*** koliko imaš sreće, naravno da neće da se cimaju za globaltel gde plaćaš 1000 dinara pretplatu, a u MTS-u je 2300 dinara pretplata. Cilj im je da prebace korisnike u mts, toće na neki način verovatno da probaju da izvedu. Ja sam jednom imao problema sa slanjem poruka, nije radilo par pada pre mesec dana. Za sada sve radi ok bez nekih problema, sa mts Infrastrukturom, nisam više često nedostupan kao ranije preko A1.Danas je tačno mesec dana od kada sam prebečen na MTS mrežu, i tačno mesec dana kako mi je broj nedostupan, dok ja mogu da pozivam.
I posle bezbroj poziva i prigovora ništa se ne dešava, pa su dobili prigovor RATEL-u, možda njima odgovore,,,![]()
Jel proradio roming ili i dalje "na tarabi piše *ič*a"? 😉
Nece da prodje ako ne upisu ceo broj mreze 0677. Neki upisu samo 067 i onda nece. To se i meni desavalo.Imam pripejd broj globaltel vec duze vreme, koristim ga povremeno, danas kada sam pokusao da uplatim kredit na kiosku nije htelo da prodje, takodje probao preko sajta putem platne kartice nekoliko puta i aplikacije i neuspesno, mogu da primam pozive sms poruke, inace nemam kredita vise na njemu za pozive, a kredit pise u aplikaciji da mi istice 11.01.2024, takodje aplikacija brljavi, naravno call centar ne radi, pisao im na fb pitanje kad ce odgovoriti. Sta ciniti?
Probao sam ponovo i tako da uplatim isto mi izbaci, kaze Žao nam je. Vaše plaćanje nije bilo uspešno. Molimo proverite unesene podatke i pokušajte ponovno. 10 pokusaja najmanjeNece da prodje ako ne upisu ceo broj mreze 0677. Neki upisu samo 067 i onda nece. To se i meni desavalo.
Probaj u posti.
Mozes i bez registracije,ali treba da imas podatke sa kartice,pisalo je negde. I ako nije, registruj je i kraj price.Nisam siguran da li je registrovana. Broj je sa numeracijom 062, znači originalno iz Telenor mreže. Možda, ako su prilikom prenosa u Globaltel po automatizmu registrovali broj na podnosioca zahteva tj. mene.
Pa rece covek da nema karticu pa samim tim ni PUK kod.Ne mora da se registruje, sim kartica i puk kod i pravac kod drugog operatera, tamo će izvršiti registraciju prilikom podnošenja zahteva za prenos broja
A šta predupređuješ bez problema?Šta se dešava trenutno, jel moguće preneti broj u neku drugu mrežu, konkretno A1? Mlađe dete mi koristi Globaltel pa ne bih da čekam da počnu i njemu da se dešavaju problemi koje čitam da ovde ljudi imaju, već bih da to predupredim i pređem negde na vreme.
Moguće je. Podneo sam zahtev prošle subote, u ponedeljak odobrili prenos i u utorak ujutru broj je bio prenet u A1 prepaid.Je l' je moguće preneti broj u neku drugu mrežu, konkretno A1?
Pozove korisnički servis sa broja koji želi da prenese (jeste da treba biti strpljiv i sačekati dok se jave), pita ih koji je puk, izdiktiraju i to je toPa rece covek da nema karticu pa samim tim ni PUK kod.
Pre ce docekati 2025-u nego da mu se jave,pogotovu veceras.Pozove korisnički servis sa broja koji želi da prenese (jeste da treba biti strpljiv i sačekati dok se jave), pita ih koji je puk, izdiktiraju i to je to
Nema neregistrovanih prenetih brojeva.Broj je sa numeracijom 062, originalno iz Telenor mreže.
Ovde se čovek žali kako je mesec dana nedostupan za dolazne pozive, sve ostalo mu radi, i nisu u mogućnosti da mu to srede. Drugi se žale da im ne radi roming, treći da ne mogu da dopune broj na kiosku ili putem Viša kartice. I to su sve problemi koji su nastali sada tokom ove migracije sa A1 na Mts. Da li trebam da čekam da se neki od ovih problema pojave i kod mene? Nemam ja živaca za to.A šta predupređuješ bez problema?![]()
Ima i to jako veliki broj, i u globaltelu i u telenoru-jetelu.Nema neregistrovanih prenetih brojeva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari