Aktiviraj 5gb produzice proverenoPojma nemam, i sta sad da radim? Znaci ovih 20GB ne mogu da produzim?
Može više informacija o ovome?Jel, cemu sluzi aplikacija od kad sam provalio da im rade spojeni ussd kodovi za razliku od A1 gde ne umeju da implementiraju... Apsolutno ne vidim potrebu za aplikacijom.
Pa mozes da vezes USSD (stavis na speed dial kodove tipa za proveru kredita) moras ici *100# pa onda da. Biras 2 opciju.Može više informacija o ovome?
iz tvog pisanije vise nego jasno da ti nesto nije ili u redu broj ili telefon cim ti ne radi u pet zemalja, da negde malo radi malo ne radi to je vec tipican problem.Ma držim je samo zato što mi je jedan od bankovnih računa povezan sa njom, i zato što je broj mnogo lep, primarni mi je mts postpaid. Samo sam napisao sve ovo da ljudi znaju da su totalno nepouzdani i da se ne oslanjaju na njih u inostranstvu
pa pise tei imas dzaba lezaljku u prvom redu,Sta je ovo posto mi SBB Total Tv zvrnda po ceo dan primetih zatnjih oko bar 10ak dana,na Pink Vesti i drugim kanalima MTS pocesto reklamira odjednom Globaltel...tacnije reklamiraju ovo:
Pogledajte prilog 454015
Pod 1.Nisam niti tup niti glup. 2.Vrlo dobro znam sta sam napisao. 3.Cemu ta ironija i sarkazam,dali sam te mozda sta uvredio? Sumarno da ne bi bilo necega tipa ignor ili sta drugo,molim ubuduce batali se takve vrste diskusije...bar sa mnom.Ili ti stavi mene u ignor,i resio si svoj problem.Jer nisam duzan da trpim bilo cije ironisanje i slicno...nadam se daje to ok
oladi se malo nista licno niti je upuceno tebi vec njima a za tebe je link sa celim objasnjenjem koji si iskulirao u svom odgovor postu,Pod 1.Nisam niti tup niti glup. 2.Vrlo dobro znam sta sam napisao. 3.Cemu ta ironija i sarkazam,dali sam te mozda sta uvredio? Sumarno da ne bi bilo necega tipa ignor ili sta drugo,molim ubuduce batali se takve vrste diskusije...bar sa mnom.Ili ti stavi mene u ignor,i resio si svoj problem.Jer nisam duzan da trpim bilo cije ironisanje i slicno...nadam se daje to ok![]()
Danas istice pa sam aktivirao 5GB, pre aktivacije je pisalo 20 dan, znaci sou sa njimaPitanje, dobio 20GB za registraciju broja, sad mi pise da traje jos 5 dana i cena od 12000din, bio je aktiviran paket 5GB i automatska obnova. Sta sad da radim da sacuvam ovih 20GB, da aktiviram 5GB pre isteka ili ce sam da obnovi i da sacuva? Malo je konfuzno.
Produzeno ti je sve je ok cisto da znas tako i meni na jednom globaltel broju isto bilo.Vazi ti 30dana sad od datuma tog 5gb dodatkaDanas istice pa sam aktivirao 5GB, pre aktivacije je pisalo 20 dan, znaci sou sa njima
Cemu sad ovo drzanje predavanja o moralu?Pod 1.Nisam niti tup niti glup. 2.Vrlo dobro znam sta sam napisao. 3.Cemu ta ironija i sarkazam,dali sam te mozda sta uvredio? Sumarno da ne bi bilo necega tipa ignor ili sta drugo,molim ubuduce batali se takve vrste diskusije...bar sa mnom.Ili ti stavi mene u ignor,i resio si svoj problem.Jer nisam duzan da trpim bilo cije ironisanje i slicno...nadam se daje to ok![]()
Razumem ja tebe ali on ocigledno mene ne bas zato sam ga i stavio u ignor,jer njegov post je ispadao kao da sam recimo ja mislim na sebe malouman,ja napisao Globaltel se relamira i sliku ovog za roming,tog leta a on me citira uz lmentar npr tipa prodaju pljeskavice...e to me je iskreno pogodilo.A barem ja sam izmenjao i provadere sve osim Globaltela a videcu kako je kod njih,tarifnih paketa isto a tek telefone sam menjao ni broja im neznam...uz pomoc XDA Developers 4uma rutovao maltene svaki.Jedino ovu Motorolu nisam jer je jos pod garancijom.Ovo je dual boot Lap W10 i Linux Mint u Windowsu je vec ceka,podesen adb i fastboot,ako se resim uzecu Motorolu G84 (bese),a u ovu moto 32 stavim LineageOS toje Android OS zasnovan na open source kodu...koji prave developeri nezavisni od bilo koje kompanijeCemu sad ovo drzanje predavanja o moralu?
Opusti se brate.
Sala, *******cija, sega, zezanje... Aktiviraj smisao za humor.![]()
Ni meni ne prolazi aktivacija paketa iz aplikacije, ali obnova radi kako treba.Zanima me da li će sada ta automatska obnova odraditi posao kako treba i produžiti im paket, s' obzirom da aktivacija paketa nije prošla iz aplikacije i da je moje samo da brinem da imaju dovoljno kredita pre pokušaja automatske obnove.
Hvala
Ja aplikaciju odavno ne koristim, , ali ako je automatska obnova aktivna, to bi trebalo da bude sve kako treba.Drugari nisam nešto aktivno koristio Globatel medjutim prebacio sam klince na njega i sada imam neke nedoumice.
Ubacio sam sva 3 broja u aplikaciju jer ću ja pratiti njihovo stanja i naravno uplaćivati kredit.
Kada sam obnavljao pakete za 3 broja to nisam mogao da uradim putem aplikacije već sam to uradio putem USSD menija, kao što sam u jednoj od poruka napisao. U aplikaciji sam stavio da se paketi automatski obnavljaju putem kredita. Više puta sam izlazio iz aplikacije, ulazio, proveravao stanja i stoji da je automatska obnova aktivna.
Zanima me da li će sada ta automatska obnova odraditi posao kako treba i produžiti im paket, s' obzirom da aktivacija paketa nije prošla iz aplikacije i da je moje samo da brinem da imaju dovoljno kredita pre pokušaja automatske obnove.
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari