Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Meni ne stiže od google-a verifikacioni kod - 10 dana oni kao nešto sređuju.
Cirkuzanti iz podrške, definitivno su neozbiljni i za izbegavanje.

Meni ne stiže od google-a verifikacioni kod - 10 dana oni kao nešto sređuju.
Cirkuzanti iz podrške, definitivno su neozbiljni i za izbegavanje.
Poz!
Skoro sam probao verifikaciju u dva koraka da uključim na google, poruka stigla bez problema.

Poz!
Skoro sam probao verifikaciju u dva koraka da uključim na google, poruka stigla bez problema.
Do pre prlaska na mts ni meni google, paypal, i ponekad banka nije radila, pa ako si uporan proradi u neko doba dana pa opet ne radi pravo mucenje, trenurno od mts ere mi radi pa opet pre neki dan intesa nije, posl pola dana proradila, stvarno jel filozofija neka da se srede sms poruke, ko da su na nekim blok listama. Inace kako sam svatio svi ovi problemi su za prenete brojeve, ne ko ima globaltel beoj

Valjda ce ti problemi nestati kada svi korisnici Globaltela budu u mts-u samo tesko da ce telekom zadrzati aktielne pakete koje trenutno koristimo u Globaltelu.

Valjda ce ti problemi nestati kada svi korisnici Globaltela budu u mts-u samo tesko da ce telekom zadrzati aktielne pakete koje trenutno koristimo u Globaltelu.
To bi bilo samoubilacka misija kada bi zaista zeleli da prebace postojece koirsnike na mts pakete. Moje misljenje da to nece da se desi bar ne skoro. Logicno svako od globaltel postojecih korisnika bi vec bio na mtsu da zeli takve pakete, znaci veliku vecinu bi izgubili ako nista iz revolta bi presili kod konkurencije. Kao sto ranije napisah nisu oni kupili globaltel zbog ekonomskih prilika vec su "morali", sad mogu samo da probaju da se izvuku iz toga sa to manjim gubitkom a to nije da izgube vecinu globaletel korisnika vec da zarade sta mogu, koliko toliko od njih.

To bi bilo samoubilacka misija kada bi zaista zeleli da prebace postojece koirsnike na mts pakete. Moje misljenje da to nece da se desi bar ne skoro. Logicno svako od globaltel postojecih korisnika bi vec bio na mtsu da zeli takve pakete, znaci veliku vecinu bi izgubili ako nista iz revolta bi presili kod konkurencije. Kao sto ranije napisah nisu oni kupili globaltel zbog ekonomskih prilika vec su "morali", sad mogu samo da probaju da se izvuku iz toga sa to manjim gubitkom a to nije da izgube vecinu globaletel korisnika vec da zarade sta mogu, koliko toliko od njih.
To si u pravu. Ja prvi ne bih presao na mts prepaid. Freepaid mi je odlican za ove pare. Stoji da zezaju ponekad sms i verfikacione poruke i zvuk kao da pricam sa Mozambikom ali generalno malo su se normalizovali u poslednje vreme.

Imao sam problema sa dodatnim paketom roming 1GB u Italiji koji nije radio.
Koristim Globaltel preko eSim profila, i u zemlji nisam imao problema.
Da li je neko imao slican problem, ili su potrebna neka dodatna manuelna podesavanja za konekciju?

Da, u tome je problem.
Od skoro mi je počelo stizati kada neko kog zovem je zauzet pa mi je počelo stizati da više nije zauzet, da je ponovo dostupan itd, a pre toga nije stizalo uopšte.
Uskoro kad dopunim kredit ću videti da li su konačno rešili problem sa dtizanjem poruka o dopuni, o isteku i obnovi paketa, mada sam zvao neki dan i rekli su da će da vide da se to reši urgentno.

Evo mene opet,
Novosti u romingu!
Od skoro su distupni novi roming internet dodaci, znači nema više zona 1, zona 2, šaljem ispod dodatke, kao i sve ostalo o njima:
Global Travel
Albanija, AP Kosovo i Metohija, Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Češka Republika, Crna Gora, Grčka, Hrvatska, Italija, Mađarska, Makedonija, Nemačka, Rumunija, Slovačka Republika, Slovenija
Global TRAVEL 1
250 RSD
1 GB
7 dana
Global TRAVEL 3
700 RSD
3 GB
7 dana
Global TRAVEL 5
1100 RSD
5 GB
7 dana
Global Explore
Belgija, Belorusija, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Holandija, Irska, Kipar, Letonija, Litvanija, Malta, Norveška, Poljska, Portugal, Rusija, Španija, Švajcarska, Švedska, Turska, Velika Britanija
Global EXPLORE 1
600 RSD
1 GB
7 dana
Global EXPLORE 3: 1700 RSD 3 GB 7 dana.
Global EXPLORE 5 2750 RSD 5 GB 7 dana.
Global Nomad
Australija, Egipat, Indonezija, Izrael, Japan, Južnoafrička Republika, Kanada, Katar, Kina, Malezija, Novi Zeland, Saudijska Arabija, Sjedinjene Američke Države, Tajland, Tunis
Global NOMAD 500
600 RSD
500 MB
7 dana
Global NOMAD 1
1100 RSD
1 GB
7 dana

Animated GIF

Jesam li ja jedini kome automatska obnova paketa ne funkcioniše unazad par meseci na nekoliko telefona u kući, s tim da imam i jedan na kojem funkcioniše sve kako treba?
Samo dobijem poruku da na platnoj kartici nemam dovoljno sredstava za obnovu paketa (iako naravno imam)
Ako razvežem karticu i odradim obnavljanje kredita sa razvezanom karticom, kako bih uneo sve podatke ispočetka na WSPAY stranici, sve prođe, i onaj 1 dinar provere, i uplata paketa. Ostavim na automatsko obnavljanje, i sledećeg meseca ispočetka - ne radi. I tako mesecima unazad. Zvao podršku - ništa, sve ovo što sam ja napisao ovde vama, objasnio sam njima, i nemaju pojma kako da reše problem, niko me ne kontaktira...

Potpuno isto ovako radi bez obzira da li koristim sajt ili aplikaciju. Probao oba, i ne pomaže.
Ako probam sa sajta samo da idem na obnovu paketam dobijem poruku da je transakcija prošla (ali zapravo nije).
Ako probam preko aplikacije obnavljanje paketa, napiše da je došlo do greške.

Još jedan način je da uplatim kredit, pa da iz kredita, samo preko sajta, ručno obnovim paket.
Sasvim slučajno, primetio sam da mi konfirmacioni emailovi od globaltela stižu sa [email protected] umesto [email protected] od pre jedno tri meseca, iako je problem stariji od ta tri meseca, ali na telefonu na kojem je sve u redu, uopšte ne dobija te emailove za tačno isti period od kada ovde stiže sa esim. Ne koristim esim, već redovnu fizičku karticu.

Jel neko imao problem, rešio ga?

Poslednja izmena:
Meni automatska obnova preko kartice radi odlično.

Da li za automatsku obnovu koristiti Visu, Master ili Dinu? Koja najbolje radi?😃
Procitao sam da APN za internet vise nije "globaltel" vec se koriste gprswap i gprsinternet, kao kod obicnoj mts kartica - jel istina ili ne?!

Da li za automatsku obnovu koristiti Visu, Master ili Dinu? Koja najbolje radi?😃
Procitao sam da APN za internet vise nije "globaltel" vec se koriste gprswap i gprsinternet, kao kod obicnoj mts kartica - jel istina ili ne?!
ne verujem da je povezano nesto sa tipom kartice i da ce ti sa jednom biti nesto bolje od ostalih.
Nisu te lagali koriste se gprsinternet i wap, ali istina je i da dalje radi podjednako i globaletel (a u roamingu valjda samo on i dalje radi)

ne verujem da je povezano nesto sa tipom kartice i da ce ti sa jednom biti nesto bolje od ostalih.
Nisu te lagali koriste se gprsinternet i wap, ali istina je i da dalje radi podjednako i globaletel (a u roamingu valjda samo on i dalje radi)
Hvala za info. Znaci hoce automatska dopuna raditi je lutrija.🙃

Hvala za info. Znaci hoce automatska dopuna raditi je lutrija.🙃
Nije lutrija za to ces morati neku kladionicu, automatska dopuna radi meni lepo na dva naloga, ako ti ne radi javis se korisnickoj sluzbi ili svojoj banci ako mozda oni odbijaju iz nekog razloga uplatu.

Nije lutrija za to ces morati neku kladionicu, automatska dopuna radi meni lepo na dva naloga, ako ti ne radi javis se korisnickoj sluzbi ili svojoj banci ako mozda oni odbijaju iz nekog razloga uplatu.
Što se interneta tiče radi i jedno i drugo, a za roming treba da bude apn globaltel.

Nije mi samo jasno pa ako neko moze ukratko da mi objasni. Ako smo sada mts i mi i oni(mts) zasto kvalitet usluge nije podjednako isti za sve?!? Mislim na hd zvuk,volte,sms ovavestenja i dalje da ne nabrajam znate i sami. Hajde dok je Globaltel bio na A1 bilo je neke logike ali sada priznajem da sam zbunjen.

Nije mi samo jasno pa ako neko moze ukratko da mi objasni. Ako smo sada mts i mi i oni(mts) zasto kvalitet usluge nije podjednako isti za sve?!? Mislim na hd zvuk,volte,sms ovavestenja i dalje da ne nabrajam znate i sami. Hajde dok je Globaltel bio na A1 bilo je neke logike ali sada priznajem da sam zbunjen.
Mislim da ni MTS na prepaidu nema VoLTE.

Globaltel je

Nazad
Vrh Dno