Poz!Meni ne stiže od google-a verifikacioni kod - 10 dana oni kao nešto sređuju.
Cirkuzanti iz podrške, definitivno su neozbiljni i za izbegavanje.
Do pre prlaska na mts ni meni google, paypal, i ponekad banka nije radila, pa ako si uporan proradi u neko doba dana pa opet ne radi pravo mucenje, trenurno od mts ere mi radi pa opet pre neki dan intesa nije, posl pola dana proradila, stvarno jel filozofija neka da se srede sms poruke, ko da su na nekim blok listama. Inace kako sam svatio svi ovi problemi su za prenete brojeve, ne ko ima globaltel beojPoz!
Skoro sam probao verifikaciju u dva koraka da uključim na google, poruka stigla bez problema.
To bi bilo samoubilacka misija kada bi zaista zeleli da prebace postojece koirsnike na mts pakete. Moje misljenje da to nece da se desi bar ne skoro. Logicno svako od globaltel postojecih korisnika bi vec bio na mtsu da zeli takve pakete, znaci veliku vecinu bi izgubili ako nista iz revolta bi presili kod konkurencije. Kao sto ranije napisah nisu oni kupili globaltel zbog ekonomskih prilika vec su "morali", sad mogu samo da probaju da se izvuku iz toga sa to manjim gubitkom a to nije da izgube vecinu globaletel korisnika vec da zarade sta mogu, koliko toliko od njih.Valjda ce ti problemi nestati kada svi korisnici Globaltela budu u mts-u samo tesko da ce telekom zadrzati aktielne pakete koje trenutno koristimo u Globaltelu.
To si u pravu. Ja prvi ne bih presao na mts prepaid. Freepaid mi je odlican za ove pare. Stoji da zezaju ponekad sms i verfikacione poruke i zvuk kao da pricam sa Mozambikom ali generalno malo su se normalizovali u poslednje vreme.To bi bilo samoubilacka misija kada bi zaista zeleli da prebace postojece koirsnike na mts pakete. Moje misljenje da to nece da se desi bar ne skoro. Logicno svako od globaltel postojecih korisnika bi vec bio na mtsu da zeli takve pakete, znaci veliku vecinu bi izgubili ako nista iz revolta bi presili kod konkurencije. Kao sto ranije napisah nisu oni kupili globaltel zbog ekonomskih prilika vec su "morali", sad mogu samo da probaju da se izvuku iz toga sa to manjim gubitkom a to nije da izgube vecinu globaletel korisnika vec da zarade sta mogu, koliko toliko od njih.
Mislim da je APN Globaltel, ali cu proveriti. Nisam nista menjao. Zar on ne postavi automatski?
Da, u tome je problem.Saljem screenshoot
Pogledajte prilog 438333
ne verujem da je povezano nesto sa tipom kartice i da ce ti sa jednom biti nesto bolje od ostalih.Da li za automatsku obnovu koristiti Visu, Master ili Dinu? Koja najbolje radi?😃
Procitao sam da APN za internet vise nije "globaltel" vec se koriste gprswap i gprsinternet, kao kod obicnoj mts kartica - jel istina ili ne?!
Hvala za info. Znaci hoce automatska dopuna raditi je lutrija.🙃ne verujem da je povezano nesto sa tipom kartice i da ce ti sa jednom biti nesto bolje od ostalih.
Nisu te lagali koriste se gprsinternet i wap, ali istina je i da dalje radi podjednako i globaletel (a u roamingu valjda samo on i dalje radi)
Nije lutrija za to ces morati neku kladionicu, automatska dopuna radi meni lepo na dva naloga, ako ti ne radi javis se korisnickoj sluzbi ili svojoj banci ako mozda oni odbijaju iz nekog razloga uplatu.Hvala za info. Znaci hoce automatska dopuna raditi je lutrija.🙃
Što se interneta tiče radi i jedno i drugo, a za roming treba da bude apn globaltel.Nije lutrija za to ces morati neku kladionicu, automatska dopuna radi meni lepo na dva naloga, ako ti ne radi javis se korisnickoj sluzbi ili svojoj banci ako mozda oni odbijaju iz nekog razloga uplatu.
Mislim da ni MTS na prepaidu nema VoLTE.Nije mi samo jasno pa ako neko moze ukratko da mi objasni. Ako smo sada mts i mi i oni(mts) zasto kvalitet usluge nije podjednako isti za sve?!? Mislim na hd zvuk,volte,sms ovavestenja i dalje da ne nabrajam znate i sami. Hajde dok je Globaltel bio na A1 bilo je neke logike ali sada priznajem da sam zbunjen.
Ali sam ubedjen da se bolje cuje sagovornik nego kod nas i opet mi ne stizu poruke o propustenim pozivima. Zvao ja njih,zvali oni mene,vidim ima kao volje da se problem resi ali izgleda tesko.Mislim da ni MTS na prepaidu nema VoLTE.
Globaltel kao i dosad.Globaltel je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari