Kojih troskova?Ne poredite pre- i postpaid cene paketa. Obracun troskova nije isti.
Meni je receno da se od 1.3. popust svima brise i da ce se obracunavati puna cena Freepaid paketa.Poz!!
završena je freepaid kampanja u vezi umanjenja cena paketa.
Ali ko je redovno obnavljao i u kojoj god fazi da se nalazite, popust vam ostaje.
Promocija 30 gb je i dalje tu.
Ne znam, pisalo je da ostaje popust kad se obnavlja paket, ali eto ko bude obnovio nek javi, ja svakog 21, 22 u mesecu.Meni je receno da se od 1.3. popust svima brise i da ce se obracunavati puna cena Freepaid paketa.
Poz!Meni sada 10og Marta istice ugovor u Yettelu,a sve racune uvek platim 05-07 u mesecu.Mozda glupo pitam mogu li Globaltel nazvati vec 11og Marta,za prenos broja kod njih...jedan broj vec imam u Globatelu registrovan naravno![]()
Evo da javim, ipak sam bio u pravu u vezi ostajanja popusta,Pisalo, vise ne pise.🙃 Slazem se sa tobom, nek javi neko kome se uskoro obnavlja.
Evo da javim, ipak sam bio u pravu u vezi ostajanja popusta,
dobio sam poruku da zbog redovnog obnavljanja freepaid paketa 11 meseci, cena mi ostaje ista ako nastavim da redovno obnavljam paket. Dakle, u zadnjoj fazi sam bio 950 dinara, tako da u kojoj god da ste bili fazi, ostaje vam ako obnavljate redovno.
Pa možda niste obnavljali redovno freepaid.To izgleda ne vazi za sve korisnike. Meni su izgleda ukinuli popust posle 10 ili 11 meseci. U Korisnickom kazu da to vise ne vazi. Poslednja cena je bila 849. I naravno, nikakva poruka.
Redovno, od aprila prosle godine. U suprotnom ne bih stigao do cene od 849.😊Pa možda niste obnavljali redovno freepaid.
Ja pitam za mrezu u romingu ne za APN@LFShadow0 moraš da koristiš APN: globaltel.
U Srbiji rade: globaltel, gprswap, gprsinternet, dok u roamingu radi samo globaltel APN.
Ako ti je ukljucen automatski izbor mreze - automatski. Nikakva dodatna podesavanja nisu potrebna.Ja pitam za mrezu u romingu ne za APN
Meni za prvi paket stoji 999 din, za drugi 900 a za treći 1450 din.Jel moze neko od vas koji ste dobili sms da vam ostaje popust na freepaid da mi kazet koja je cena naznacena u Globaltel aplikaciji kad kliknete na “+” pa “Freepaid” sa liste? Hvala unapred!
Vrv taj drugi koristis.😊Meni za prvi paket stoji 999 din, za drugi 900 a za treći 1450 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari