Hteo bih da ofarbam prednju stranu kucista u tu "glossy crnu" (kao samsung 223bw).
Je l'moguce i kako? ;D
Gitom,nanes,sacekas da se osusi,dobro ismigras-izravnas, i necje se nista videti😉cime da
ispunim te proreze da se ne vide?
Aj valjda cu odraditi to sledece nedelje kad stignu pare.
Koliko bi me otprilike kostalo sve ovo? : )
Jel postoji neki "glatak" sprej koji bi na takav nacin izgledao kao da je plastika niklovana (naravno uz prethodno smirglanje 1000 ili 2000 smirglom?
Jeste, moze boja ali to nema veze sa onim zaista hromiranim. Izgleda losije, cak i kada se ne prelakira, a o skidanju da i ne govorimo.Postoje hrom look i aluminijum look sprejevi. Ja sam za farbanje plasticnih delova u svom autu koristio aluminium look koji izgleda odlicno. Problem se javlja sto ta farba nije postojana, tj. lepi se za prste i kada se osushi. Moze se preko nje naneti sloj bezbojnog laka, ali se onda gubi taj hrom ili aluminiujum efekat, odnosno vise je mat nego sjajna. Plastiku uvek mozes da odneses na hromiranje i to ce duze da pozivi, ali to ne mozes da radis u kucnoj radinosti.
Nigde,plastika se ne hromira.Postoje razne folije koje daju privid hromirane povrshine,ali je to u stvarnosti smeshno.
posto farbas palastiku
uzmi primer prvo
ja sam recimo farbao masku od telefona i pre toga sam ismirglao vodemom sve lepo pripremio i opet se ogulila
sad sam stavio primer i odlicno stoji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari