Šta je novo?

GoClever Tab R105BK (RK3066 Dual Core Cortex A9 + Mali400)

7 i 8-ice gledam jer su mi zgodne za nošenje...pa ako ne bude ništa od većih prelazim na manje.A konkretno sad imam dilemu oko iPad2 i 3-ke jer njih mogu povoljno da dobijem u odnosu na transformer...sad jedina je razlika što je 2-ka sa 32gb a 3-ka sa 16gb...

Trojčica sa 16 :D

Ogromna je razlika izmedju trojke i dvojke, tako da iako bi uzeo sa 16gb... Zlo je... Mislim počev od rezolucije, pa da performansi...

care, ubacio si mighty ipad u pricu o low budget kinezu :) mislim lol! ako gledas ipad zasto uopste razmatras goclever?

dvoumim se izmedju novog fiat punta i polovnog bmw 850?

LOL

Nemoj sad 850, to je matoro, bolje polovni M5, posto je iPad 4 M6 :D

pa ubacio sam jer su naši prodavci postali bezobrazni i naručen tablet povukli iz prodaje da bi mu nasvirali cenu!E kad je tako i kad su se stvorile mogućnosti za nešto bolje rekoh da iskoristim priliku ;)
Nisam neki fan iOS-a ali obzirom da mogu da dobijem iPad3 za skoro ništa ili iPad2 za neku malu doplatu,a za GC ili Transformer bih morao da keširam komplet cifre...šta bi ti uradio?

I šta hoćete...ja imam polovni BMW a i polovni Fiat koji se zove Alfa :D....i nije neka razlika :S:

iPad 3 po n-ti put ;)

aahahahahah bratac znam kako ti je!Ja se kunem u Civic CRX!BMW imam i nisam 10 puta seo u njega!Opaljuje me nostalgija za Hondicom!!!

A oko iPad-a pitam samo zbog tog prokletog prostora jer ne znam da li mogu preko spoljnih konektora da kačim neku mem karticu ili usb.Davno sam otišao sa iOS-a...pa mi treba malo da se adaptiram :(

Ja mislim da jedino preko WIFI-a mozes da kacis tj. to su oni hardovi koji podrzavaju wifi i dosta su skupi. Opet, 16gb mislim da je dovoljno. Sta je problem da odes negde na par dana, nabacis dosta filmova i serija, vratis se, obrises sta si pogledao i opet prebacis. Ako ti je to tesko, onda ne znam. :)

meni na tabu samo wikipedia zauzima 14gb :( plus imam desetak gb igara za ps one emulator... plus 5 gb android igara... ostaje par gb samo da mogu da snimim nesto ako mi zatreba, recimo neki film

16gb danas je NITA

da u pravu si,16gb je jako malo.Mada ja ne koristim tablet za igranje igara..makar ne još :) Šta znam razmišljam još.U svakom slučaju mogu da se prešaltam na GC ili Asus.

Greota je IPAD koristiti, ane probati igrice.Ja sam pre par dana prodao moj IPAD2 jer zelim da probam malo android...
Sad sam u razmisljanju sta kupiti

meni na tabu samo wikipedia zauzima 14gb :( plus imam desetak gb igara za ps one emulator... plus 5 gb android igara... ostaje par gb samo da mogu da snimim nesto ako mi zatreba, recimo neki film

16gb danas je NITA

Ti si prebacio komp ceo komp na tablet :) a ja ne vidim svrhu tableta da mi zameni komp :) moja jedna sezona true blood-a zauzima 6gb hd rip neki, a to je 12 sati gledanja serije :) ps emulator igre ne igram, a sad da uzmem tablet da se igram, dovoljne su mi 2-3 igre i kad ih izdegustiram obrisem, pa stavim nove... Ostane 3-4 GB za ostalo... Ne znam, tovariti tablet nekim stvarima sto neces koristiti u narednih 10-ak dana meni nema smisla kad mozes lepo da nakacis na komp i prebacis, sto da ti stoji na tabletu...

