnogo mi ide na živce.
Pomaže mi promena taba ili skrol.

Mislio sam da je do gpu ubrzanja, ali ove nedelje nisam resetovao browser, pa nikako da probam. :D

Verovatno je do drajvera jer koliko se secam to je pocelo da se desava otprilike u vreme kada sam instalirao poslednje nvidia drajvere .

Ja sam samo isključio hw ubrzanje i sada je ok.

Nego, da li se nekome dešava da se na sajtovima ne učita css kada otvarate tab u pozadini?
Ponajviše na verge. Jedan refresh i sve se reši, ali ide na živce.

Dobro vece, koristim Google Chrome pretrazivac i kad pustim pesmu na youtube , upaljen mi Footbal Manager i pesma radi kad sam na kartici YOUTUBE i kad prebacim na FM pocne da secka , prekida , koci . Ugasim Manager , upalim fejs i youtube u isto vreme on opet secka , prekida?

Poslednja izmena:
To je dosta čest problem pa kucaj na netu šta možeš da uradiš.
Ono što sam ja nalazio kao predloge jednom kada sam pokušao da pomognem nekome oko tog problema je to da updateujes Chrome i valjda se sa njim automatski updateuje i flash, mada nije loše i to proveriti.
Gore kucas chrome://plugins cini mi se.
I da li ti se to desava u Mozili recimo?

E druze , ma kucao sam ali nista konkretno. Neki kazu da pustim klip i da idem desni klin na settings i da odstikliram nesto i to sam uradio ali medjutim nista. I mozzilu sam probao ona radi. Kad krenem da ga update pise mi sledece "Верзија 31.0.1650.63 m

Администратор је онемогућио ажурирања"

Daj malo vise detalja,npr.koji procesor...?
Po opisu problema rekao bih da neki stariji komp i da ti procesor nije dovoljno jak da se izbori sa vise zadataka i da ti se zato to desava....nije to problem sa chrome...Probaj da smanjis kvalitet viedea na yt...Mada najlakse ti je da pokrenes task manager kada pocne to da ti se desava i ides na Performance...i ako ti je procesor zakucan na 100% znas u cemu je problem....

Evo , pustio sam yt, na fejsu i upaljen mi FM , CPU usage varira izmedju 41% pa ide ka vise dole samo varira , eo sad npr normalno radi? Ne kapiram u cemu je problem :( Procesor je AMD Atholn 64x2 dual core 4000+

Ja sam samo isključio hw ubrzanje i sada je ok.

Nego, da li se nekome dešava da se na sajtovima ne učita css kada otvarate tab u pozadini?
Ponajviše na verge. Jedan refresh i sve se reši, ali ide na živce.

Desava se meni, nekad ne moram ni otvarati tab u pozadini zna da se desi ali vrlo rijetko, uglavnom se desava tek kad udjem pa palim vise tabova odjednom.

Da li ima neko resenje za ovaj moj youtube problem, da napomenem da reinstaliranje google chroma nije pomoglo, tj. jeste i radilo je normalno , ali sve je isto?

Da li ima neko resenje za ovaj moj youtube problem, da napomenem da reinstaliranje google chroma nije pomoglo, tj. jeste i radilo je normalno , ali sve je isto?

Probaj IE ili nesto drugo, da vidis da li je do Chrome, ako je do Chrome, onda da cekas da to poprave.

Ja sam konstantno imao problem u zadnje vreme na windows 7 sa yt na chrome ali od kada sam instalirao 8.1 nemam više problema sa tim.

Ne znam da li je slično ali meni Chrome više ne radi.
Neće da učita nijednu stranu,ne mogu da udjem u settings,ne mogu da uradim clear browsing data. Apsolutni ništa ne radi.
Probao sam sa clean instalacijom i opet i dalje isto.
Ima li neko ideju šta je u pitanju?

Probaj drugi pretraživač (Internet Explorer, Firefox Opera, Safari koji god) , da bi videli da li je Chrome problem ili je nešto do kompa/sistema. :)

Nazad
Vrh Dno