Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Sta se desava kad niste dostupni li iskljucite telefon?
Kod mene od prelaska na mts kad sam nedostupan a neko me zove zazvoni cetiri puta i prekine se kao da je neko odbio poziv. Na oba 067 broja.
Meni uredno dodje poruka o propustenom pozivu....neobicno. Proverio sam preusmerenja nedostupnost ide na +3816771041
Isto je i sa porukama uredno dolazi izvestaj da su isporucene i ako nisu. Nakon paljenja telefona uredno stizu.
Sa globaltel broja mi odmah kaze da nije dostupan sa fiksnog se posle tri zvona ide poruka trenutno nije moguc poziv probajte kasnije.

Kad uključim telefon, treba mu dva-tri minuta da se uključi u mrežu. Doduše, nisam ustanovio šta se dešava dok sam nedostupan. Je l' neko probao sa promenom na mts-ov broj za preusmerenje nedostupnosti (065 ako se ne varam)?

Nisam probao, to otvara niz problema: hoce li naplatiti to preusmerenje, hoce li doci izvestaj ko je zvao....mora to sistemski da se resi.

Ne radi mi internet od subote (prepaid - uzbudljiva konekcija). Zvao kontakt centar više puta bezuspešno, poslao 5 mejlova i ništa. Šta reći...

Kako da stupim u kontakt sa Globaltel operaterima da mi kažu kao da prenesem ženin broj u Globaltel na FreePaid 1000???!!!
Zvao sam danas više puta 0677/1234 ali se nikada niko ne javlja koliko god čekao :(

Idi u mts poslovnicu pa se raspitaj.

Sta se desava kad niste dostupni li iskljucite telefon?
Kod mene od prelaska na mts kad sam nedostupan a neko me zove zazvoni cetiri puta i prekine se kao da je neko odbio poziv. Na oba 067 broja.
Meni uredno dodje poruka o propustenom pozivu....neobicno. Proverio sam preusmerenja nedostupnost ide na +3816771041
Ista stvar, samo meni ne dolazi poruka o propustenom pozivu. Nije mi stigla ni ona poruka o radovima, pre nego sto prebace. Primetio sam da sam prebacen kada sam video da mi je signal sa 5 pao na jednu crticu

Poslednja izmena:
Nisam probao, to otvara niz problema: hoce li naplatiti to preusmerenje, hoce li doci izvestaj ko je zvao....mora to sistemski da se resi.
Nemam kredita i neću dopunjivati pa sam zaključio da mi je svakako bolje ako promenim na +381650009600 pa makar ne dobijao poruke o propuštenim pozivima, ali zato automatski prekida kao da je isključen broj. Kad vratim na +3816771041 onda zazvoni tri puta i prekine, ali stigne poruka.

Kako da stupim u kontakt sa Globaltel operaterima da mi kažu kao da prenesem ženin broj u Globaltel na FreePaid 1000???!!!
Zvao sam danas više puta 0677/1234 ali se nikada niko ne javlja koliko god čekao :(
I meni se to desilo nedavno kad sam pokušavao da zatražim novu karticu. Tokom dana skoro 2 nedelje nisam ništa uradio i počeo da sumnjam da je podrška ukinuta. Tako da ti je moj savet da zoveš po ponoći kad nemaju posla.

I meni se to desilo nedavno kad sam pokušavao da zatražim novu karticu. Tokom dana skoro 2 nedelje nisam ništa uradio i počeo da sumnjam da je podrška ukinuta. Tako da ti je moj savet da zoveš po ponoći kad nemaju posla.
Pa probaj preko sajta.

Ja im poslao poruku preko fejsa, i aktivirase mi karticu,na druge nacine nikako nisam mogao da ih dobijem. I to u 6.15 jutros🙃

Prilozi

• Screenshot_20231204_153824.jpg
    Screenshot_20231204_153824.jpg
    83.6 KB · Pregleda: 95
@narogRS

I pre je bilo mnogo problema sa prenetim brojevima , plus su sada
u haosu oko prebacivanja na MTS.

Mnogo bolja opcija je da kupis GT broj/karticu.

Ma ženi ističe ugovor 17.12. pa joj je ovaj Globaltel FreePaid 1000 idealno rešenje... Nisam pametan :(

Pre 3 meseca sam ženi prenosio br i pametna koja je pisala podatke pogrešila nešto pa zovi cimaj da ne odbiju zahtev 3 nedelje sam čekao. Imaš u temi mnp moje iskustvo. Hteo poslovnici reko brže će kad ono đavola bolje da sam online podneo zahtev

Ne može više online da se podnese zahtev inače bih tako i odradio. Sada ima neka fora da uneseš podatke pa da te oni kontaktiraju. Možda i to probam.

Sve je bolje nego poslovnica, račun da u poslovnici rade stručnjaci koji nisu u stanju da pravilno unesu podatke iako vrlo dobro znaju da se hvataju na svaku greškicu da odbiju zahtev

Izgleda se više ne šalju oni SMS-ovi upozorenja na isticanje kredita 3 dana pre isteka.

Upišeš u moje beleške, pošalješ sam sebi i imaš opciju podesi podsetnik...

Upišeš u moje beleške, pošalješ sam sebi i imaš opciju podesi podsetnik...
Hvala puno, nisam primetio ovu mogućnost vibera do sada. Aprpo, da li je moguće automatski podsetiti i neku drugu osobu? Tj kako odložiti preusmeravanje za zakazano vreme ako je moguće?

Prilozi

• Screenshot_20231204_193823.jpg
    Screenshot_20231204_193823.jpg
    54.1 KB · Pregleda: 78
Kako ne rade kada sam pre par dana uzeo ,evo i danas Mozes naruciti

Ne reklamiram nikog, Freepaid jedino se isplati po meni zbog prenosa GB, imajte u vidu da se posle određenog broja minuta i poruka ako je obimniji blokira se sobraćaj oni u Globaltelu smatraju politikom pravedne upotrebe tj. da ste zloupotrebili saobraćaj u poslovnu svrhu čim imate više odlaznih poziva nego dolaznih.Alternativa za freepaid po meni može biti A1 moćni plan za 900 din. ali nema prenosa saobraćaja ali ima dosta svega, Plus za 400 din više imaš moćni dodatak , mesečni plan upola cene ( dobijaš dodatnih 9GB i 500 min do kraja mesečnog plana) , a pozivi u mreži su neograničeni odmah ne naplaćuju se.Dakle Globaltel je uveo revoluciju na tržište jer je prvi uveo mesečne planove pa Vip uporedo i zato što je uveo prenos saobraćaja i niže dodatke za net, i što je imao kablovske kanale u ponudi a više nema,i master card što je imao šta će biti pod telekomom pitanje je...

Prilozi

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    36.9 KB · Pregleda: 67
  • Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    15.8 KB · Pregleda: 64
Mts je ojadio ponudu a cena je ostala ista, to je jedino novo.
Nisam nista bolje od njih ni ocekivao, cekam neku posteniju ponudu od drugih operatera i da batalim. Pederi bili, pederi ostali.

Jel se vama prekidaju razgovori dok pricate?Iz cista mira pukne veza.Posebno zadnjih dana.Mislim mozda je to do toga sto prebacuju mrezu,ili tako nesto,nisam siguran.

Nazad
Vrh Dno