Šta je novo?

Google Chrome

Ne bih se slozio sa tobom.
Kako je moguce da ga otvaram na ovakav nacin ?

Moguce je zato sto otvaras verziju koju je Google kesirao, a od Googla dobijas samo HTML deo. CSS i slike stoje na serveru kakavfilm.com koji je tebi iz nekog razloga nedostupan te stoga sajt izgleda tako.

Da li postoji extenzija za chrome, da donwload odvaja u različite fajlove prema mojoj potrebi.

@Almir
Imas u opcijama chrome-a da podesis,u koji folder zelis da ubacuje preuzeto.

-Sta sam ja doziveo,da mi internet explorer 11 radi bolje nego chrome.

Bas sam pre 3 dana na nagovor druga instalirao IE 11, i uopste ne lici nekadasnji IE koji niko pa ni ja nisam voleo... Neke stranice na neku foru otvara brze od Chrome-a... I dalje mi je Chrome osnovni browser ali ni IE nije los :)

Sad sam došao kod druga i nešto mu se Chrome pogubio
Kada se klikne na get code dobije se ono sa druge slike

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384893075683.jpg
    uploadfromtaptalk1384893075683.jpg
    67.9 KB · Pregleda: 98
  • uploadfromtaptalk1384893115086.jpg
    uploadfromtaptalk1384893115086.jpg
    49.6 KB · Pregleda: 97
Da, to se pojavilo kako je apdejtovao avast

Da, svi

Probaćemo, samo nemamo kako da skinemo te programe...
Moraću ja kući da skinem pa da ubacim na USB pa da donesem... Haos :p

Probaćemo, samo nemamo kako da skinemo te programe...
Moraću ja kući da skinem pa da ubacim na USB pa da donesem... Haos :p

*******o... Zanimljivo da je avast to promasio. Mozda i nadje na manuelni scan, samo da je omogucen i PUP detekcija.

Zaboravih, avast browser cleanup mozda pomogne, kad vec ima avast.

Poslednja izmena:
Obrisali smo avast

I jel popravljeno ili nije sada kad ste obrisali Avast? Treba videti sta je namesteno za proxy i da nema nekih gluposti u hosts fajlu.

Sve je isto, džabe smo obrisali avast...
Nije ništa diramo u proxy-ju

Imate virus, trojanac ili scumware. Nema to veze sa browserima. Svaki zahtev iz browsera je preusmeren na scum site ili virus detektuje browser exe pa mu podmetne navedenu poruku.
Otkacite taj hdd, zakači na čist računar, proverite i očistite viruse na njemu i onda ga vratite nazad.
Inače, ovo je još jedan dokaz da su AV programi besmisleni i da je najbolji AV pametno koriscenje računara.

Imate virus, trojanac ili scumware. Nema to veze sa browserima. Svaki zahtev iz browsera je preusmeren na scum site ili virus detektuje browser exe pa mu podmetne navedenu poruku.
Otkacite taj hdd, zakači na čist računar, proverite i očistite viruse na njemu i onda ga vratite nazad.
Inače, ovo je još jedan dokaz da su AV programi besmisleni i da je najbolji AV pametno koriscenje računara.

Upravo tako, nikad dokazati ljudima da ako imaju AV nisu bezbedni. Ma jednostavno obaraju sistem uz brisanje celog hdd-a. Najsigurnije.

Zato ja imam MSE i nikad briga, nikad stres :D

Probaćemo nešto :)
Zato ja imam MSE i nikad briga, nikad stres :D
Ja MSE koristim samo dok ne skinem Chrome :d

Ma ne ovo je sarkazam dragi Gibo, zato što je MSE najgori (mislim kako pričaju na forumu), ali ja nikad problema nisam imao. Mislim kao i da ga nemam, jer jelte najgori je, a opet ga imam, da mi savest bude čista :d

Aaa tek sam ustao, pa ne kontam :p

Ne vredi ti ni AV ako ne znas da ga koristis... A bez je preveliko igranje sa Marfijevim zakonom.

Ma ne ovo je sarkazam dragi Gibo, zato što je MSE najgori (mislim kako pričaju na forumu), ali ja nikad problema nisam imao. Mislim kao i da ga nemam, jer jelte najgori je, a opet ga imam, da mi savest bude čista :d

Jeste medju najgorima. :d Ako ne budes imao srece ili gore pomenuti Marfi dodje u pricu, videces koliko je los... :-devil-:

@Dark Magician:
Sa ili bez AV-a isto ti je... ko nema dovoljno iskustva dobice neki virus. Marfija na mojim racunarima nisam video 10-ak godina iako nemam AV.
btw, ovo je tema o Chrome-u, necemo vise o AV-u.

@Dark Magician:
Sa ili bez AV-a isto ti je... ko nema dovoljno iskustva dobice neki virus. Marfija na mojim racunarima nisam video 10-ak godina iako nemam AV.
btw, ovo je tema o Chrome-u, necemo vise o AV-u.

Iz ovoga se vidi da Chrome ne zavrsava sam posao, a i da mozes da za****s i avast.
A i ovde je pitanje kako je dati AV podesen. Trece ja uputih coveka sta da radi, a onda je krenula prica da ne treba AV...
Zato sto je eto to proslo, mnogo bolje pitanje je, sta li je sve zaustavio, kada je i ovo navuceno?

Skines neki free program koji u sebi nosi neki toolbar ili neko drugo smeće i završio si priču, bez obzira da li imaš ili nemaš AV.
Jednostavno, legao si na rudu i primio si se na strašne priče AV kompanija, pa se ponašaš kao njihov portparol. Kod kuće i u firmi, nemam nigde nijedan AV i na tim računarima nisam video virus više od 10 godina.
Nijedan AV ne može da se izbori sa neiskusnim korisnikom. Dovoljno je napraviti fake baner da je sadržaj koji preuzima proveren od strane AV kompanija i da bezbrižno skine virus.

Skines neki free program koji u sebi nosi neki toolbar ili neko drugo smeće i završio si priču, bez obzira da li imaš ili nemaš AV.
Jednostavno, legao si na rudu i primio si se na strašne priče AV kompanija, pa se ponašaš kao njihov portparol. Kod kuće i u firmi, nemam nigde nijedan AV i na tim računarima nisam video virus više od 10 godina.
Nijedan AV ne može da se izbori sa neiskusnim korisnikom. Dovoljno je napraviti fake baner da je sadržaj koji preuzima proveren od strane AV kompanija i da bezbrižno skine virus.

Nije toliko crno-belo. A mislim i da sam znas.

:lupko:

A drugo, ne rece li ti pre nekog vremena da Chrome ima sandbox i da je to super, i da nece nista da ti se desi? :rtfm:
Ja sam se nagledao gluposti sa virusima. I onda sam ja namestao AV i podesavao, i nakon toga nisu skupljali kako stignu.

A bilo je i glupih pitanja tipa:

Zasto nece da mi otvori ovo?

-Zato sto je to virus.

Aaaa...dobro.

Poslednja izmena:
Vrh Dno