Matrix69
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.07.2019
- Poena
- 80
Hvala na odgovoru sada su sve nedoumice resene,ceka se samo istek UO u YetteluPosle uzbudljivog frepaida mozes uplatiti sta god zelis, mozes pripejd , mozes samo minute, mozes samo net. Sve sto ne potrosis se prenosi. Mozes posle pripejda opet da uplatis bilo koji frepajf opet. Mozes menjati pakete kako ti zelis uvek. E sad hoce li telekom u buducnosti nesto menjati ko to zna.
Sto se tice registracije broja iako sam zasad u Yettelu,procitao sam ovu temu celu svih 311 postova.Po defoltu aktivacijom bilo Freepaida ili Uzbudljivi Pripeid vec si registrovao broj,ali puno korisnika je resavalo raznim nacinima neko pozivom Call Centru neko meilom neko direktno u MTS poslovnici...meni to najvise lici MTS korisnike svoje resava odmah sve sta treba,a Globaltel mu je neka vrsta sigurice sa strane.Ne obavezuju ih sa UO a narod prelazi prenosi brojeve,i pare kaplju polako ali sigurnoZa registraciju broja čekao sam više od mesec dana , znali neko neki brži način, imam još dva broja koja bih da registrujem na svoje ime.