Ti si prebacio komp ceo komp na tablet :) a ja ne vidim svrhu tableta da mi zameni komp :) moja jedna sezona true blood-a zauzima 6gb hd rip neki, a to je 12 sati gledanja serije :) ps emulator igre ne igram, a sad da uzmem tablet da se igram, dovoljne su mi 2-3 igre i kad ih izdegustiram obrisem, pa stavim nove... Ostane 3-4 GB za ostalo... Ne znam, tovariti tablet nekim stvarima sto neces koristiti u narednih 10-ak dana meni nema smisla kad mozes lepo da nakacis na komp i prebacis, sto da ti stoji na tabletu...

+1

A tu je i dropbox na kome mozes sve da drzis i skidas po potrebi, interneta bar sad ima svuda

A tu je i dropbox na kome mozes sve da drzis i skidas po potrebi, interneta bar sad ima svuda
Није проблем у скидању већ у качењу материјала :d
И сам као backup и ради показивања пријатељима скоро све фотографије држим на picasa web albums, ал' и њих сам окачио у нижој резолуцији од изворне. Хоћу рећи преслабе су нам upload брзине за качење нечега иоле већег.

Poslednja izmena:
Kliknuo slucajno na snimak da vidim, kad ono:

666.png

Momentalno je bilo ALT+F4 :D

jaooooo muke nas kinezaaaaaaaaa

dakle, kad jednom rutujete tab po uputstvu gore, izmenite mu build.prop po ovom uputstvu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1948558

promenite sledece stvari
ro.product.model=GT-N7000
ro.product.brand=samsung
ro.product.name=GT-N7000
ro.product.device=GT-N7000
ro.product.board=GT-N7000
ro.product.manufacturer=samsung

meni se uspesno butovao tab, dakle necete zeznuti nista

edit: nisam se bas proslavio sa ovim, tj. i dalje mi u play store stoji da imam r105bk, i ne da mi da kupim asfalt, ali definitivno ima poboljsanja... recimo onaj gt racing motor academy sam mogao da instaliram, ali kad pokrenem aplikaciju samo pise: ur device isnt compatibile, f*ck u. e sad lepo downloaduje :D

ne znam sta da ucinim da mi play store vidi uredjaj kao note?

Poslednja izmena:
hehhe dobro je što sam se pokolebao i otišao na jabuke :D...mada mi stoji jedan kinez na stolu i nikako da ga iščačkam oko podešavanja.Prosto odbija saradnju! :D

hm... par sati da se namesti root i build.prop vs x sati cekanja da stigne novi jb i posle cupkanja u mestu da mi brickuje uredjaj od pola soma evra? neka hvala :D

btw jel imaju jabuke podrsku za gamepadove? i jel ima sony emulator tamo?

ed...nemoj se žestiti...sam sam odradio JB sa najnovijim sistemom.I mogu ti reći jednostavniji je od rutovanja.Aaaaa game pad apsolutno imaš,to sam pre neki dan video.Emulator ti i ne treba kad ima zilion krekovanih igara,ali ukusi su različiti :D
Bez ze..anja mislio sam da ću imati problema sa jabukom ali do sad ne da nemam..već me je prijatno oduševila.Imao sa iPhone koji sam prodao nakon par meseci jer mi se jednostavno nije svideo doživljaj i od tad se kunem u Android telefone...ali sad mislim da je isto sa tabletima.
Koristio sam dve nedelje Asus transformer i naspram jabuke je bolji u smislu memorije,hdmi,konekcije sa kompom etc..ali u realnom radu android je zakazao na žalost.
I dok se android ne bude opasuljio i počeo da pravi programe za tabove i da softverski sređuje bagove...mislim da nikad neću pazariti skuplji android tablet.Prosto se ne isplati...
I da presudan faktor je bila cena za kupovinu jer sam jabuku od 32Gb dobio za manje od cene Prajma ;)

Nazad
Vrh Dno