Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Uzeo pre 2 meseca E-Sim. Sad tražio prebačaj na A1 piso tamo na sajtu 🙂
Videćemo šta će biti

Tacno za sada a dali ce MTS,sta da menja neznam i najboje od svega nema cimanja sa UO...evo i slika GLOBALTEL.png i Yettel najjeftiniji Yettel 20 uz popust 50% i eracun,izadje oko bese 1.550RSD mesecno ali bez kupovine telefona i ima UO 2 godine.Meni istice sad 10og kod Yettela.YETTEL.png

Kakve su cene kod drugih brzo ce i globaltel uskladiti, sto bi oni bili na gubitku

Prošlog leta sam na odmoru potrošio više od 50GB, nije mi ograničavano. Već su bili u mts mreži...

Poz!!
završena je freepaid kampanja u vezi umanjenja cena paketa.
Ali ko je redovno obnavljao i u kojoj god fazi da se nalazite, popust vam ostaje.
Promocija 30 gb je i dalje tu.

Poklon 30GB dobijaju svi korisnici koji aktiviraju bilo koji Freepaid paket u periodu od 29.04.2024. do 31.03.2025

Meni sada 10og Marta istice ugovor u Yettelu,a sve racune uvek platim 05-07 u mesecu.Mozda glupo pitam mogu li Globaltel nazvati vec 11og Marta,za prenos broja kod njih...jedan broj vec imam u Globatelu registrovan naravno :unsure:

Meni sada 10og Marta istice ugovor u Yettelu,a sve racune uvek platim 05-07 u mesecu.Mozda glupo pitam mogu li Globaltel nazvati vec 11og Marta,za prenos broja kod njih...jedan broj vec imam u Globatelu registrovan naravno :unsure:
Poz!
Najbolje je da ih zoveš dan pred istek ugovora.

Pisalo, vise ne pise.🙃 Slazem se sa tobom, nek javi neko kome se uskoro obnavlja.
Evo da javim, ipak sam bio u pravu u vezi ostajanja popusta,
dobio sam poruku da zbog redovnog obnavljanja freepaid paketa 11 meseci, cena mi ostaje ista ako nastavim da redovno obnavljam paket. Dakle, u zadnjoj fazi sam bio 950 dinara, tako da u kojoj god da ste bili fazi, ostaje vam ako obnavljate redovno.

Evo da javim, ipak sam bio u pravu u vezi ostajanja popusta,
dobio sam poruku da zbog redovnog obnavljanja freepaid paketa 11 meseci, cena mi ostaje ista ako nastavim da redovno obnavljam paket. Dakle, u zadnjoj fazi sam bio 950 dinara, tako da u kojoj god da ste bili fazi, ostaje vam ako obnavljate redovno.

floorp_i8Bte8H1GF.png

To izgleda ne vazi za sve korisnike. Meni su izgleda ukinuli popust posle 10 ili 11 meseci. U Korisnickom kazu da to vise ne vazi. Poslednja cena je bila 849. I naravno, nikakva poruka.

Ovo i meni stiglo, a plaćam regularnu cenu 1100rsd, ne znam ni kad su digli za tih 100rsd. Skapirao sam da planiraju poskupljenje.

Da li se telefon automatski povezuje na preporucenu roming mrezu ili je potrebno rucno podesavanje?

@LFShadow0 moraš da koristiš APN: globaltel.

U Srbiji rade: globaltel, gprswap, gprsinternet, dok u roamingu radi samo globaltel APN.

Jel moze neko od vas koji ste dobili sms da vam ostaje popust na freepaid da mi kazet koja je cena naznacena u Globaltel aplikaciji kad kliknete na “+” pa “Freepaid” sa liste? Hvala unapred!

Izvolite:

Prilozi

• Screenshot_20250303-193928-116.png
    Screenshot_20250303-193928-116.png
    140.4 KB · Pregleda: 92
Vrh Dno