Šta je novo?

Gmail Tips!

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozivnica za Gmail

Zeleo bih da imam Gmail E-mail , ali neznam tacno kako.Cuo sam za neke pozivnice.Znas li kako mogu da ih nabavim.
Pozdrav

Korisni linkovi... i posle neko kaze da ne valja gmail 😛
raka22, postuj zahtev za invite ovde

Nesto neumem podesiti The Bat! da primam i saljem mail. SVe sam isao po gmail uputstvu ali i dalje nece, pa nebi bilo lose da neko ko je uspeo napise gde i kako.
Hvala

E bas bezveze, trazi browser koji mora da ima ActiveX ukljucen, a meni je to u Operi blokirano, sigurnije surfujem na ovaj nacin. Izgleda da cu morati da Gmejlujem iz Maxthona :d

Dobro ljudi, jel ce neko da napravi izvod iz ovih gmail tips? Posto ih ovde bas ima podosta!

Golden je napisao(la):
Nesto neumem podesiti The Bat! da primam i saljem mail. SVe sam isao po gmail uputstvu ali i dalje nece, pa nebi bilo lose da neko ko je uspeo napise gde i kako.
Hvala
najbitnije je u Transport, kod Send i Receive Mail, u polju Connection postaviti "Secure to dedicated port (TLS)" - za SMTP je 465, za POP3 je 995 ( to postavlja sam The Bat!)
Authentication za SMTP postavi na "Perform.."

to bi trebalo da je to ( uz podeshavanje Firewall-a da pushta te port-ove, naravno😉)

pozdrav

Golden je napisao(la):
Hvala
Ovo je meni pomoglo
Otvori preko internet explorera gmail i idi na
settings-->Forwarding and POP-->Enable POP for all mail-->save change

Po neki put nece da udje u inbox a neradi ni preko gmail notifier-a kao ni outlook express-a. Sta se desava neznam ali primjecujem to sa vremena na vrijeme. I ne traje dugo 15-tak minuta do pola sata pa se ocitavi

Skinite Gmail Notifer koji meni radi, a Gmail Configurator ce za vas podesiti Outlook, i radi takodje dobro. Samo morate prvo da idete u Gmail na Settings>Pop3> i omugucite Pop3 primanje. To je sve.

Ovaj gmail je odlican.Nego zna li neko ako se ne logujes neko vreme na gmail on istice.Ne znam koliko mu je maksimalno vreme izmedju l;ogovanja a da ti ne ukinu nalog
Pozdrav

A pre mog naloga na gmail imao sam nalog na serbiancafe.Ali ako se na njemu ne logujes u roku od 30 dana oni ga iskljuce , a ne mogu da proverim postu preko Outlooka.Kazu da moras da ga upgrejdujes.
Da li moze da se nekako podesi da proverim postu preko Outloka a da ga ne apgrejdujem.Moze li to.
Hvala !

😀

gmail.jpg

😛 🙂 Pa prvo pustaju korisnicima koji su medju prvimaa dobili gmail nalog
Kod:
:)))))))))))))

Stici ce, evo citaj sta pishe :

Don't see rich formatting in your account? The Gmail Team is excited to announce that, over the next several weeks, we are introducing rich formatting to all of our users. To make sure the feature is fully stable, we're giving users rich formatting in phases. Once this new feature is available to you, a 'New Features!' link appears at the top of your account, along with a 'Rich formatting >>' link in your compose window.

Poslednja izmena:
Gmail radi i sa Operom ali sa ovom zadnjom verzijom 8.0 beta 3 ili 2.

raka22 je napisao(la):
Ovaj gmail je odlican.Nego zna li neko ako se ne logujes neko vreme na gmail on istice.Ne znam koliko mu je maksimalno vreme izmedju l;ogovanja a da ti ne ukinu nalog
Pozdrav

9 meseci. Ako josh uvek znachi.

@Vojkan

Racuna se. Kliknes na SETTINGS pa Forwarding and POPAccount i videces opcije.

@sH@DoW

Nece valjda, a? 😀

dobio sam i ja "new features".... ovaj Gmail me prosto iznenaduje... poceli su da daju jos vise "storage"-a. Ala volim kada ima konkurencije.....

Nazad
Vrh Dno