Šta je novo?

Google Chrome

Jel mozete da mi predlozite neki dodatak za chrome koji ce da mi cuva sve sifre na jednom mestu? Posto chrome ume da brlja sto se tice sifri ?

Imam jedan problem, i koliko sam video nisam jedini.
Naime, posle redizajna sajta Prve Tv, ne mogu da gledam snimke iz emisije `Tvoje lice zvuci poznato` izbaci mi nesto na ceskom jeziku-Nepodařilo se nahrát adverts. Kada kliknem na video(desni klik) izadje mi -NETERNITY FLASH MEDIA PLAYER-
Kada sam kopirao to, izasla mi je sledeca stranica http://video.neternity.cz/cz/
E sada, ja pretpostavljam da treba da instaliram to, ali me zanima da li je to neko vec instalirao, tj da li moze nesto da steti Chromu?
Na IE normalno radi, ali je uzasno spor tako da trazim resenje za Chrome.

Poslednja izmena:
To je zbog AdBlocker-a (sad sam probao).

Izgasi ga na toj stranici i radiće ti klipovi.

Ako moze mala pomoc oko chroma. Kako da podesim da mi pri pokretanju odmah izbaci google stranu? U podesavanjima sam postavio da pri pokretanju otvori www.google.com ali meni samo prikaze traku gde stoje bookmarks i tek kad kliknem na home button on pokrene google.com.

Ako moze mala pomoc oko chroma. Kako da podesim da mi pri pokretanju odmah izbaci google stranu? U podesavanjima sam postavio da pri pokretanju otvori www.google.com ali meni samo prikaze traku gde stoje bookmarks i tek kad kliknem na home button on pokrene google.com.

U Settings, On startup>Open Specific set of pages...
Ali pazi, onda nece da pamti tabove kad ugasis.

Hmmm, nesto zeza...Apsolutno ista podesavanja u chromu imam i na drugom kompu gde najnormalnije otvara google.com kao pocetnu stranu, a na ovom kompu ne. Tek kad kliknem na home pojavi se google. Podesavam komp rodjaki koja jedino zna tako da pretrazuje kad se odmah pojavi google, pa zato :)

Deinstalirao i ponovo instalirao chrome i sad je ok, kad pokrenem otvara odmah google stranicu.

Postoji li šansa da se dodaju aplikacije u onaj novi google meni gore desno?
NA desku nemam youtube i mnogo mi ide na živce. :D
Dok na laptopu je tu i sve je uredno sync-ovano.

da li i vama chrome zauzima 40-50mb rama po svakoj otvorenoj stranici?

Da li moze da se postavi bookmarks klasicno levo po vertikali, da li postoje dodaci kao u firefox-u google translator - da mogu da obelezim tekst koji hocu i da mi prevede i drugo nesto kao quickfox notes.

Da li moze da se postavi bookmarks klasicno levo po vertikali, da li postoje dodaci kao u firefox-u google translator - da mogu da obelezim tekst koji hocu i da mi prevede i drugo nesto kao quickfox notes.
Što se tiče ovog translatora, ako sam dobro razumeo pitanje, ovo je dodatak koji ja korisitm Auto-Translate. Ima da se podese opcije da ti prevede ako samo uradiš mouse hover, ako ga selektuješ, u kombinaciji sa tasterima itd.

Da na ti sam mislio da mozes odtedheni text da selektujes i prevedes odmah tu na istom mestu.

Obratite paznju na kombinaciju CCleaner i Chrome 32.0.1700.72, ova verzija (posle "tretmana" ccleaner-om) izbacuje "Your preferences cannot be read" pa mora sve ponovo da se podesava...

Mene je smorio Chrome, guta RAM, i usporava fon kad izlazim iz njega na home dugme, pojavi se jedna ikonica, pa posle 2 sekunde ostale. Tako da sam se vratio na fabricki browser, koji mi je sinhronizovao bookmarkove sa gmail naloga, sto mi je bitno i mnogo bolje radi od Chroma.

Hvala, korisna stvar ;)

Inace zanima me sta inace jos koristite od korisnih extenzija. (Kao ova, sto cine zivot laksim :D)
Mozda imate neki dobar predlog jos.
Ja inace koristim jos samo onaj Magic za YouTube, fina extenzija zato sto ima onaj Dark mode, zato sto kada otvorim link u novom prozoru onda ne krece dok ja ne stisnem play i slike korisnika na yt u komentarima uveca kad se predje preko njih :)

Hajde dajte neke predloge :)

Edit: Zaboravio sam, koristim i Photo Zoom za FB...mnogo olaksava zivot jer uveca sliku bez ulazenja na linkove ;)

Poslednja izmena:
Ja koristim Magic za yt isto, adblock(dosta olaksava posao, da se ne bakces sa glupim reklama sto iskacu) i lastpass.

^
E dobro me podseti za Adblock :) Hvala. Od nedavno na tipovi1x2 svaki drugi klik otvara linkove za bet365 i neki poker i sad sam probao ovu extenziju i sve ih je lepo blokirao.
Inace sta radi taj lastpass? Nasao sam ga na chrome store-u ali bas nista ne pise u detaljima ili ja ne vidim? :O

^
E dobro me podseti za Adblock :) Hvala. Od nedavno na tipovi1x2 svaki drugi klik otvara linkove za bet365 i neki poker i sad sam probao ovu extenziju i sve ih je lepo blokirao.
Inace sta radi taj lastpass? Nasao sam ga na chrome store-u ali bas nista ne pise u detaljima ili ja ne vidim? :O

Cuva sve passworde na jednom mestu. Npr kada menjas komp samo ga ins, ulogujes se i sve ti lozinke dodju. Naravno ima mogucnost automatskog popunjavanja uss i pw-a itd...

Cuva sve passworde na jednom mestu. Npr kada menjas komp samo ga ins, ulogujes se i sve ti lozinke dodju. Naravno ima mogucnost automatskog popunjavanja uss i pw-a itd...

Koliko znam,sve se to dolazi uz chome po default-u,samo je potrebno da se ulogujes na sync.

Koliko znam,sve se to dolazi uz chome po default-u,samo je potrebno da se ulogujes na sync.

Da, ali chrome voli da pobrljavi sto se tice passworda. Bar kod mene, i dok sam bio na xp, i na sedmici i sad na osmici. Znaci desi mu se nekad da sacuvam pw za neki sajt a on jednostavno nece da popuni sam, sad sa ovom ekstenzijom toga nema.

Zašto što neki sajtovi zahtevaju da browser ne pamti šifre.

Nazad
Vrh Dno