Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Ovde se čovek žali kako je mesec dana nedostupan za dolazne pozive, sve ostalo mu radi, i nisu u mogućnosti da mu to srede. Drugi se žale da im ne radi roming, treći da ne mogu da dopune broj na kiosku ili putem Viša kartice. I to su sve problemi koji su nastali sada tokom ove migracije sa A1 na Mts. Da li trebam da čekam da se neki od ovih problema pojave i kod mene? Nemam ja živaca za to.
Pa imalo bi smisla da predupređuješ neki već uočeni nedostatak koji si i sam uočio. Ovako menjaš svoj ispravan ventil jer komšija priča da je njemu njegov napravio poplavu.

Evo novih problema i kod mene. Zadužili su mi račun u iznosu od 900 dinara za obnovu Freepaid paketa, a paket nije obnovljen. Sa druge strane, preko USSD menija ne mogu ugasiti automatsku obnovu pošto piše da Freepaid paket nije aktivan, niti se mogu ulogovati u aplikaciju da obrišem sačuvanu platnu karticu. Znači ludilo sa njima!

Pa imalo bi smisla da predupređuješ neki već uočeni nedostatak koji si i sam uočio. Ovako menjaš svoj ispravan ventil jer komšija priča da je njemu njegov napravio poplavu.
Naravno, ako više nas u komšiluku imamo ugrađen isti ventil od istog proizvođača i nekima od nas je taj ventil napravio poplavu. Šta mogu da uradim?
1. Da promenim ventil, uzmem drugi kvalitetniji, od nekog drugog proizvođača
2. Čekam poplavu kod sebe, pa da onda menjam.
Šta izabrati 🤔?

Naravno, ako više nas u komšiluku imamo ugrađen isti ventil od istog proizvođača i nekima od nas je taj ventil napravio poplavu. Šta mogu da uradim?
1. Da promenim ventil, uzmem drugi kvalitetniji, od nekog drugog proizvođača
2. Čekam poplavu kod sebe, pa da onda menjam.
Šta izabrati 🤔?
Ma, ovde se javljaju i ljudi koji uopšte i ne koriste proizvođača nego su, imam utisak, namirisali krv pa teraju krdo u svoj ambis.

Da sam imao neki izražen problem i sam bih sigurno pitao isto kao i ti ali ne pre toga jer to niđe veze.... histerična odluka.

@dolmen
Možda si u pravu. Možda i nisi. Da ne zatrpavamo temu, interesovale su me pojedinosti o prenosu broja, i hvala kolegama sa foruma na brzim odgovorima.

@dolmen
Možda si u pravu. Možda i nisi. Da ne zatrpavamo temu, interesovale su me pojedinosti o prenosu broja, i hvala kolegama sa foruma na brzim odgovorima.
Ok, samo znaj da ni kod jednog proizvođača nije 100% sigurica. Na A1 temi su do skora kukali da im stanje ne radi zbog prelaska na novi sistem i da je rasulo i pitanje je koliko su se i oni do sada stabilizovali... Gde ćeš da begaš kad pročitaš te priče bez obzira što se tebi ne dešavaju?:ROFLMAO:

Ne bih u offtopic, kod mene na dva prepaid broja koja su u A1 mreži stanje radi. kako je na postpejdu ne znam.

Ma sve mi funkcioniše ljudi na Globaltelu. Sem deo "Usluge" u "Moj Globaltel" aplikaciji od pre par dana...

Strana sa uslugama ovakva već neko vreme...

Edit: usluge postoje u USSD meniju a da li rade, nisam proveravao.

@ugljesa93 da, tako je pisalo i meni. Pokušao sam više puta i sada izbacuje previše pokušaja.
Sve je uvek lepo radilo od prvog dana, pa i posle prelaska na mts. Pozivi, sms, internet, roming dok su bili na A1(sada se ne usudjujem da probam 😂)
Čim istrošim ovaj kredit od 4k na parking ode broj u Yettel prepaid(samo zbog Volte jer jedini daju i prepaid korisniicima) nema svrhe sa njima se natezati.

Za svaki slucaj da pitam, posto su obe greske koje imate vas dvojica bile na staroj aplikaciji, nisam ih primetio na novoj. Jel pokusavate sa novom aplikacijom "Moj Globaltel" ili sa starom "Globaltel"? Posto stara aplikacija vise ne radi.

Ja imam problem sa novom gde nece da se uloguje nakon sto ukucam kod iz sms poruke, vec me samo vrati nazad na unos telefona, ali te vase greske nisam imao na ovoj novoj, samo na staroj.

Poslednja izmena:
@markomix sa novom, Moj Globaltel, posle promene telefona.
Kada sam menjao telefon, dok su bili na A1, logovao se bez problema na Moj Globaltel.

Ja sam u vise navrata i to bukvalno za redom poveci dvocifreni broj puta unosio broj telefona i kucao sms koji mi stigne, ali nijednom mi nije izbacilo da je previse puta pokusano. Bas trip. Pokusao sam da ih dobijem na telefon, ali sam odustao, mada racunam da ni oni ne bi znali da rese to i da sam ih dobio. I meni je broj prebacen u mts. Na drugom gde sam bio ulogovan i nisam dirao aplikaciju, sve radi, ali na ovom gde sam instalirao tu novu po prvi put nema teorije da se ponovo ulogujem, nece, pa nece.

Za svaki slucaj da pitam, posto su obe greske koje imate vas dvojica bile na staroj aplikaciji, nisam ih primetio na novoj. Jel pokusavate sa novom aplikacijom "Moj Globaltel" ili sa starom "Globaltel"? Posto stara aplikacija vise ne radi.

Ja imam problem sa novom gde nece da se uloguje nakon sto ukucam kod iz sms poruke, vec me samo vrati nazad na unos telefona, ali te vase greske nisam imao na ovoj novoj, samo na staroj.

Sa novom naravno. Kako sam već pisao, zaglavila mi se platna kartica, tj. ranije sam je sačuvali, a sad su mi maznuli 900 dinara za Freepaid a paket nije produžen. Kako mi deluje, biće zbogom Globaltel. :D

Strana sa uslugama ovakva već neko vreme...

Edit: usluge postoje u USSD meniju a da li rade, nisam proveravao.
A ni usluge im ne rade,bar je tako sa preusmeravanjem poziva. I ko zna dokle misle tako.

Ни ја не могу да се логујем у нову апликацију, кад дође до смс-а искочи порука превише покушаја.

Hteo bih Gospodjin broj da prebacim sa mts-a na Globaltel. Da li je to uopšte moguće nakon spajanja?

Ljudovi,
pre svega sve vam najbolje u novoj godini želim!
Ja neki dan kada mi se obnovio paket, a kao što sam pisao dopunjujem kredit na kiosku, i automatska obnova mi je uključena, nisam dobio poruku da mi je paket obnovljen.
Ukucao *100# i redovno mi je izbacilo da imam 50 dinara kredita, 251 gb i 2.04 gb za roming, takođe i u aplikaciji izbacilo isto.

Takođe i u Austriji roming internet radi na 3G mreži, ali samo kada je raspoložen.

Nazad
Vrh Dno