Šta je novo?

God of War III

Odredjen je zvanicni datum za US, 16. mart. Onaj cover sa okom je ipak finalni boxart, nije los, ali bi voleo za evropu da bude onaj drugi, sto je marli kacio..

http://blog.us.playstation.com/2010...r-iii-will-be-attacking-stores-on-march-16th/

4309917737_8279b3fa3f.jpg

4309917813_28b51e980c.jpg

Još samo big mek da upakuju u Kratosa... Razumem da je to jaka Sonijeva franšiza ali se ide u krajnost

2ln8ndv.jpg

S obzirom da u EU igre pre nego sto izadju na trziste testiraju za koji su uzrast prikladne, britanska komisija koja se bavi time testirala je GoW III i saznala sam sadrzaj diska, a to je:

n/a GOD OF WAR III
00:02:42:00 GRAN TURISMO 5 TRAILER
00:01:57:00 HEAVY RAIN TRAILER
00:01:16:00 MAG TRAILER
00:01:36:00 MODNATION TRAILER n/a NO TITLE ON SCREEN
01:30:40:00 BONUS VIDEOS 1
00:33:11:00 BONUS VIDEOS 2
00:58:23:00 BONUS VIDEOS 3
n/a (00:16:40:00) NO TITLE ON SCREEN

Making of Chimera (pozurite deco, bice obrisano uskoro :) )

[YOUTUBE]2JDX0Vh9uM4[/YOUTUBE]

Trajalo je sat vremena, vec ne radi :)

OPM March UK Review 9/10
"The game is inches away from scoring 10/10, and it's only the familiarity of the core gameplay that makes it feel less than the very, very best. But it's definitely the biggest, and if this is the finale (and the corpes littering the stage by the end of the game suggest it might be), then God of War III gives PlayStation's toughest hero the send-off he deserves."

Inace, isti casopis je prvom GoW-u dao 6/10 :D.

Postoji li ijedna PS3 ekskluziva koja tebi nije "samo nešto malo bolje odrađeni X iz prošlosti" ili "sve slabiji nastavak stare legende", pri čemu naravno "ne bi dalje o tome"?

Pa covek zivi u proslosti. Svakom od nas je bila neka igra od 15 god genijalna, ali ne kukamo za njom.
Mislim da danas ima vise kvalitetnih igara nego ikada, pa ne vidim razlog da se za necim kuka.

Postoji li ijedna PS3 ekskluziva koja tebi nije "samo nešto malo bolje odrađeni X iz prošlosti" ili "sve slabiji nastavak stare legende", pri čemu naravno "ne bi dalje o tome"?

Postoji razlika izmedju "nesto malo bolje odradjen" i "kvalitetnije odradjen", citaj malo pazljivije ;).
GoW je stigao 3 godine posle Rygara i preuzeo je dosta toga, ali je sve to finije upakovano i naracija/produkcija je 3 klase iznad.
Nigde nisam rekao da je losa igra, cak mislim da je medju najboljim igrama na PS2, ali sto se mene tice, nije donela revoluciju u zanru.
Drugi deo je bio dosta bolji, ovaj ce verovatno biti jos bolji.
Da li si uopste igrao Rygara i GoW-ove onda kada su se pojavili, ili samo branis ps3 ekskluzivu iako je niko ni ne napada ;)?

Pa covek zivi u proslosti. Svakom od nas je bila neka igra od 15 god genijalna, ali ne kukamo za njom.
Mislim da danas ima vise kvalitetnih igara nego ikada, pa ne vidim razlog da se za necim kuka.
Ma ne zivim u proslosti, jedino sam za MGS4 rekao da je losiji od proslih delova.
Koliko se secam i ti si kukao za starim RE igrama, a po svemu sudeci, isto ces raditi i kada izadje Dead Space 2 :).

Poslednja izmena:
Cudi me kako Official PS magazin ne daje Sony exl igrama 10/10, ko sto radi Xbox magazin.

OPM UK review of God of War 2 [Metacritic Rating: 93%]:

It's more of the same - and at almost double the length of the first game, that's quite a lot more of the same - but it's the same widescreen awesomeness that you loved the first time around.
8/10

Ma obicni *******, Dante's Inferno je dobio kritiku zato sto previse kopira gameplay GoW-a a GoW 2 dobio kritiku zato sto previse lici na...........GoW?!?!?!
Prilicno jadno, kritikovati gameplay koji je vec bio strava, sta oni misle, da originalnost cveta na drvetu?

Osecam da reviewe rade klinci od 17 god. Najbolja igra im je Halo. :D

EDGE magazine je takav, jako cene orginalnost. Prvi deo je dobio 8, drugi 7 od njih.

Koliko danas ima orginalnih igara ? Meni samo Heavy Rain pada na pamet u ovom trenutku.

Svaka igra pozajmi nesto od drugih igara i ubaci neki svoj "shmek".

S tim shto vecina nema nikakav shmek :d

^ upravo......
samo heavy rain je nesto sto je mnooooogoo drugacije od ostalih, mada u farenhajtu je bilo slicnih scena....tako da..... nije bas ni to 100% originalno...

jedino EYE PET...... xD

Najbolji primer kako igra ne mora biti orginalna, a dobra je Uncharted 2. Tehnicki savrsena igra. Isto tako nesto ocekuje se od GoW 3.

Nazad
Vrh Dno