Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Ja sam prvu aktivaciju odradio preko *100# i posle nisam dirao ništa.
Pa zasta im onda sluzi ona apk Moj Globaltel,na Play Store?Znam da tako radi Mts koje na dopuni izabere *100#,pa tu odaberw sta hoce i tu ima opcija 1 Aktiviraj 2 Info i 3 Deaktiviraj,ali je to valjda samo za MTS brojeve na dopunu.Ako je tako dzabe su trosili pare na aplikaciju,negde odavno sam citao da Gugl naplacuje oko 20$ samo postavljane apk na platformu :unsure:

Ne slažem se da su džabe trošili pare na aplikaciju, meni aplikacija odlično radi, kao i automatska obnova pomoću platne kartice (uopšte ne razmišljam o tome, automatski mi produži pakete za dva broja kada za to dođe vreme). Mislim da takve aplikacije treba da budu jednostavne, ali funkcionalne, baš kao ova. Poredim je npr. sa A1 aplikacijom koju sam godinama koristio, a ni nakon X godina u nju nisu dodali mogućnost da se plaća direktno platnom karticom iz aplikacije, već te plaćanje izbaci iz aplikacije i odvede na sajt gde moraš da unosiš sve podatke da bi obavio jednostavnu stvar poput dopune kredita.

Aplikacije je prosta u odnosu na prethodnu, ali s obzirom da su sve te usluge iz prošle izbačene iz ponude, to je što je. Ono što mi nedosta je mogućnost zaključavanja aplikacije.

Kakva je sada procedura da se promeni broj u neki drugi, znam da je pre moglo preko app a sada vidim da u ovoj nema te mogućnosti?

Kakva je sada procedura da se promeni broj u neki drugi, znam da je pre moglo preko app a sada vidim da u ovoj nema te mogućnosti?
uneses broj koji hoces ako je slobodan ides kupi i onda ispratis sve ostale korake
Pozdrav

Video sam razne aplikacije najbolju ima Yettel moze sve,osim da vratis na staru tarifu tom,mora u poslovnici a da uzmes vecu ne treba ti ni Call Centar ili obnova UO,pa sledeca MTS (donekle) a nacrnju ima A1.Mozes samo da vidis stanje i preuzmes pdf racuna.E kakva je njihova videcemo,ovi u Yetelu imaju za Fingerprint Unlock+pin kod ako nije podesen ne da dase vidi tekuca potrosnja ako jeste moze.

Isto za Makedoniju, stavlja APN internet i ne radi a treba globaltel i onda se zakaci na 4G i radi.

Aplikacija smesna. Kliknem malopre za aktivaciju freepaid 20+30, pise zahtev poslat. Proverim, nista se nije desilo. Ponovim opet, izbaci zahtev poslat. Sacekam, kredit i dalje isti. Odem na *100# pise kredit preko 1500 din. Pokusam odatle da aktiviram freepaid za 1400 koliko mi pokazuje, pise nemate dovoljno kredita. Izadjem pa opet provera stanja na *100# i stoji i dalje lepo 1522 din. Pokusam opet i izbaci da nema dovoljno kredita. Ko je ovde lud?

@Optimus Primal Kakvo vređanje? Tvoje poruke su u stilu botova koji komentarši neku vest, podsmevanje i kukanje da nešto ne radi, bez ikakvih korisnih podataka i opisa, da bi neko uopšte pokušao da ti pomogne ili da savet šta da radiš.

Umesto da napišeš: Imam taj i taj problem, koristim taj i taj telefon, broj sam preneo iz te i te mreže, probao da to rešim na taj i taj način, zvao podršku, rekli mi to ti, itd.... Ti pišeš da je smešno. Tako da ako je ovo vređanje prijavi komentar.

Preneo sam broj na moje ime iz Yettela u globaltel i posle zadnje obnove freepaida javlja mi moj otac koji koristi taj broj da ne može da gleda N1, Novu s, Sport klubove... EON aplikacija ga obaveštava da preko trenutnog internet provajdera ne može da gleda te kanale... Ja imam sporedni broj u globaltelu i rade svi kanali...

Preneo sam broj na moje ime iz Yettela u globaltel i posle zadnje obnove freepaida javlja mi moj otac koji koristi taj broj da ne može da gleda N1, Novu s, Sport klubove... EON aplikacija ga obaveštava da preko trenutnog internet provajdera ne može da gleda te kanale... Ja imam sporedni broj u globaltelu i rade svi kanali...
Da se otac nije zakačio na neki WiFi?

Verovatno jer je IP adresa od MTS-a pa zbog toga

Nije tema o EON-u, ali koliko mi je poznato, sve više IP adresa blokiraju. Što se tiče IP adresa od mts-a, valjda još nisu sve dodali na blok listu. Malo je komplikovanije, ali jedino rešenje je da se koristi VPN, sa IP adresom npr. iz Belgije. Ovaj način provereno radi. Ne bih dalje u off topic. :)

Nije tema o EON-u, ali koliko mi je poznato, sve više IP adresa blokiraju. Što se tiče IP adresa od mts-a, valjda još nisu sve dodali na blok listu. Malo je komplikovanije, ali jedino rešenje je da se koristi VPN, sa IP adresom npr. iz Belgije. Ovaj način provereno radi. Ne bih dalje u off topic. :)
EON na drugim mrezama blokira SBB. Potrebno je kod SBB-a uplatiti EON paket za druge mreze. i radice. Isto to rade i drugi kablovski operatori.

Gle sad ovu glupost, imam 22GB i registrovan broj i kaze ovo u MK

Prilozi

• IMG-9bd3d9eddddad9f29bd356c1a3232832-V.jpg
    IMG-9bd3d9eddddad9f29bd356c1a3232832-V.jpg
    95.7 KB · Pregleda: 102
Pise da kad registrujes broj sav net ti radi u Makedoniji, zapadni balkan? Ne pise mi nikakav roming i radio je net pri dolasku i sad u povratku 100mb.

da li stize sms za potvrdu placanja racuna iza Raiffeisen
Vise nema recikliranja ili dodatnih slicnih mogucnosti?

Poslednja izmena:
@djalf Gde to piše? Prvi put čujem. Koliko ja znam ako uplaćuješ freepaid imaš 1gb rominga i to je to. Ako ti to negde piše, onda zovi podršku.

Iz paketa bi u Makedoniji trebalo da se skida. Koliko, izgleda da su nešto menjali.

Pa bre ne znam, negde je pisalo da iz paketa radi u zoni zapadnog balkana ako se registruje broj sto sam uradio. Koristim onaj od 5GB 340din paket i imam onaj poklon za tu registraciju 20GB.

Nazad
Vrh Dno