Optimus Primal
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.08.2023
- Poena
- 75
Iz aplikacije mi prodje nakon desetak puta stiskanja aktiviraj. *100# i prodje iz prve.
Ja sam prvu aktivaciju odradio preko *100# i posle nisam dirao ništa.Iz aplikacije mi prodje nakon desetak puta stiskanja aktiviraj. *100# i prodje iz prve.
Pa zasta im onda sluzi ona apk Moj Globaltel,na Play Store?Znam da tako radi Mts koje na dopuni izabere *100#,pa tu odaberw sta hoce i tu ima opcija 1 Aktiviraj 2 Info i 3 Deaktiviraj,ali je to valjda samo za MTS brojeve na dopunu.Ako je tako dzabe su trosili pare na aplikaciju,negde odavno sam citao da Gugl naplacuje oko 20$ samo postavljane apk na platformuJa sam prvu aktivaciju odradio preko *100# i posle nisam dirao ništa.
Kakva je sada procedura da se promeni broj u neki drugi, znam da je pre moglo preko app a sada vidim da u ovoj nema te mogućnosti?
Može preko sajta, ako mislite da promenite broj.Kakva je sada procedura da se promeni broj u neki drugi, znam da je pre moglo preko app a sada vidim da u ovoj nema te mogućnosti?
Ne vidim potrebu za vredjanjem. A da sam jedini kojem aplikacija ne radi kako treba, nisam.@Optimus Primal Očigledno imaš neki problem sa brojem, aplikacijom, telefonom... ili sam sa sobom. Aplikacija radi sasvim normalno.
Da se otac nije zakačio na neki WiFi?Preneo sam broj na moje ime iz Yettela u globaltel i posle zadnje obnove freepaida javlja mi moj otac koji koristi taj broj da ne može da gleda N1, Novu s, Sport klubove... EON aplikacija ga obaveštava da preko trenutnog internet provajdera ne može da gleda te kanale... Ja imam sporedni broj u globaltelu i rade svi kanali...
Ma jok. Na Vlasini je u vikendici. Nema wifi.Da se otac nije zakačio na neki WiFi?
EON na drugim mrezama blokira SBB. Potrebno je kod SBB-a uplatiti EON paket za druge mreze. i radice. Isto to rade i drugi kablovski operatori.Nije tema o EON-u, ali koliko mi je poznato, sve više IP adresa blokiraju. Što se tiče IP adresa od mts-a, valjda još nisu sve dodali na blok listu. Malo je komplikovanije, ali jedino rešenje je da se koristi VPN, sa IP adresom npr. iz Belgije. Ovaj način provereno radi. Ne bih dalje u off topic.![]()
Pa piše roming, tih 22gb ti nisu roming, ili si kupio 20+gb roming dodatke?Gle sad ovu glupost, imam 22GB i registrovan broj i kaze ovo u MK
OTP kodovi za eBanking mi nisu stizali, sve ostale sms poruke jesuda li stize sms za potvrdu placanja racuna iza Raiffeisen
Reciklomati su povučeni još davno otkad je javni prevoz počeo da se plaća sms porukama.Vise nema recikliranja ili dodatnih slicnih mogucnosti?
A koliko si potrosio i koji paket koristis?Gle sad ovu glupost, imam 22GB i registrovan broj i kaze ovo u MK
Nece raditi u Globaltelu nemas internet za zapadni balkan kao kod drugih operatera. Za roming imas samo 1 gb.Iz paketa bi u Makedoniji trebalo da se skida. Koliko, izgleda da su nešto menjali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari