Da, desava se na svim forumima, ali nije isto na svim browserima, npr na ff se taj preview pojavi nakon ~1s, ovdje je to momentalno.
1. meni bespotrebno
2. smeta brate, evo situacija na slici: hocu na zadnju stranicu ove teme, moram maketi kursor da nestane preview pa tek onda...
Mislim, naviknucu se, koristio sam ff prije, ovo mi sad bode u oci.
Mali offstao sam kod druga prijavljen na google account,da li postoji nacin da se odjavim od kuce i da li je sigurno menjati sifru
Nisam siguran da li mozes da se odjavis, a sifur je sigurno menjati, jer ce da pogasi sve ostale pristupe nakon toga.
Posto ja promenim sifru da li se automatski odjavljuje tamo,i da li on kada je promenim moze da zahteva drugu?
Automatski se odjavljuje, moze da je trazi na rezerve koje su postavljene mail, telefon, proveri sta je namesteno.
Mada mozda si ti taj ''drug'' i sad ti objasnjavam kako da pre****s tog drugog. :d
Namesteno mi je da sifru salje na moj hotmail nalog.Mislim da je onda ne moguce da zahteva drugu
Jeste, jedino bi moglo kad bi imao pristup i tom mail-u, sto nije slucaj.
Kako da u Chrome-u vratim da mi u donjem desnom uglu prikazuje Other Device kako bih pristupao sajtovima koje sam posjecivao preko mobilnog?
Mali offstao sam kod druga prijavljen na google account,da li postoji nacin da se odjavim od kuce i da li je sigurno menjati sifru
Vise nije moguce instalirati ekstenzije bez signing in na google account?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari