Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Narucio klincu freepaid karticu, platio 1000 d, a nema ih nigde u meniju, a na korisnicnicki, se naravno niko ne javlja, sta raditi.

Narucio klincu freepaid karticu, platio 1000 d, a nema ih nigde u meniju, a na korisnicnicki, se naravno niko ne javlja, sta raditi.
Ja zovem korisnički ceo dan ništa na 59.59 prekine i tako citav dan
1000000761.jpg

Prilozi

• Screenshot_20231203_163546_Call.jpg
    Screenshot_20231203_163546_Call.jpg
    42.6 KB · Pregleda: 35
Poslednja izmena:
Nakacio se na ženin hotspot na globaltel i iris go neće da se uloguje. I dalje samo s vpn hoće

Kad zovem 1234 samo izbaci ne javlja se telekom Srbija bla bla očigledno da još nije prebačen br

Sorry, nisam najbolje skontao. Kako misliš da ih nema u meniju?
Ima samo onih besplatnih minuta i poruka, ranije kada sam kupovao sam sam aktivirao freepaid preko menija, zadnji put pre prodaje, morao sam zvati da mi oni aktiviraju, sada niti mogu preko menija, niti im radi call centar

@Stevan Z

Ima jos uvek brojeva koji nisu prebaceni....

@Bandzi8

Citaj - pisano je...
Neki su presli na Freepaid , neki na Omorika pakete po ceni
bivsih paketa u GT.
Ili su presli u A1 - nudili su NeoNeo za 1250 dinara.

@S.K.Y.R.A.

Ne predajemo se dok postoji Freepaid

Ko zeli neka ide dalje - nista ga ne vezuje za GT jer nema ugovora
Dok je freepaida ne mrdam ja nigde.
Već dvaput su mi rekli da freepaid neće da diraju pa videćemo.
I dobro je što sam prešao jer na omoriku nisam hteo.

Ima samo onih besplatnih minuta i poruka, ranije kada sam kupovao sam sam aktivirao freepaid preko menija, zadnji put pre prodaje, morao sam zvati da mi oni aktiviraju, sada niti mogu preko menija, niti im radi call centar

A kakva je situacija u Moj Globaltel aplikaciji, da li tamo ima Freepaid? Kod mene je za sada sve OK, ponuđena je Freepaid opcija u USSD meniju.

Ima samo onih besplatnih minuta i poruka, ranije kada sam kupovao sam sam aktivirao freepaid preko menija, zadnji put pre prodaje, morao sam zvati da mi oni aktiviraju, sada niti mogu preko menija, niti im radi call centa
Ima preko koda a može i iz aplikacije ako tapneš plus na kartici paketa
IMG_20231203_181152.jpg

Mene su upravo prebacili na mts

Meni nije stigao sms.

Kod mene pise Globaltel 220-03.

Poslednja izmena:
Ne prikazuje znak za roaming jer su sad kartice sa MCC 220 MNC 03 odnosno kartice su domaće na mts mreži.

Klikni dole na sim2
Ja sam na Kosovo ovde ima mts mreža i to ful signal a od pre 15 dana ima i roming na Kosovskog operatera Vala ali iz aktuvnog Fripejda koji imam ne mogu sa raminga da zovem niti mogu da me zovu samo ako imam kredit čak 1 giga internet ne funkcijoniše a kada sam u Makedoniju normalno iz njihovih operatera kad sam zakacen sce radi normalno iz Fripejda al sa Kosova neće pa zato mi je potrebno ko Taze Leba da me prebace na mts infrastrukturu što pre 10 dana me zezaju kao pisali reklamacije da se ubrza ali nema izgleda ništa od toga!

Sta se desava kad niste dostupni li iskljucite telefon?
Kod mene od prelaska na mts kad sam nedostupan a neko me zove zazvoni cetiri puta i prekine se kao da je neko odbio poziv. Na oba 067 broja.
Meni uredno dodje poruka o propustenom pozivu....neobicno. Proverio sam preusmerenja nedostupnost ide na +3816771041

Vrh Dno