Šta je novo?

GoClever Tab R105BK (RK3066 Dual Core Cortex A9 + Mali400)

kazem ti, sto ne bi bio citljiv... citljiv je i na 10" 1024x600, a kamo li na 1280x800

inace, sto se ekrana tice, ja mislim da je bolje 10.1" sa 1280x800 (150 ppi) nego 9.7" sa 1024x768 (132 ppi). jednostavno veca je gustina pixela, a i 1280x800 je nekako standardnija rezolucija za android, nex 7 ima tu rezoluciju.... mozda je 4:3 bolje za citanje i internet od 16:10, ali i 16:10 je ok, to je neki komromis izmedju ekrana za multimediju i rad, i mislim da je sasvim ok. 16:9 je vec mnogo razvuceno...

Poslednja izmena:
kakvi su ti utisci do, sada posto sam se bas popalio da odem sutra i uzmem jedan.

nek je sa srecom! ja ovom mom danas skinuo onu foliju sa kojom je dosao i nalepio jednu lepu i sad je mnogo lepse raditi sa njim :)

Koliko si je platio? Ja sam foliju koja je dosla uz njega skratio, pa bolje stoji i ne viri sa strane. Jesi li mozda uzimao olovku?

Poslednja izmena:
Polakoooo rodjaci, tek je onaj dan poruceno, sad stize u roku od 15 -55 dana :) Salim se 2-3 nedelje.. :) Uzeo sam ukupno 7 komada, jedna za mene, jedna za Ed-a, evo jedna za srkins-a, znaci ostaje 4 komada.. :D

Imam jedan problem. Instalirao sam D3GO i kada hocu da pustim neki program dobijem obavestenje da nije moguce na rootovanim uredjajima. Iz SBB su mi rekli da uradim privremeni unroot, ali to naravno nije moguce, posto tablet nije rootovan. Da li imate neki predlog kako da to resim (osim da stvarno uradim root)?

D3GO je SBB-ov program za gledanje tv na androidu. Nije rootovan, skinuo sam neki program za proveru root-a.

ne razumem sta root ima sa pustanjem tv-a na tabletu i zasto ne radi na rootovanim uredjajima... jel oni znaju da je preko 60% uredjaja rutovano...

Pa ne razumem ni ja zasto bi root bio problem, ali eto, njima jeste. Ako i imas rootovan uredjaj, mozes ga privremeno skloniti i koristiti D3GO, a kad nije rootovan, a prijavljuje da jeste, imas problem, jer to ne mozes da uradis. :mad:
Super je olovka :)

Pa odavno je poznato da D3GO ne radi na root-ovanim uređajima, samo niste pratili :)

Nadjite na marketu neku aplikaciju koja skida root, pa kad završite sa gledanjem, vi upalite opet tu aplikaciju i vratite root.

Pa odavno je poznato da D3GO ne radi na root-ovanim uređajima, samo niste pratili :)

Nadjite na marketu neku aplikaciju koja skida root, pa kad završite sa gledanjem, vi upalite opet tu aplikaciju i vratite root.

Upoznat sam sa time da nije moguce gledati na rootovanim uredjajima, ali kao sto rekoh, ovde je problem sto tablet nije rootovan, a D3GO ga vidi kao takvog.

Stigao mi je i moram da kazem da je super (RADIO 10 MIN), "ALI" pustio sam film (samo sam instalirao bsplayer, bez ikakvih codeca), nije se pojavila slika pa sam malo premotao unapred i tablet se zablokirao. Niti da se ugasi nista, pokusavao sam dugo drzanje dugmeta power i nista, odlepio sam. Inace ed i meni malo zuji punjac. Sta si uradio po tom pitanju?
Edit: nesto je bilo do bs playera, drzao sam power 15 sec i onda vol up i restartovao se :)

Poslednja izmena:
Imate na Google play par programa za privremeno sakrivanje roota.

verujem da ima, ali covek kaze da ti programi ne rade, jer tab nije rutovan, samo ga taj program vidi kao rutovanog i nece da radi...

Vrh Dno