Šta je novo?

Google Chrome

Da li neko zna kako da middle mouse klikom na prazno polje u tab bar-u otvara novi prazni tab, kao što je to moguće u firefox-u? Moguće je tako zatvoriti tab, ali ne i otvoriti.

U zadnja 3-4 dana YouTube u Chrome-u je poceo da mi blokira. Samo se ukoci, i nista vise ne pomaze, samo refresh strane. Ni ona traka na dnu na radi ni play/pause dugme, nista. Ovo se desava na svakom klipu vec posle minut vremena. Samo u Chrome-u. Chrome je relativno skoro instaliran na novom sistemu, pre mozda mesec dana, mozda ni toliko. Probao sam da menjam u chrome://plugins izmedju dva flash playera, macromedia i chrome, ali isto je.

Ja (da kucnem u drvo :p) nemam tih problema.

Obrisao kompletno Chrome, ocistio sve ostatke od njega, ponovo ga instalirao i opet blokira.

@Nabukodonosor isti problem imam, takodje neresiv za sada :)

edit: Nadjoh resenje, disable chrome toolbox extenziju.

Poslednja izmena:
Hm. I ja je imam instaliranu. Drzim je samo da mi se ne gasi chrome kad iskljucim zadnji tab.

Pre nekoliko dana Chrome je poceo da zeza.Kada pustim nesto na youtube i otvorim nov prozor,snimak pocinje da koci,i ako je skoro do kraja ocitan.Imam najnoviji fles plejer instaliran.
U cemu je problem?

Ček da bacimo pasulj... ;)

Izvini za šalu. Sa ovako malo podataka jedino što mi pada na pamet je da neka od ekstenzija pravi probleme. Probaj safe mod.

Pre nekoliko dana Chrome je poceo da zeza.Kada pustim nesto na youtube i otvorim nov prozor,snimak pocinje da koci,i ako je skoro do kraja ocitan.Imam najnoviji fles plejer instaliran.
U cemu je problem?

Google je menjao code i ako si imao nesto za prebuffering do toga je. ;)

Kada otvorim neki sajt gde ima iskačućih reklama (promocija u prvom planu), bilo da je comtrade, gigatron... pojavi se x umesto slike. Šta mi valja činiti?

capture.png

Instalirao i opet ništa (ne prikazuje akcije)...

Rešio sam tako što sam video u ekstanzijama da mi blokira običan adblock (2.6.10).

Poslednja izmena od urednika:
Da li Chrome ima neki dodatak kao sto Opera ima Block Content tj. za blokiranje banera? Ne interesuje me vec xx dodatih blokiranih banera nego hocu ja rucno da ih skinem ako mi smetaju.

Ne znam da li neke veze ima Chrome sa tim ali kada ide spot na Youtube-u i prebacim se na neki drugi tab ili otvorim novi tab zvuk secne u deliću sekunde i normalno nastavi zvuk kasnije.

Ne dešava se stalno ali se dešava...

Isti problem imam i ja, obicno zvekne cpu usage na 100% u tom trenutku.

Disableovao sam jedan flash player unutar chrome-a koji je bio visak pa se situacija popravila.

III put u nedelju dana mi se dešava sledeće:
Now borswer, ubačen AdBlock, sve radi perfektno par dana i onda opet imam reklame na sve strane i ako je ADB svo vreme aktivan.
Probao sma i sa portable verzijama, čistio reg posle svake instalacije... uvek mi se vrate reklame kao da ADB prestane da radi.

Šta da radim?

mozda samo zaboravi listu. desavalo mi se ranije ali ne u skorije vreme. ili ne odradi update liste pa ostanes bez iste...i to se desavalo

Ne znam da li neke veze ima Chrome sa tim ali kada ide spot na Youtube-u i prebacim se na neki drugi tab ili otvorim novi tab zvuk secne u deliću sekunde i normalno nastavi zvuk kasnije.

Ne dešava se stalno ali se dešava...

Isti problem imam i ja, obicno zvekne cpu usage na 100% u tom trenutku.

Ne znam koji je kur ovom hromu, ali izludecu!!! Opera 17 normalno sve pootvaram 10 tabova nista i skacem sa taba na tab, a ovde otvorim 2 taba i vec se gusi. Ne mogu vise da slusam muziku i surfujem. GO.VNO

Ne znam koji je kur ovom hromu, ali izludecu!!! Opera 17 normalno sve pootvaram 10 tabova nista i skacem sa taba na tab, a ovde otvorim 2 taba i vec se gusi. Ne mogu vise da slusam muziku i surfujem. GO.VNO

Imala je i Opera taj problem, ali su ga resili, Google ocigledno zaostaje. :-devil-:

Meni radi sa svim tabovima.

Imam problem recimo hocu da otvorim stranicu http://kakavfilm.com/ i jednostavno mi izbaci samo Oops! Google Chrome could not find kakavfilm.com Try reloading: kakavfilm.­com
Ako idem nekim linkom kao ovim recimo izbacuje mi sledece; - Oops! Google Chrome could not find kakavfilm.com Access a cached copy of kakavfilm.­com/­2013/­08/­elysium-­2013/­

Kada kliknem na "cached copy" jer samo to imam od mogucnosti otvara mi ovako

Meni je otvoreno po 20-30 tabova i to vecina zahtjevnijih i radi sve, sljaka k'o dolu.

obrisi ti cache i cookies i sve zivo sto mozes

Hvala na informaciji, nije mi u interesu bar ne za sada.
Ranije sam imao isti problem ali je sutra dan sve radilo bez problema...
Upravo pokusam isti sajt otvoriti i u firefox, pokusavam uraditi ping ali ne uspeva (?!?!) kaze - Ping request could not find host www.kakavfilm.com. Please check the name and try again.
Dok proveravam DNS radi sve uredno i ping ide lagano...
A otvaram sajt na nacin 'ponudjeni' kako sam vec naveo u prethodni post.

Poslednja izmena:
onda imas problem s internetom a ne sa chromom
ovde sajt radi najnormalnije

Nazad
Vrh Dno