najbitnije je u Transport, kod Send i Receive Mail, u polju Connection postaviti "Secure to dedicated port (TLS)" - za SMTP je 465, za POP3 je 995 ( to postavlja sam The Bat!)Golden je napisao(la):Nesto neumem podesiti The Bat! da primam i saljem mail. SVe sam isao po gmail uputstvu ali i dalje nece, pa nebi bilo lose da neko ko je uspeo napise gde i kako.
Hvala
Ovo je meni pomogloGolden je napisao(la):Nesto neumem podesiti The Bat! da primam i saljem mail. SVe sam isao po gmail uputstvu ali i dalje nece, pa nebi bilo lose da neko ko je uspeo napise gde i kako.
Hvala
oces "sazvakano", a? e, pa ne moze - citaj sam! :dThe Minister je napisao(la):Dobro ljudi, jel ce neko da napravi izvod iz ovih gmail tips? Posto ih ovde bas ima podosta!
:)))))))))))))
raka22 je napisao(la):Ovaj gmail je odlican.Nego zna li neko ako se ne logujes neko vreme na gmail on istice.Ne znam koliko mu je maksimalno vreme izmedju l;ogovanja a da ti ne ukinu nalog
Pozdrav
Je l' se racuna POP3 pristup?Septimus je napisao(la):9 meseci. Ako josh uvek znachi.
faxcool je napisao(la):😛 🙂 Pa prvo pustaju korisnicima koji su medju prvimaa dobili gmail nalog
Vojkan je napisao(la):Je l' se racuna POP3 pristup?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari