Šta je novo?

GoClever Tab R105BK (RK3066 Dual Core Cortex A9 + Mali400)

Idem danas u prodavnicu, pa da ga vidim. Javi da li si sredio to Sa punjacem.

pa sta ima da sredjujem? ili ce da mi daju drugi, ili nece. a to cu da znam tek za desetak dana, nemam vremena sad da se setkam i natezem sa njima. sumnjam uostalom da ce samo punjac hteti da zamene i da mi veruju na rec. trazice ceo tab da ide kod njih na servis.

Zameniće ti bez problema jer punjač ne ide sa serijskim brojem uređaja...daće ti u radnji koji imaju sličan sa tačnom amperazom,voltažom i džekom...

probao sam sada. Stvarno je lep, super je slika na ekranu. Film odlican kada se gleda. Nije hteo da se upali dok ga nisu prikacili na punjac. A onda se upalio i baterija je Bila puna. Oslusnuo sam punjac i nije zujao. Nisam bio na netu i nisam probao tastaturu, ali lepo izgleda.

Meni je danas stigao i upalio se bez problema. Ne znam u cemu je problem...

pa meni sad radi super, samo nije hteo prvi put da se upali, kad sam ga stavio na punjac upalio se. ja mislio prazna baterija, kad ono cvrc, puna. zbunilo me... aj baci i ti utiske....

Za sada sam prezadovoljan. Stvarno i vise nego sto sam ocekivao. U pretrazivacu koji stize uz njega, radi i fles, za razliku od Chrome-a, tako da se mogu igrati i igrice, posebno ako neko igra na fejsbuku. Ostalo mi je jos da isprobam i filmove online. Zvucnici nisu nista posebno, ali kad se koriste slusalice mnogo je bolje. Nisam jos isprobao neke zahtevnije igrice, ali pretpostavljam da ni tu nece biti nikakvih problema.

Kakav je gigatron kada su u pitanju garancije uredjaja, jel zezaju ili su korektni i brzo i efikasno resavaju stvar. Ipak sam malo skeptican, posto osecam da cu da ubodem neki sa falinkom :(

Filmove online zaboravi.. Koliko sam skontao to je za sad nemoguce misija, osim ako nije YT u pitanju..

na prestigiu 7100d sam gledao filmove online (tj moja devojka, a nisu sa youtube-a)

sta moze taj prestigio to moze bilo koji rk3066 tablet. e sad napisi kako si to radio, koje programe si koristio.... meni ne treba, al nek znaju ljudi....

pa za gledanje dolphin i chrom, a od igara sam probao ETERNITY WARRIORS 2 jos neke na slicnu temu (zaboravio sam imena). Inace ekran na goclever ima nekako lepsi prikaz boja.

To sam kasno saznao, nema bas mnogo foruma koji su posveceni jeftinijim tabletima....

pa za gledanje dolphin i chrom, a od igara sam probao ETERNITY WARRIORS 2 jos neke na slicnu temu (zaboravio sam imena). Inace ekran na goclever ima nekako lepsi prikaz boja.

Ae mi reci jos i sajt as kog je gledala filmove.. Ja ne uspevam da pustim film.. :(

heheheheheh!!!pa kako ne znaš ... turskeserije.com :D

Hahahahahha... :D :D :D Onda nisam zainteresovan, hvala! :)

Ma mislio sam da nije filmovizija, ili leptirica..
Jeste Ed bolje, ali ovi cigani iz Oriona mi i dalje drze net na 1.5mbps za 1500 din, pa kolko ce mi trebati dok ja skinem film.. :(

Hahahahahha... :D :D :D Onda nisam zainteresovan, hvala! :)

Ma mislio sam da nije filmovizija, ili leptirica..
Jeste Ed bolje, ali ovi cigani iz Oriona mi i dalje drze net na 1.5mbps za 1500 din, pa kolko ce mi trebati dok ja skinem film.. :(

auuu 1500 za 1,5!!!Ja mslio da su mene zakinuli na 4mb i 1000kinti!!! :O

Najverovatnije je daily motion. Veruj mi devojka je ta 3dana urnisala tablet sa turskim serijama. Ja nisam stigao ni igrice ljudski da odigram. Taj Sulejman unisti Srbe po drugi put :)

ima prevoda. I za divno cudo na 10.1" titl je veoma citljiv

Nazad
Vrh Dno