Šta je novo?

Google Chrome

Pa ima sandbox. Ko zna kako je uspeo da navuče taj virus.

tako sto ljudi ne citaju kad instaliraju nesto. samo next next, yes, ok.
i ja sam bez av bar 2 godine i nikad nista nisam zapatio a koristim samo chrome

Imam problema sa Youtube, kada pusim neku pesmu pa onda na pola te pesme pustim drugu pesmu, krene video druge pesme ali se u posadini i dalje cuje predhodna pesma kao i nova pesma. to se desava na Crome.

Poslednja izmena:
Meni se desava da upalim jedan video, a muzika od tog videa ide 2 puta :D Kad stopiram video, ona jedna muzika i dalje ide u pozadini. Ti bar mozes da miksujes dve pesme :d

Ovu pesmu sto ide u pozadini ne mogu da stopiram, komande ne reaguju za tu pesmu je ide video od druge pesme.

Meni se u sustini to desilo mozda 3-4 puta za 2 dana i posle refresha je ok, tako da se ne cimam mnogo.

To je do flash playera i youtube-a, a ne do chrome-a.

Lepo imate Operu koja je Chromium ispod haube. A radi bolje.

Sad sam primetio da neće da mi ide i na full screen. Video bude gore u levom uglu a sve ostalo bude crno. I primetio sam da kod nekih videa neće replay.

Ima li nacina da se iskljuci ovaj target preview ili bar napravi neki delay? Bas zna iritirati...

Xr2c3OR.jpg

Poslednja izmena:
@goranagf, to je funkcija foruma, a ne Chrome.

Da, desava se na svim forumima, ali nije isto na svim browserima, npr na ff se taj preview pojavi nakon ~1s, ovdje je to momentalno.

1. meni bespotrebno
2. smeta brate, evo situacija na slici: hocu na zadnju stranicu ove teme, moram maketi kursor da nestane preview pa tek onda...
Mislim, naviknucu se, koristio sam ff prije, ovo mi sad bode u oci.

1. meni bespotrebno
2. smeta brate, evo situacija na slici: hocu na zadnju stranicu ove teme, moram maketi kursor da nestane preview pa tek onda...
Mislim, naviknucu se, koristio sam ff prije, ovo mi sad bode u oci.

Meni nikada nije pravilo problem u biranju strane na temi.

Mali off:eek:stao sam kod druga prijavljen na google account,da li postoji nacin da se odjavim od kuce i da li je sigurno menjati sifru

Mali off:eek:stao sam kod druga prijavljen na google account,da li postoji nacin da se odjavim od kuce i da li je sigurno menjati sifru

Nisam siguran da li mozes da se odjavis, a sifru je sigurno menjati, jer ce da pogasi sve ostale pristupe nakon toga (osim ako nije promenio mail za reset sifre :-devil-:).

Nisam siguran da li mozes da se odjavis, a sifur je sigurno menjati, jer ce da pogasi sve ostale pristupe nakon toga.

Posto ja promenim sifru da li se automatski odjavljuje tamo,i da li on kada je promenim moze da zahteva drugu?

Posto ja promenim sifru da li se automatski odjavljuje tamo,i da li on kada je promenim moze da zahteva drugu?

Automatski se odjavljuje, moze da je trazi na rezerve koje su postavljene mail, telefon, proveri sta je namesteno.
Mada mozda si ti taj ''drug'' i sad ti objasnjavam kako da pre****s tog drugog. :d

Automatski se odjavljuje, moze da je trazi na rezerve koje su postavljene mail, telefon, proveri sta je namesteno.
Mada mozda si ti taj ''drug'' i sad ti objasnjavam kako da pre****s tog drugog. :d

Namesteno mi je da sifru salje na moj hotmail nalog.Mislim da je onda ne moguce da zahteva drugu

Kako da u Chrome-u vratim da mi u donjem desnom uglu prikazuje Other Device kako bih pristupao sajtovima koje sam posjecivao preko mobilnog?

Postoji. Ulogujes se kod sebe u Gmail, skrolujes do dna sramice i izaberes Log out all other sessions. Nema potrebe da menjas šifru. ;)

Vise nije moguce instalirati ekstenzije bez signing in na google account?

Da li neko zna kako u Chromu uključiti da kada kliknem na back dugme predhodnu stranicu ponovo učita a ne da vrati predhodnu učitanu. Juče mi je iz nekog razloga tako radio Chrome, a danas se vratilo isto, uštedeo bih puno vremena na refresh stranice upravo na forumima kao što je i ovaj. Hvala unapred na odgovorima.

Nazad
Vrh Dno